- 30 Aralık 2018
- 436
- 571
- 23
- Konu Sahibi HassasPanda
-
Çok uzun oldu okumaktan kimse sıkılmasın diye konuyu düzenledim, nişanlıyız.Adam hayatinizin neresinde orasini çozemedim bir tek
O anlamda demedim. Adam hayatinizda degil. Sizinle ilgilenmiyor. Keyfi ailesiyle cay istemek istiyor diye sizi 3 kere magdur etti. Hastaliginizi bile umursamiyor. Boyle umursamaz biriyle gercekten evlenmek istediginizdem eminmisiniz? Evlendikten sonra iyiye dogru degismeyecekÇok uzun oldu okumaktan kimse sıkılmasın diye konuyu düzenledim, nişanlıyız.
Misafirlerle ilgili bir konu değil, uzun zamandır ilk kez yalnız kaldım. Misafirlerin göreceği bir mecrada paylaşmadım, gelenler yaşı ilerlemiş akrabalardan bir iki kişiydi yalnızca.Konu biraz başka.Sevgilin kızmış sanırım.
onun niye kızdığını anlamadım da misafirin olsaydım ve o paylaşımı görseydim evet çok kızardım.
Konuyu cok anlamadim bacim ama hic giden misafirin peşine "yalnizlik cok guzel" diye story atilir mi??
Nişanlınızla ilgili şikayet ettiğiniz konuların yumuşatılacak, olur öyle arada denebilecek hiç bir tarafı yok ne yazık ki. Hele ki sağlığınızla ilgili konuları da kavgaya dahil ederek sizi kırmaya çalışması falan, hele de en canım/cicim geçmesi gereken nişanlılık döneminde dahi bunları yapabiliyor oluşu evlilikte yaşayabileceğiniz sorunlara dair fragman olmalı bence size.Bugün misafirlerim vardı, akşam üzeri gittiler, ben de çay resmi paylaşıp, huzurlu sakin günler başlıyor, yalnızlık güzel yazıp gülücükler ve kalp attım. ama bunu art niyetle yapmadım, sınavlarım bitti, misafirlerim gitti, bir haftalık yoğunluğum vs derken daha bu akşam çayımı elime alıp sessizce oturma imkanı bulmuştum sadece.Kavga edebilme yeteneğim yok, sesimi yükseltemem kolay kolay, çok kırılırsam susarım. Huyum bu maalesef.
Bu paylaşımımı görmüş, geldiği gibi hesap sordu, yalnızlık güzelse yalnız kal vs. dedi. Ben güzel güzel anlattım şurda yazdıklarımı, ek olarak bir rahatsızlığım var ay sonunda ameliyat olup olmayacağım belli olacak, koşuşturmalar var kafam yoğun, bugün de sessiz sakin kalınca bu paylaşımı yaptım, seninle ilgili değil dedim aslında belki de kendimce biraz anlayış bekledim.
Hiçbiri önemli değil de hastalığım için bunlar dert değil, mazeret dedi. Ve ben çok incindim, yine de birşey demedim, peki diyebildim sadece. Çok kırıldım kızlar, çok incindim, gecelerce uyumadığımı, yemek yiyemediğimi, sürekli kilo verdiğimi, devamlı ilaç kullandığımı, hepsini biliyor, bunları yaşarken benimleydi. Şimdi bu mazeret, dert değil demesi beni mahvetti.. Ne yapacağımı, nasıl davranacağımı bilmiyorum.
2 yıldır tanışıyoruz. çok uzun bir ayrılıktan sonra bir araya gelerek evlenme kararı aldık.Ne kadar süredir tanışıyorsunuz ve ilişkiniz var? Konularınıza baktım, tarihler bir garip geldi bana.
İlk hali nisanlınızla ilgili fikir sahibi olmak için daha iyiydi aslında.Çok uzun oldu okumaktan kimse sıkılmasın diye konuyu düzenledim, nişanlıyız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?