Bunlar dert değil, mazeret !

HassasPanda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2018
436
571
23
Bugün misafirlerim vardı, akşam üzeri gittiler, ben de çay resmi paylaşıp, huzurlu sakin günler başlıyor, yalnızlık güzel yazıp gülücükler ve kalp attım. ama bunu art niyetle yapmadım, sınavlarım bitti, misafirlerim gitti, bir haftalık yoğunluğum vs derken daha bu akşam çayımı elime alıp sessizce oturma imkanı bulmuştum sadece.Kavga edebilme yeteneğim yok, sesimi yükseltemem kolay kolay, çok kırılırsam susarım. Huyum bu maalesef.
Bu paylaşımımı görmüş, geldiği gibi hesap sordu, yalnızlık güzelse yalnız kal vs. dedi. Ben güzel güzel anlattım şurda yazdıklarımı, ek olarak bir rahatsızlığım var ay sonunda ameliyat olup olmayacağım belli olacak, koşuşturmalar var kafam yoğun, bugün de sessiz sakin kalınca bu paylaşımı yaptım, seninle ilgili değil dedim aslında belki de kendimce biraz anlayış bekledim.
Hiçbiri önemli değil de hastalığım için bunlar dert değil, mazeret dedi. Ve ben çok incindim, yine de birşey demedim, peki diyebildim sadece. Çok kırıldım kızlar, çok incindim, gecelerce uyumadığımı, yemek yiyemediğimi, sürekli kilo verdiğimi, devamlı ilaç kullandığımı, hepsini biliyor, bunları yaşarken benimleydi. Şimdi bu mazeret, dert değil demesi beni mahvetti.. Ne yapacağımı, nasıl davranacağımı bilmiyorum.

Bence öncelikle bı sakin olun ve birşey demeden once tartın derim. Belki nisanlinizda o sinirle söylemiştir ya da direkt hastalığınızı kastetmemistir.
Bu konuda incindiginizi onunla paylaşın bence içinizde buyutmeyin

Ben beni istemeye gelecek adamın en ufak bi şeyine bile takılıyorum şu anda. Yani nişanlınız olacak adam çok kaba davranmış. Hareketleri söz verip gelmemesi hastalığınız için söylediği söz gerçekten kararları etkilemeli. Bence gözden geçirin.

Çok uzun oldu okumaktan kimse sıkılmasın diye konuyu düzenledim, nişanlıyız.
O anlamda demedim. Adam hayatinizda degil. Sizinle ilgilenmiyor. Keyfi ailesiyle cay istemek istiyor diye sizi 3 kere magdur etti. Hastaliginizi bile umursamiyor. Boyle umursamaz biriyle gercekten evlenmek istediginizdem eminmisiniz? Evlendikten sonra iyiye dogru degismeyecek

Sevgilin kızmış sanırım.
onun niye kızdığını anlamadım da misafirin olsaydım ve o paylaşımı görseydim evet çok kızardım.
Misafirlerle ilgili bir konu değil, uzun zamandır ilk kez yalnız kaldım. Misafirlerin göreceği bir mecrada paylaşmadım, gelenler yaşı ilerlemiş akrabalardan bir iki kişiydi yalnızca.Konu biraz başka.

Nişanlınızla ilgili şikayet ettiğiniz konuların yumuşatılacak, olur öyle arada denebilecek hiç bir tarafı yok ne yazık ki. Hele ki sağlığınızla ilgili konuları da kavgaya dahil ederek sizi kırmaya çalışması falan, hele de en canım/cicim geçmesi gereken nişanlılık döneminde dahi bunları yapabiliyor oluşu evlilikte yaşayabileceğiniz sorunlara dair fragman olmalı bence size.

Çok uzun oldu okumaktan kimse sıkılmasın diye konuyu düzenledim, nişanlıyız.
İlk hali nisanlınızla ilgili fikir sahibi olmak için daha iyiydi aslında.

3 kere plani iptal edip sonucusunda da yarım saat kala ailemleyim diyen adamın size verdiğim değerle ilgili problemi vardır.

Misafiri ardından yanlızlik güzel diye paylaşım yapmak ise yanlış bana göre. Ama nisanlınızın bunu üzerine alınıp size kızması, açıklamanızı duymazdan gelmesi de doğru değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…