Bunlar gerçekten doğru mu? Bu kadar yozlaştık mı? :(

benim esim boyle bisey yapsa ben her ona baktigimda aklima gelir ve ona sarilmak bile istemzedim.....

Evet yozlaştık; artık yatmak için kullanmak diye bir tabir var ve mazur görülüyor.

İnsanlar bekarken hayatlarından sadece kendileri sorumlular ama evli olanlar ya da evli biriyle ilişkisi olanlar için durum farklı, maalesef ki artık evlilik kurumu da değerini yitirdi. İnsanlar neden aldatır, aldatanlara neden yataklık edilir ya da bir yuvanın temeline dinamit koyan aşık olmak neden tercih edilir. İnsanlar bunu kendine neden yakıştırır bilemiyorum.

çok acıdım açıkçası
elin kadını beni ilgilendirmez ben kocama bakarım, ama sen kılıfı bulmuşsun 10 erkekten 8i yaparmış doğal yani, erkeklerin doğası kadının ise alın karası dimi

Türkiyedeki ahlak anlayışının yanlızca biz kadınları hedef almasının sebebi bu aslında.
Bir erkek evli bir kadınla yattığını böbürlenerek anlatabilir eşine,amaç diğer kadınların ahlaklarını sorgulamaktır .
Karısı dinler ve sadece kadınları ayıplar,kocasını ayıplamak aklına bile gelmez,niye ????çünkü kendinden önce yapılmış bir yanlış,geçmiş bitmiş..ve evlenmeden önce hertürlü ahlaksızlık ona mübah.

evli kadına gunah ayıpta ya sızın eşinize ne demeli bırbırınden farkı varmı bırde bunu anlatmsı tamamen iğrenç ve ahlakdışı

çok acıdım açıkçası
elin kadını beni ilgilendirmez ben kocama bakarım, ama sen kılıfı bulmuşsun 10 erkekten 8i yaparmış doğal yani, erkeklerin doğası kadının ise alın karası dimi

şu araştırmaları kim yapıyor acaba? 10 erkekten 8 i yapar 10 erkekten 7 si böyledir.çok merak ediyorum ben hangi istatistik kurumu ışık tutuyor bu verilere

Son düzenleme:
şu araştırmaları kim yapıyor caba? 10 erkekten 8 i yapar 10 erkekten 7 si böyledir.çok merak ediyorum ben hangi istatistik kurumu ışık tutuyor bu verilere

İstatistiklere göre aldatıp, yaşayacaksak işimiz zor.

Son düzenleme:
şu araştırmaları kim yapıyor caba? 10 erkekten 8 i yapar 10 erkekten 7 si böyledir.çok merak ediyorum ben hangi istatistik kurumu ışık tutuyor bu verilere

kafasında böyle aklıyo işte durumu, bilimsel veri olmasına gerek yok, her erkek yapar, ben nişanlıyken bi kızla tartıştım burda, inanmıyo bana 9 senede nasıl birlikte olmazsınız nişanlın gay dedi bana
çünkü kendisi aldatılmış bi kadındı ve kadına sayıp sövmemizi bekleyerek konu açmıştı, her erkek yapıyosa ben kadınlarla birlikte olur gene çekmem bu kadar basit yani, böyle diyincede iddialaşma şuna dönüyo: klavyeden akıl vermek kolay, aslında sen de boşanamazdın bla bla bla, benle atıştığı kadar kocasına laf saymamıştır eminim

o kadar yozlaştık mı ? yozlaşıyoruz..mesela böyle midesiz bi adamın yanında kalmaya devam ederek :)

dün ki bir konu ve bugün ki konu..bunalıma giricem gerçekte..umarım bu konuda da erkektir yapmışsa nolmuş,bekar adammış elinin kiri olsun tarzı durumlarla karşılaşmayız..

bu anlatılan olayda namusszuk varsa bana göre iki taraflı..hatta aracı olan arkadaşı da katarsak üç..daha az ya da daha çok suçlu değil kimse.

konu sahibi konuyu bu mantıkla açmış ki zaten, bahsettiği yozluk eşininki değil

bu sadece kendinizi teselli etmek. rahatlatmak dürtüsü. yani 10 erkekten 8 i yapar.. bunu düşünerek yapılan ahlaksızlığı birazda olsa unutabilmek .yani erkeklerin çoğu böyle zaten. o yüzden bu adamın yaptığı şeyi hafifletebilirim mantalitesi..
evet,benim gördüğüm bu sizde..
yani facedeki kızın pijamalı resmini eleştirene kadar ki onlar bekar;evli bir kadınla yatak muhabbeti olan eşinize bakın önce. bırakın etrafı.

zaten o kız ve erkek bekarmış..yani ikisi de bekar..yaptıklarına yozluk ya da namussuzluk denilebilir mi bilmem?

konuya tekrar baktm da gerçekten ilk başta eşi de suçlayıcı bir tavır yok..ah şu kadınlar tarzı bir durum gördüm.

çoğu erkek böyle olayı da bir aldatmaca.evli kadınla beraber olmayı her erkeğin bünyesi kabul etmez.

Son düzenleme:
Yozlaşma olduğu bir gerçekte zaten ayan beyan gün geçmiyor ki böyle konular çaılmasın yada etraftan duymayalaım evli erkeklerin kadınların ilişki kurduklarını.

Ama bu yozlaşmanın içinde eşinizde var. Yani siz burada yozlaşmışız derken eşinizde buna dahil ama siz erkekler zaten hep bunu yapar deyip bir korumaya geçiyorsunuz. O erkek evli bir kadınla beraber olurken hiç kimse sesini çıkarmıyor mutlaka çevreden bilenler vardır ama erkektir elinin kiridir erkek adam dişi kuyrul sallamasıydı derler ancak bayanın adı çıksa başka birşey derler yozlaşma varsa her iki taraf içinde geçerli bayan tarafından yozlaşmma varsa eşiniz tarafından da var. Bunu nasıl böyle rahatça anlatabiliyorsunuz eşim bunu yapmış yozlaştık diyee nasıl hala yanında durabiliyorsunuz bekarken evli biriyle birlikte olmayı meşru sayan biri, sizinle evliyken de başkasıyla birlikte olursa bu da meşrudur ona göre olacaktır da çünkü başkasının evli olması onu ilgilendirmiyorsa kendisinin evli olması da ilgilendirmeyecektir doğal bulacaktır bunu nasıl güvenebiliyorsunuz. Bekarken yapmış banane beni şimdiki zaman mı ilgilendirir diyorsunuz kadın için laflar söylerken buna eşinizi de katın cehennemde yanacak, yok laf konduruyorum demekle olmuyor yanında olmaya devam ediyorsunuz ama.

kimsenin ahlakını tartışmak bizim işimiz değil bence, insanlar kendi hayatlarını diledikleri şekilde yaşarlar iki sevgili evli olmasa da birbirlerinin yatak odasına girebilir pijamayla fotograf çektirebilir ben bunda çok acaip bir şey göremiyorum size ne kadar yanlış da gelse iki bekar insanın karşılıklı rızayla istedikleri şekilde yaşamalarında bir yanlış yok bence ama zaten orada da kız ahlaksız erkek çünkü gariban asla hayır diyemeyen bir böyle minik yeni doğmuş buzağı di mi. sizin bunları anlayamayıp aman tanrım derken eşinizin bekarken evli birisiyle yaşadığı ilişkiyi sadece evli olan kadının ahlaksızlığı olarak görmeniz olaya ne kadar tek yönlü baktığınızı gösteriyor, bir ilişkide ahlaksızlık varsa bu iki tarafında ortak hatasıdır bunu anlamak bu kadar zor mu gerçekten, aynı şekilde evli bir erkek bekar bir kadınla beraber olduğunda da kadın suçlu erkek gariban tuzağa düşmüş saf oluyor ya zaten ne ahlaksızlık varsa suç kadında erkeklerin %80 i zaten yapıyor hep kadınlar yüzünden di mi, cidden yazacak çok şey var ama ne kadar yazsam da boşa laf söylemek olacak gibi geliyor, ha niye bu kadar yazdın derseniz hiç bilemiyorum gerçekten susmak gelmiyor içimden sanırım bu konuda bu ikiyüzlü ahlak anlayışından o derece tiksiniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…