bunlar da benim cicilerim :)

Kızlar her birinize tek tek çok teşekkür ederim , çok beğenerek severek aldığım şeylerin beğenilmesi ne kadar güzel bir duyguymuş :)

Bu da yeni gözdem : Tchibo da bu hafta 14.90 TL meraklılarına duyurulur :))

Çok ciciler, çok beğendim canım mutlu günler de kullanman dileğiyle.

Canim ceyizlerin harika tek kelimeyle tchibodan ekmek sepeti begendim hala var mi bilmiyorum ama oda mukemmel ceyizine yakisacaktir mutlaka bende alicam bu askilikta

n of of mi

Canim ceyizlerin harika tek kelimeyle tchibodan ekmek sepeti begendim hala var mi bilmiyorum ama oda mukemmel ceyizine yakisacaktir mutlaka bende alicam bu askilikta

n of of mi

Her hafta değişiyo tchibonun konsepti malesef bazılarına yetişemeyip kaçırıp çok üzülüyorum ama internet sitesinden bakarım muhakkak :) Teşekkür ederim bu arada bu askılığı daha yeni english home un internet sitesinden sipariş verdim almayı düşünüyosan tükenmeden bi bak derim malum hemen bitiveriyo :))

Ceyizlerine nazar degmesinn
Bişey sorsam ben bu tavayı arıyorum ama bulamıyorum..tabi int alışveriş yapmıyorum..
Bunu magazadan mı aldın öyleyse hangi magaza ve fiyatı nedir canım cok sordum ama :26:

canım teşekkür ederim :) malesef ben de internetten morhipo dan sipariş vererek aldım Fiyatı 12,90 TL

Saanırım int dısında bulamayacagım çok teşekkür ederim canım inşallah bulurum bende fiyatıda cok uygunmus

Senin için bakındım biraz mağazası falan yok sanırım ama papilla nın kendi internet sitesinden sipariş verirsen 13.50 ymiş fiyatı orda ve kapıda ödeme seçeneği mevcut:)

Senin için bakındım biraz mağazası falan yok sanırım ama papilla nın kendi internet sitesinden sipariş verirsen 13.50 ymiş fiyatı orda ve kapıda ödeme seçeneği mevcut:)
,Ayyy canım benim cok tesekkür ediyorum sana benim için zahmet ettin :26: hemen bakıyorummm

Rica ederim :) Umarım işine yarar da tava kardeşi oluruz :)

İnşallah canım annem seramik istiyordu yarın ona sorayım bakalım kargoyla 21 tl ye geliyormus oda birşeyler isterse kargoya deger
Tekrar tesekkür ederim =)

Son düzenleme:

canım biliyorum büyük ihtimal benim alıcağım zamanda olmayacak ama şuan alamıyorum malesef çok güzel gerçekten tekrar çıkar umuduyla vazgeçtim şuanlık ekmek sepetide muhteşem yani önceliğimi ona vermek istiyorum

Hımm anladım canım nasıl olsa english home yeniliyo ürünlerini sürekli alırsın nasıl olsa :) şu ekmek sepetini de cok merak ettim nasıl bir şey ki ya:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…