bunlar gerçek mi ya?

az önce baktım bahsettiğiniz gruba. tek bir devlet kurmak istiyorlarmış. bu yüzden ülkelerde bazı faaliyetlerde bulunuyorlarmış. bu durumda böyle olabilir mi bilemem ama amaçlarına ve izledikleri yollara bakılırsa olma ihtimali var

Canim o bahsettigim grub olmaları gerekmiyor,
Onlarin dişindada bir cok kirli grublar var.
Ama bu her ne ise, aklim almiyor, çünkü cok iyirenc:)

Ne migde bulandirici birsey ya.... Bu kdrda olurmu ya iste...migdeleri geniss.. Hacimli.

Son düzenleme:
İlluminati isimli bir örgüt var ve Kubrick gözü tamamen kapalı filminde sapkınlıklarını ifşa etmiştir. Merak edenler izleyebilir 1999 yapımı bir film. Ama bu örgüt sadece çok zengin ve seçme insanları -genellikle de kan bağı olanları- içerisine alır onlardan olmayan insanları arasına almaz. Yayılma politikaları yoktur.Gördüğünüz kesim de bunlardan değildir.

Ve evet hem müslüman olup hem türk olan bu tür pisliklere bulaşanlar var. Sonuçta şeytan herkese musallat oluyor.:47: Şu bara giden kızlar konusunda barmenle birlikte olan kızın ailesinin mutaassıp olduğunu söylemişti konu sahibi. Bu dünyada türlü türlü pislik var olmaz demeyin, çocuklarınızı bilinçli yetiştirin. Nasılsa evde başına bir şey gelmez diye saatlerce netin başında oturmasına müsade etmeyin. Mutlaka kontrol edin.:31:

Son düzenleme:
çoğu kadın poz vermiş ama. iki erkeğin arasında gördüm bir kadını. haberi olmayanda vardır da yani erkek nasıl yakıştırır kendine bilmedim ben

Sadece erkek değil kadın da kendine yakıştırmamalı bu çirkinliği...

Yalnız illuminati ye nasıl geldi konu :26: Dünyanın en eski örgütlerindendir,Leonardo da vinci üst düzey üyelerinde ve hatta uzun süre yöneticiliğini yaptı diye biliyorum... Kaostan yaratılacak düzen yolunda çalışmadan biridir,ahlaki yozlaşma.. Grup takılma,karısını başka erkekle sevişirken seyretmeler... eş değiştirme.. :ssz: :kkk: :kkk:

dünya hiç de iyi olmayan bir geleceğe doğru gidiyor :50: Bazen iyi ki çocuğum olmamış diyorum...Anne-babaların Allah yardımcısı olsun..

illuminati ye nasıl geldi konu ya anlamadım ama neler var kiminin haberi yok kiminin fantazi dünyasının genişliği sevgilini başka erkeklere sunup sona nasıl seviştiniz diye aynısını birebir yapanda var. Ayrıca müslüman bir ülkedeyiz ne demek bence değiliz çünki bu ülkede yaşayanların çoğunluğu bana göre müslüman değil aksine müslümanlığı kılıf olarak kullanan bir ülke olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca müslüman bir ülkedeyiz ne demek bence değiliz çünki bu ülkede yaşayanların çoğunluğu bana göre müslüman değil aksine müslümanlığı kılıf olarak kullanan bir ülke olduğunu düşünüyorum.

Konu dışı olarak bu cümleye sonuna kadar katılıyorum. Kesinlikle altına imzamı atarım.

bu konunun dert kısmını anlamaya çalışıyorum canım:ssz:
sana nasıl yardımcı olabiliriz?
cinsel içerikli konularla boğuşuyorsun hep :51:

Arkadaş toplumun kanayan dertlerine parmak basmaya çalışıyor bence :) de denin desi var; dert köşesinde ne işi var diyesim geldi benimde cidden :))

..bence bu derdin ağa babası.....belki bizim yaşlarımızdaki insanlar etkilenmeyecek ama çocuklar artık bunu normal birşeymiş gibi kanıksayıp toplumun en önemli yapıtaşı olan aile kurumu zedelenecek.........o zamanki bir derdim var bölümünde kocam beni aldattı kaynanamla sorunlarım var olmayacak gibi geliyor

bende bunların bilerek yapıldığını düşünüyorum

Bunlara erkek ya da eşlerine kadın demek benim sınırlarımı zorluyor, çünkü kadınım

Bu birlikteliklere evlilik demek de evlilik kurumuna olan saygımı ve inancımı sorgulama sebep oluyor

Doyumsuzluk dürtüsüyle, insanlıktan çıkmış mahluklar

Yazık ki artık normal görülmeye başladılar, açık açık toplanıp, ulu orta partiler falan yapabiliyorlar, yavaş yavaş normal görünmeye başlıyor insanlara, tercih meselesi falan deniyor ılımlı gösterilmeye çalışıyor.

Anlamanın imkanı yok, ne insanlık açısından, ne inanç açısından ne duygular açısından, iğrençlik sınırını aşmışlar artık

Bunlara erkek ya da eşlerine kadın demek benim sınırlarımı zorluyor, çünkü kadınım

Bu birlikteliklere evlilik demek de evlilik kurumuna olan saygımı ve inancımı sorgulama sebep oluyor

Doyumsuzluk dürtüsüyle, insanlıktan çıkmış mahluklar

Yazık ki artık normal görülmeye başladılar, açık açık toplanıp, ulu orta partiler falan yapabiliyorlar, yavaş yavaş normal görünmeye başlıyor insanlara, tercih meselesi falan deniyor ılımlı gösterilmeye çalışıyor.

Anlamanın imkanı yok, ne insanlık açısından, ne inanç açısından ne duygular açısından, iğrençlik sınırını aşmışlar artık

hani sanki bu da bir tercihmiş gibi......e hayvanlı da olsun madem tövbe ya rabbi
bir tek domuzlar kıskanmıyordu değil mi

..bence bu derdin ağa babası.....belki bizim yaşlarımızdaki insanlar etkilenmeyecek ama çocuklar artık bunu normal birşeymiş gibi kanıksayıp toplumun en önemli yapıtaşı olan aile kurumu zedelenecek.........o zamanki bir derdim var bölümünde kocam beni aldattı kaynanamla sorunlarım var olmayacak gibi geliyor

bende bunların bilerek yapıldığını düşünüyorum

sağol be canım. sanki hiç dert olmayacak çok normal bişey anlatmışım gibi tepki gördüm. ya bakın görüyorum ben çoluğun çocuğun facesi felan var annelerde bir şey olmaz diyorlar. şimdi herkes daha dikkatli olsun bence. çocuğu sosyal paylaşım sitelerinden uzak tutsunlar. bundan sonra bende kaynanam eltim gibi konular paylaşacağım. tabi böyle atraksiyonlu konular olmayınca arkadaşlar tepki gösteri kavga gürültü anlatsam alüyyu ala olurdu

hani sanki bu da bir tercihmiş gibi......e hayvanlı da olsun madem tövbe ya rabbi
bir tek domuzlar kıskanmıyordu değil mi

Artık çığrından çıktı herkes, bir eğlence merkezinin göbeğinde çalışıyorum, gruplar, eşcinsellik, eş değiştirmeler artık o kadar normal ki. Yıllardır birlikte çalıştığım çok da saygı duyduğum bir erkek arkadaşımın gruplara katıldığını öğrendim, üstelik evli ve eşi beş aylık hamile, şoka girdim. Ve bu böyle uluorta öğrendiğim bir şey, bana mail atmış arkadaşlığını kaybetmek istemiyorum, sen benim dostumsun ama bu da cinsel tercihim, üç kadınla birlikte olmak bambaşka bir şey diye.

Dostluk bitti, artık sadece mesai arkadaşıyız, senin cinsel hayatın beni ilgilendirmez dedim ama tiksindim. Sonra bir iş yemeğinde eşiyle karşılaştım, içim sızladı nasıl seviyor kocasını. İnsanların çoğu artık ikili hayatlar yaşıyorlar, her türlü ahlaksızlık tercih kabul ediliyor. Yaşam standartları arttıkça doyumsuzluk da artıyor. Hele internetin getiredikleri tartışılmaz bir dejenerasyon. Çok faydalı bir şey olmasına rağmen maalesef insanlar amacına uygun internet kullanmayı başaramadı. Bizden sonraki nesil için artık her şey daha zor. Çocuğu olan insanlar korkularında o kadar haklılar ki ....

Artık çığrından çıktı herkes, bir eğlence merkezinin göbeğinde çalışıyorum, gruplar, eşcinsellik, eş değiştirmeler artık o kadar normal ki. Yıllardır birlikte çalıştığım çok da saygı duyduğum bir erkek arkadaşımın gruplara katıldığını öğrendim, üstelik evli ve eşi beş aylık hamile, şoka girdim. Ve bu böyle uluorta öğrendiğim bir şey, bana mail atmış arkadaşlığını kaybetmek istemiyorum, sen benim dostumsun ama bu da cinsel tercihim, üç kadınla birlikte olmak bambaşka bir şey diye.

Dostluk bitti, artık sadece mesai arkadaşıyız, senin cinsel hayatın beni ilgilendirmez dedim ama tiksindim. Sonra bir iş yemeğinde eşiyle karşılaştım, içim sızladı nasıl seviyor kocasını. İnsanların çoğu artık ikili hayatlar yaşıyorlar, her türlü ahlaksızlık tercih kabul ediliyor. Yaşam standartları arttıkça doyumsuzluk da artıyor. Hele internetin getiredikleri tartışılmaz bir dejenerasyon. Çok faydalı bir şey olmasına rağmen maalesef insanlar amacına uygun internet kullanmayı başaramadı. Bizden sonraki nesil için artık her şey daha zor. Çocuğu olan insanlar korkularında o kadar haklılar ki ....

benim çevremde insanlar göğüsünü gere gere anlatıyorlar......karısını kimlerle aldattığını.....sevgililerini bizimle tanıştırması aman karımın yanında konuşmayın demeleri.....eskiden insanlar en azından utanırdı saklamaya çalışırdı.......eşcinsel bir elemanımız var.....bana zenci bulun diye ortalıklarda dolanması
hangi birinden nefret edeceksin

İlluminati isimli bir örgüt var ve Kubrick gözü tamamen kapalı filminde sapkınlıklarını ifşa etmiştir. Merak edenler izleyebilir 1999 yapımı bir film. Ama bu örgüt sadece çok zengin ve seçme insanları -genellikle de kan bağı olanları- içerisine alır onlardan olmayan insanları arasına almaz. Yayılma politikaları yoktur.Gördüğünüz kesim de bunlardan değildir.

Ve evet hem müslüman olup hem türk olan bu tür pisliklere bulaşanlar var. Sonuçta şeytan herkese musallat oluyor.:47: Şu bara giden kızlar konusunda barmenle birlikte olan kızın ailesinin mutaassıp olduğunu söylemişti konu sahibi. Bu dünyada türlü türlü pislik var olmaz demeyin, çocuklarınızı bilinçli yetiştirin. Nasılsa evde başına bir şey gelmez diye saatlerce netin başında oturmasına müsade etmeyin. Mutlaka kontrol edin.:31:

aslında bende biraz buna vurdu yapmaya çalıştım. sosyal paylaşım sitelerinin tehlikesini anlatmak istedim. bakın ben özellikle aratmadım gündemde konuşulan gayet normal bir konuda ki resimden gördüm bu tarz şeyleri yan çocuklarında görmesi çok yüksek ihtimal düşünün küçük bir çocuk bunu gördüğü zaman bilinçaltına böyle ilişkilerin olduğunu yerleştirecek buda korkunç bir şey olcak. özellikke aratmaya gerek yok o kadar çok var ki böyle şeyler arattırmaya gerek yok bir anda karşımıza çıkabiliyor hemde hiç alakasız yerden.

benim çevremde insanlar göğüsünü gere gere anlatıyorlar......karısını kimlerle aldattığını.....sevgililerini bizimle tanıştırması aman karımın yanında konuşmayın demeleri.....eskiden insanlar en azından utanırdı saklamaya çalışırdı.......eşcinsel bir elemanımız var.....bana zenci bulun diye ortalıklarda dolanması
hangi birinden nefret edeceksin

evet artık gizlenmiyor. adam evinin içinde yüzünü göstere göster çekmiş resimlerini eşinin. . resimlerin altında bir sürü beğeniler ve yorumlar nasıl rahatsız olmaz bir çift bundan nasıl midesi kaldırır yada. padişahlarımızın birinin zevcesini esir alıp çırılçıplak soymuşlar padişah kahrından ölmüş ve şu an ki duruma bak padişah kahrından ölmüş bu insanlar sevinçten ölüyor.

Arkadaş toplumun kanayan dertlerine parmak basmaya çalışıyor bence :) de denin desi var; dert köşesinde ne işi var diyesim geldi benimde cidden :))

bu kadar rahatsız olduysanız konuyu uygun bir yere taşısınlar. yada kapatsınlar. tabi uygun yer neresi olcak onu bilmiyorum ama mantıken burası bana uygun geldi daha uygun bir yer varsa ben bilmiyorum cidden

evet artık gizlenmiyor. adam evinin içinde yüzünü göstere göster çekmiş resimlerini eşinin. . resimlerin altında bir sürü beğeniler ve yorumlar nasıl rahatsız olmaz bir çift bundan nasıl midesi kaldırır yada. padişahlarımızın birinin zevcesini esir alıp çırılçıplak soymuşlar padişah kahrından ölmüş ve şu an ki duruma bak padişah kahrından ölmüş bu insanlar sevinçten ölüyor.

Bekar erkekler yapmiyor mu saniyorsun. Grup yapiyor onlarda. Sonra da diyorlar Kankam niye evlenmiyorsun. Boyle uckuru bozuk biriyle niye evlenilir ki. Diyeceksiniz ki yapanlar cok az. Gayette fazla, bisexual kadindan hoslanmayan erkege rastlamadim desem yeridir.

Back
X