• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunlar genital siğil mi

Valla tahmin edebiliyorum ne gördüğünüzü az çok, benim gördüğümden daha beterini gören olmamıştır. Anlayan anladı. 😀
Katip ben anlamadim ne görmüştün allah askina de🤣

8FD22D40-DF25-4358-A70F-887FC4E840EE.webp

Cinsiyet ameliyatı olmuş biri de böyle bir paylaşım yapmıştı, hem de anasayfada :bicak: Ondan bahsediyor sanırım 😂
Arada trans bireylerin güzel miyim sizce minvalindeki konularını görüyordum ama hiç boyle bir sey görmedim. :KK57:

Tam da o trans bireyin attığı bir fotoğraftı. Yine güzel olup olmadığını soruyordu yanlış hatırlamıyorsam kdjdjs
Eger burayi okuyorsa, bir kere daha çok guzelsin demek istiyorum. Salsın artık siteyi. 🤪

Tam da o trans bireyin attığı bir fotoğraftı. Yine güzel olup olmadığını soruyordu yanlış hatırlamıyorsam kdjdjs
O değil. Bir turistin avret yerini çekmiş, kadının yüzü de görünüyordu. Turist labioplasti ameliyatı olmuş ama büyük dudaklar küçük dudakları komple kazıtmış, afedersin kocaman bir delik var gibiydi. 🤢 Çok güzel ben de yaptırcam diyordu bir de ya.

O değil. Bir turistin avret yerini çekmiş, kadının yüzü de görünüyordu. Turist labioplasti ameliyatı olmuş ama büyük dudaklar küçük dudakları komple kazıtmış, afedersin kocaman bir delik var gibiydi. 🤢 Çok güzel ben de yaptırcam diyordu bir de ya.
Sonrasında gözlerinden özür diledin mi?

Back
X