bunlar da benim cicilerim :)

Kızlar ya bir sorum olcaktı:) ilk sayfadaki resimlere nasıl ekleme yapıyoruz ben bir türlü beceremedim de ((

çok tatlılar hepsi güzel günlerde kullan :) bu arada dondurma kaşığını nerden aldın canım yaa bende böyle bişi arıyorum :)

çok tatlılar hepsi güzel günlerde kullan :) bu arada dondurma kaşığını nerden aldın canım yaa bende böyle bişi arıyorum :)

Çok teşekkür ederimmm :) Hangisini sorduğunu anlamadığım için ikisini de söyliyim:)) Renkli 6 tane olan dondurma kaşıkları Tantitoni , beyaz kalpli dondurma koyma kaşığı mı deniyo artık neyse onu da bonbonmarket.com dan aldım

canım hepsi çok güzel iyi günlerde kullanırsın inşallah.. Ama 8. ve 16. resimdeki kaşıklarına bayıldm. nee kaşığı onlar? ve nerden aldıgını ögrenebilirmiyim bende istiyorummmmmmmmmmm :)

canım hepsi çok güzel iyi günlerde kullanırsın inşallah.. Ama 8. ve 16. resimdeki kaşıklarına bayıldm. nee kaşığı onlar? ve nerden aldıgını ögrenebilirmiyim bende istiyorummmmmmmmmmm :)

Teşekkür ederiiim :) Canım 8. Kaşık dondurma kaşığı 16. Da ölçü kaşığı... bonbonmarket in internet sitesinden almıştım ikisini de ...hala var onlardan

Teşekkür ederiiim :) Canım 8. Kaşık dondurma kaşığı 16. Da ölçü kaşığı... bonbonmarket in internet sitesinden almıştım ikisini de ...hala var onlardan

kötü tesadüf ya bende internetten hiç alışveriş yapamıyorum, alacagım şeyleri hep görüp almam lazım nedense öyle bi takıntım var ama bakıcam gene de teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…