Canim ceyizlerin harika tek kelimeyle tchibodan ekmek sepeti begendim hala var mi bilmiyorum ama oda mukemmel ceyizine yakisacaktir mutlaka bende alicam bu askilikta
n of ofmi
Ceyizlerine nazar degmesinn
Bişey sorsam ben bu tavayı arıyorum ama bulamıyorum..tabi int alışveriş yapmıyorum..
Bunu magazadan mı aldın öyleyse hangi magazave fiyatı nedir canım cok sordum ama :26:
canım teşekkür ederim :) malesef ben de internetten morhipo dan sipariş vererek aldımFiyatı 12,90 TL
Saanırım int dısında bulamayacagımçok teşekkür ederim canım inşallah bulurum bende fiyatıda cok uygunmus
,Ayyy canım benim cok tesekkür ediyorum sana benim için zahmet ettin :26: hemen bakıyorummmSenin için bakındım biraz mağazası falan yok sanırım ama papilla nın kendi internet sitesinden sipariş verirsen 13.50 ymiş fiyatı orda ve kapıda ödeme seçeneği mevcut:)
,Ayyy canım benim cok tesekkür ediyorum sana benim için zahmet ettin :26: hemen bakıyorummm
Rica ederim :) Umarım işine yarar da tava kardeşi oluruz :)
İnşallah canım annem seramik istiyordu yarın ona sorayım bakalım kargoyla 21 tl ye geliyormus oda birşeyler isterse kargoya deger
Tekrar tesekkür ederim =)
Her hafta değişiyo tchibonun konsepti malesef bazılarına yetişemeyip kaçırıp çok üzülüyorum ama internet sitesinden bakarım muhakkak :) Teşekkür ederim bu arada bu askılığı daha yeni english home un internet sitesinden sipariş verdim almayı düşünüyosan tükenmeden bi bak derim malum hemen bitiveriyo :))
canım biliyorum büyük ihtimal benim alıcağım zamanda olmayacak ama şuan alamıyorum malesef çok güzel gerçekten tekrar çıkar umuduyla vazgeçtim şuanlık ekmek sepetide muhteşem yani önceliğimi ona vermek istiyorum
hepsi çok güzel güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?