Facebook'da evli olmayıp beraber yaşayan kızın ne alakası var konu sahibiyle ?
Ona niye isyanda ?
Hiçbirimiz psikolog değiliz,böyle bir iddiası olan varsa da ayrıca belirtsin.
Sosyal bin türlü insanın bulunduğu bir site,konu açan hertürlü cevabı okuyabileceğini hesaba katacak kaç yaşında evli barklı kadınm katsın yani.
Ayrıca konu sahibi de milleti eleştirebildiğine göre gayet bilinçli !
Kocam beni aldatıyorsa gidip elin kadınına niye isyan edeyim ,aldatacağı varsa ayşeyle aldatmazda fatmayla aldatır,,,
Kiminle aldattığının ne önemi var.
kadınla mı evlendim ben hesabını kadına sorayım?
Ahh ne namussuzlar var diye goygoyculuk yapayım.
Yıkılmış bir yuvada yok ortada,kocasıyla kiminle nasıl yattın diye sohbet edilebilen bir rahatlık var.
Konu sahibi adına cevap vermek istemezdim fakat dayanamadım,
bakın kadın diyor ki eşim ahlaksızın önde gideni ve ben onunla yollarımı ayırıcam fakat ekonomik özgürlüğüm yok, çocuklarım var, maddi durumum ve şartlarım elverdiği anda bu evlilik bitecek, eşimi anlamadım, anlamam, anlayamam, hak veremem vs vs diyor..
Kadın eşi hakkında kararını vermiş ve bitirmiş zaten gözünde bu evliliği.
Burda yazdığı konuysa evli kadınların veya kadınların diyelim yediği haltlar..
Neden anlamak istemiyor kimse?
Üzerine gidip eşinin yediği haltlar da haltlar diye kadının gözüne gözüne sokmaya çalışmak niye?
Evli olduğu halde ahlaksızca ilişkiler yaşayan kadınları sütten çıkmış ak kaşık gibi göstermek niye?
Benim eşimden yana ve o gibilerden dolayı yaram vardı gocundum ve sorunumu açtım da size ne oluyor??
Galiba sizde aynı kafadansınız ki yaranıza tuz basmışım gibi haraket edip atar yapıyorsunuz...
ve tek yere takılı kaldınız, düşündürücü gerçekten yarası olan gocunur yaranıza tuz ekmek istmezdim..!
Pardon ama siz neden konu sahibinin namussuzlukla nitelendirdiği kadınları savunma ihtiyacı hissettiniz?
Kendinizi veya başka bir yakınınızı onun nitelendirdiği sıfata mı maruz kaldı hissettiniz?
Neyse ne, sizin üslubunuz çok kötü.
Konu sahibini goygoyculuk gibi bir tabirl nitelendirmeniz bile buna en güzel örnek.
Yahu sizinle veya herhangi biriyle ikili münakaşaya girmek istemiyorum fakat zorla iteliyorsunuz beni buna.
Bu argo bir tabirdir.
Ekşi sözlükten kopyalayıp yapıştırdığınız bilgilerle gelmeyin lütfen..Komik oluyorsunuz.
İyi geceler size.
Pardon ama siz neden konu sahibinin namussuzlukla nitelendirdiği kadınları savunma ihtiyacı hissettiniz?
Kendinizi veya başka bir yakınınızı onun nitelendirdiği sıfata mı maruz kaldı hissettiniz?
Neyse ne, sizin üslubunuz çok kötü.
Konu sahibini goygoyculuk gibi bir tabirl nitelendirmeniz bile buna en güzel örnek.
Benim eşimden yana ve o gibilerden dolayı yaram vardı gocundum ve sorunumu açtım da size ne oluyor??
Galiba sizde aynı kafadansınız ki yaranıza tuz basmışım gibi haraket edip atar yapıyorsunuz...
ve tek yere takılı kaldınız, düşündürücü gerçekten yarası olan gocunur yaranıza tuz ekmek istmezdim..!
Kusuruma bakmayın, sizin gibi düşünememişim, çünkü benim mantaliteme uymuyor.
Olaki bu mesele benim başıma gelseydi kadındır, hemcinsimdir diye kocamı yerip onları çıkartmazdım, tıpkı kocamdir diye yersiz korumalara girmeyeceğim gibi. Farkındayım ayrıca, konu sahibi eşini korumuyor şu anda.
Ama kalkıp da eşimin içine dahil olduğu mevzu hakkında tek taraflı bir konu açmazdım.Suç varsa ortak bir suç vardır. Ben kendime yakın olandan bilirdim acımın sebebini, ama yenilen halt sadece beni etkileyen bir şey değil. Çoluğumu, çocuğumu, ailemi hatta toplumu etkileyen bir suç. Kimse erkek veya kadın olduğu için sıyrılamaz.
Ayrıca son cümleniz kendi adıma duyabileceğim en çirkin laflardan biri, hatta iftira olarak kabul edebilirim. Ben burada "işyerinde evli erkekler hep bekar kızlara sarıyor, siz kocalarınızı tutup kızları suçlu çıkarıyorsunuz, suç hep sizde ve kocalarınızda" diyen bir "bekar" hanımla da tartıştığımı bilirim. Kalkıp da savunduğum mevzuyu anlayamayıp, aklınızca böyle yakıştırmalar yapmanızı hiç hoş bulmadım. Bence de cevap vermeyin, bırakın konu sahibi konuşsun, daha isabetli olur.
Nasıl yani anlayamadım ?
Ne gibi bir yaram var kiminle aynı kafadayım daha açık yazar mısınız ?
Kendinize gelin, insanların tanımadan, hayatını bilmeden bu yakıştırmaları yapmayın. Sapla samanı karıştırmayın. Kimse bahsedilen ahlaksız kadınları savunmadı burada, konu sahibinin kendi kocasının ahlaksızlığını bir tarafa bırakıp diğer insanların ahlakını sorgulaması tuhafına gitti herkesin.
Bu konu "tencere dibin kara senin ki benden kara" atasözünü destekler nitelikte...
Sen o ahlaksızlardan biriyle yatağını hayatını paylaşıyorsan, öteki insanların ahlakını sorgulaman abesle iştigal bir durumdur...
Bana yazdığınız için cevap hakkımı kullanmak durumundayım;
İftira derken?
Hayal dünyanızda mutluluklar dilerim.
Neyse en azından benim hayal dünyama dokundurmuşsunuz, diğer arkadaşa yaptığınız gibi bel altı vursaydınız hoş olmazdı.
Neyse size de konuda mutluluklar dilerim, bir el atın da o namussuz kadınları anlayın konu sahibi arkadaşla. Bakalım ne işinize yarayacak.
Anlıyorum ben, siz dert etmeyin.
İşimize yarıyor bazen.
Hanımlar bence bi sakin olun. Konu sahibi her seferinde eşini korunaya çalışmadığını ve hatta onuda suçlu gördüğünü belirtmiş zaten. Şimdi kadın evlenmiş, eşinin ondan önceki bir ilişkisi gündeme gelmiş. Oda anlatmış. Hayır yani anlamadığım "boşan bu adamdan" diyceksiniz resmen.
Belki merak etti ve sordu benden önce neler yaşadın, kaç sevgilin oldu diye. Adamda anlattı.
Sonuçta hepimiz bayanız ve bazı bayanlar geçmişi daha fazla bilmek ister. Eşi anlatmasaydı, başka bişey söyleseydi bu sefer konu başka biyerden patlak vercekti. Ozamanda " eşin anlatmalıydı mutlaka" diyecektiniz. Yapmayın lütfen, bu kadar acımasız olmayın.
Hanımefendi bu konuda gayet sıkıntılı. Sürekli o olay aklına geliyordur eminim. Benim konu sahibine diyeceğim; şu anda eşinle herhangi bi sıkıntın, bi güvensizliğin yada güvenini sarstığı oldumu. Eskide kaldı o olaylar, pişmanım diyormu. Eğer öyleyse amenna, Rabbim affetsin onu. Böyle şeyleri sürekli gündeme getirmekte, erkeğin aklında yoksa bile aklına getirmek demektir.
Eh belki uygulayamıyorsunuz ama en azından böyle hadsiz ve terbiyesizce laf yetiştirmenize yarıyordur.
Merak ediyorum daha ne kadar hakaret etme becerisine sahipsiniz?
Hadsiz..Terbiyesiz..
Siz devam edin lütfen, ben sizin seviyenize inemiyorum.
Başa gelinmedikçe bilinmez allah kimsenin başına vermesin.
pişmanım dese ve allaha tövbe etse belki bir nebze rahatlarım ama kendine çeki düzen vermek şartı ile.
ama bu şekilde onu kabullenemem
Bazen bazı şeyleri affedersin ama unutmazsın düzelse ve allaha sığınsa aynen hissedeceğim budur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?