• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunlar genital siğil mi

Bu siğiller ağda salonundan da kapılır mı kızlar? Benim hiç bilgim yok da tedirgin oldum su an.

Bu siğiller ağda salonundan da kapılır mı kızlar? Benim hiç bilgim yok da tedirgin oldum su an.
Bence olabilir düşük bir ihtimal da olsa
Nasıl dayanıyorsunuz ona 😮
Gerekince her gun ağaç budar gibi jiletliyorum yone cesaret edemem
Gerci evde ev tipi lazerim var ona da üşeniyorum ve yer yer fayda etmiyor muhtemelen bu kış direkt lazere gitcem jilet de çekilir dert değil

Tip 52 yüksek riskli hpv grubunda yer alıyor. Doktorunız bununla ilgili size tedavi yöntemini söylemiş olmalıdır. En kısa sürede tedavinize başlayın

Bence olabilir düşük bir ihtimal da olsa
Nasıl dayanıyorsunuz ona 😮
Gerekince her gun ağaç budar gibi jiletliyorum yone cesaret edemem
Gerci evde ev tipi lazerim var ona da üşeniyorum ve yer yer fayda etmiyor muhtemelen bu kış direkt lazere gitcem jilet de çekilir dert değil
Pandemi öncesinde agda yaptiriyordum. 3 hafta kafam rahat oluyordu. Simdi guvenip gidemiyorum. Jilet de mahvediyor kaşındırıyor. Ev tipi lazer de düşünüyorum ama işe yaramazsa diye korkuyorum. Salona gitmeyi de düşündüm ama burada gordum ki hic faydasını gormeyenler de var. Valla bilmiyorum baktim olmuyor, çakmak çakıcam sonunda. :confused:

Back
X