Bunlar dert değil, mazeret !

ha sımdı anladım hastalıgınıza bunlar dert degıl mazeret demıs
bence terbıyesızlık yapmıs kırılmakta haklısınız rahatsızlıgınız var ve bunu hafıfe almıs onemsememıs bu cok ıncıtıcı rengını bellı etmıs adam

yani şimdi empati yaparsak misafirlerin ardından öyle bir story atılmaz nişanlınız sürekli böyle ise sizi umursadığını sanmıyorum açıkçası.

Eger nisanlinla aranda su aralar sorunlar var ise, veya senin ilgisizliginden mesela yakinmissa ve ardindan böyle bir story paylastiysan onun tepkisi yanlis degildir bence.

Ama aranizda hic sorun yok, iletisiminiz güzel gidiyor ve birbirinize vakit vs ayiriyorsaniz ve o damdan düsmüs gibi senin story ne alindiysa ozaman tepkisi yersiz dir.

Ama misafirlerin ardindan bile böyle story atmak; görmediklerini dahi düsünsen yanlis bence.
Yani nisanlina karsi da böyle sacmaliklar yapiyorsan aranizda yanlis anlasilmalar olmasi normal.

Ne kadar naif ve sessiz bir yapınız olsa bile giden misafirin ardından o mesaj hiç şık olmamış.

Misafirlere ayıp olmus. Size kızan kim ?
Sevgiliniz mi ? Onunla ne alakası var ? Hiç anlamadım.

Söyledikleri hoş değil fakat misafirliğin ardından öyle bir hikayede atılmaz bence ya yanlış anlaşılmaya çok müsait çünkü

Eltine sokan yeni gelin gibi çay fotoğrafı atıp sonunda defolup gittiler demeniz çok nazik bir davranış. Size bir daha misafir olmazdım ben olsam. Sevgilin midir nedir o mesajı atan da saçmalamış.

O size gelen misafirleriniz sizin sosyal medyanızda ekli değiller mi paylaşımlarınızı görmeyecekler mi? yani misafirin arkasından yalnızlık güzel falan yazmak hoş değil ben olsam bir daha asla gelmem size mesela. O zaman çağırmasaydınız. Buna bozulmuş olabilir o da yani insanların arkasından yazmanıza ve bir de evi paylaştığınız biri varken öyle yazmanıza alınmış olabilir yani ameliyatınızla bağlantı da kuramadım olayı

Misafirler nişanlinin yakini mi niye bu kadar atar yapmis.

Uzun bir ayrılıktan sonra nişanlandık dediniz. Neden ayrılmıştınız, özel değilse?

Misafirin arkasından yalnızlık çok güzel yazmak, büyük bir gaf. Siz önce bunu bir düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…