- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.216
- 698
Yani test yaptırılmış sonuç belli. Şunu dese anlarım. bende böyle sıkıntı var sizde de varsa ihmal etmeyin doktora gidinOlsun biz başka bi şey diyelim yeni yeni teşhisler de ekleyelim.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani test yaptırılmış sonuç belli. Şunu dese anlarım. bende böyle sıkıntı var sizde de varsa ihmal etmeyin doktora gidinOlsun biz başka bi şey diyelim yeni yeni teşhisler de ekleyelim.![]()
Ss aldın mı?Kız niye sildin daha 12500 kişi görmedi tüh![]()
K.k yı dokrorlardan güvenli buluyor demekE zaten ne olduğu belliymiş
Kız ne yapıcan elalemin kukusunuSs aldın mı?Ben kaçırdım
![]()
Kuku mu? Hani döttü?Kız ne yapıcan elalemin kukusunu![]()
Biraz ondan biraz bundan jajajajaKuku mu? Hani döttü?![]()
Of yaaa hep kaçırıyorum böyle şeyleriBiraz ondan biraz bundan jajajaja
Bence olabilir düşük bir ihtimal da olsaBu siğiller ağda salonundan da kapılır mı kızlar? Benim hiç bilgim yok da tedirgin oldum su an.
Ben erken geldim ama bende kaçırdım ayşomOf yaaa hep kaçırıyorum böyle şeyleriBi dahakine beni etiketleyin
![]()
Evet ya göremedik işte biz. Ne umutlarla geldik belki nasibimizde elalemin dötünü görmek vardır diye. Neyse öbür bayrama kısmet inşallah.Kız niye sildin daha 12500 kişi görmedi tüh![]()
2si 1 aradaydı neler kacırdın nelerKuku mu? Hani döttü?![]()
Hoofff yaaa2si 1 aradaydı neler kacırdın neler![]()
Pandemi öncesinde agda yaptiriyordum. 3 hafta kafam rahat oluyordu. Simdi guvenip gidemiyorum. Jilet de mahvediyor kaşındırıyor. Ev tipi lazer de düşünüyorum ama işe yaramazsa diye korkuyorum. Salona gitmeyi de düşündüm ama burada gordum ki hic faydasını gormeyenler de var. Valla bilmiyorum baktim olmuyor, çakmak çakıcam sonunda.Bence olabilir düşük bir ihtimal da olsa
Nasıl dayanıyorsunuz ona
Gerekince her gun ağaç budar gibi jiletliyorum yone cesaret edemem
Gerci evde ev tipi lazerim var ona da üşeniyorum ve yer yer fayda etmiyor muhtemelen bu kış direkt lazere gitcem jilet de çekilir dert değil
Offf ben de kaçırdım beni de etiketleyin bı dahakine kızlar yaOf yaaa hep kaçırıyorum böyle şeyleriBi dahakine beni etiketleyin
![]()