Artık çığrından çıktı herkes, bir eğlence merkezinin göbeğinde çalışıyorum, gruplar, eşcinsellik, eş değiştirmeler artık o kadar normal ki. Yıllardır birlikte çalıştığım çok da saygı duyduğum bir erkek arkadaşımın gruplara katıldığını öğrendim, üstelik evli ve eşi beş aylık hamile, şoka girdim. Ve bu böyle uluorta öğrendiğim bir şey, bana mail atmış arkadaşlığını kaybetmek istemiyorum, sen benim dostumsun ama bu da cinsel tercihim, üç kadınla birlikte olmak bambaşka bir şey diye.
Dostluk bitti, artık sadece mesai arkadaşıyız, senin cinsel hayatın beni ilgilendirmez dedim ama tiksindim. Sonra bir iş yemeğinde eşiyle karşılaştım, içim sızladı nasıl seviyor kocasını. İnsanların çoğu artık ikili hayatlar yaşıyorlar, her türlü ahlaksızlık tercih kabul ediliyor. Yaşam standartları arttıkça doyumsuzluk da artıyor. Hele internetin getiredikleri tartışılmaz bir dejenerasyon. Çok faydalı bir şey olmasına rağmen maalesef insanlar amacına uygun internet kullanmayı başaramadı. Bizden sonraki nesil için artık her şey daha zor. Çocuğu olan insanlar korkularında o kadar haklılar ki ....