Bunlar da benim çeyizlerim :)

sinekbalesi

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2012
11
0
16
Samsun
Emsan Tencere, yemek ve çatal bıçak takımlarım

Nehir Çay takımım ve günlük çatal bıçak takımım
Eki Görüntüle 746353 Eki Görüntüle 746354

Esse seramik tencere takımım

English Home önlük, tutacak, eldiven ve masa örtüm
Eki Görüntüle 746348 Eki Görüntüle 746346 Eki Görüntüle 746342

Kütahya Porselen günlük yemek takımım

Siemens ütüm ve elektrik süpürgem

Braun Blenderım

Vestel çaycım

Tupperlarım
Eki Görüntüle 746358

Soley pamuk saten nevresimlerim

issimo pamuk saten nevresimim

Gelin pike takımım

Havlularım

hepside güzel mutlu günlerde kullan canım gelin setine bayıldım çok güzellllll

hayırlı uğurlu olsun :) çok güzeller.

canım nehirin çay takımını ne kadara aldın? çok beğendim de. :)

hayırlı uğurlu olsun :) çok güzeller.

canım nehirin çay takımını ne kadara aldın? çok beğendim de. :)

teşekkür ederim, beğenmene sevindim :) 150 tl' ye almıştım canım, ama bardaklar dahil değil bu fiyata, ben özellikle bardak istemedim bi tanesi kırılırsa sonradan tamamlaması zor olur diye :)

Hepsi çok güzeller :) Özellikle 1. nevresim takımına bayıldım, çok şık duruyor :) Güzel günlerde kullanın :))

teşekkür ederim, beğenmene sevindim :) 150 tl' ye almıştım canım, ama bardaklar dahil değil bu fiyata, ben özellikle bardak istemedim bi tanesi kırılırsa sonradan tamamlaması zor olur diye :)

Evet öyle diyerek benim de aklımı çeldin bana da bardaksız aldırdın!

siyah kırmızı bir çeyiz sağlam adımlarla geliyor :)

canım keramika takımın çok güzel. keramika zaten cici cici şeyler üretiyor hep :)
tupperlarına bayıldım. :)
Allah sağlıkla, aşkla kullanmayı nasip etsin canım.

çok teşekkür ederim beğenmene sevindim :)) mutfağım genel olarak siyah kırmızı beyaz tonlarıyla doldu, çok seviyorum kırmızıyı :) keramika setimi internetten aldım henüz elime ulaşmadı, çok merak ediyorum umarım göründüğü gibi güzeldir :)

icin rahat etsin harika bir ambalajlamayla geliyorlar ve gercekten cok cici oluyolar. ben pasta takimini almistim peri masali mi neydi

Rabbim mutluluk ve huzurla kullanmayı nasip etsin canım hepsi birbirinden güzel bende nevresim takımına bayıldım

Sadece yardımcı olmak istemştim neyse Sinekbalesi müsait olamadığından onun yerine ekledim :))

Eklentiler

• $PETRA-PERLA-MOP-SETI-SITEDE-TEKKKKKKKKK__59560735_0.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…