Tabi ki gerçek daha neler var ben sana güzel örneklerde sunabilirim ama annesi biliyor kısmı gerçekci olmaya bilir çünki çoğu bu tarz kadınlar ailesinden gizler bilen anneler de var ama onlarda zapt edemidiği için bari benüm kontrolümde olsun diyorlar
Çoktandır aklıma takılan bir konu var, aslında yine eşim yüzünden takıntılı hale geldiğim ve üzerinde durduğum şeylerden biri...
Yani şöyle başladı; Eşim geçmişinde ki sevgilisin biri evliymiş ona yardımcı olan kişide yine evli bir bayanmış...
Akıl sır erdiremiyorum ben ne ailemde ne de yakın tanıdıklarımda böyle bir şeye şahit olmadım. Bunlar ne cesaretle böyle yaparlar? Yaptıkları zaten yakışık almayan bir şey ve yandaşları var.
Ben kendimi hayal ediyorum mesela bekar olsam böyle bir yanlışa düşsem bırakın yandaş bulmayı tefe koyar oynatırlar beni evlatlıktanda red edilirim...
Bazen bazı yazılar okuyorum, ve bir keresinde bir arkadaşımdan dinlemiştim.. Bunun bir kız arkadaşı vardı facebook a bu kızın yatak odasında pijamalarla resimlerini eklemiş ben de evlendiler sandım özelden tebrik ettim.. ve çocuk bana dedi ki;
''Evlenmedik o halen kız arkadaşım'' ben de şaşırdım kız arkadaşının ailesi yok mu nasıl izin veriyorlar dedim. ''Annesi biliyor her şeyi'' dedi
Nasıl bir anne öyle yakızı yan oda da her şeyi yapacak o anne de keyfine bakacak...
Arkadaşlar aklım ermiyor benim bunlar gerçek hayatta var mı? Yoksa sadece efsanemi?
toplumda ahlak kalmadıki zaten. gün geçmiyor ki tv haberlerinde ensest ilişkiler veya evli olup sevgilisi tarafından öldürülenlerin haberleri sunulmasın...
hayatta daha bilmediğimiz neler oluyordur kim bilir.
eşinize şaşırdım açıkçası, bunu öğrenince tepkiniz ne oldu? geçmişteki sevgilisiymiş ama evli olduğunu bildiği bir sevgili...
tam anlamadım eşinizin eski sevgilisi evliymiş. ona yardımcı olanda evliymiş.
burada ne demek istediniz
tam anlamadım eşinizin eski sevgilisi evliymiş. ona yardımcı olanda evliymiş.
burada ne demek istediniz
anladım. önce bu yozluk eşinizden başlıyor. evli kadını yatmak için kullanmak.yani eşim bir kadını sırf yatmak için kullanıyor ve kadında gönüllü... Kadına yardım ve yataklık eden de kadının evli arkadaşı.
anladım. önce bu yozluk eşinizden başlıyor. evli kadını yatmak için kullanmak.
off . feci bir şey.
eşinizin ahlak anlayışını takdir ettim gerçekten
yani eşim bir kadını sırf yatmak için kullanıyor ve kadında gönüllü... Kadına yardım ve yataklık eden de kadının evli arkadaşı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?