Yani şöyle başladı; Eşim geçmişinde ki sevgilisin biri evliymiş ona yardımcı olan kişide yine evli bir bayanmış...
Anlamadım:44:........
çok acıdım açıkçası
elin kadını beni ilgilendirmez ben kocama bakarım, ama sen kılıfı bulmuşsun 10 erkekten 8i yaparmış doğal yani, erkeklerin doğası kadının ise alın karası dimi
şu araştırmaları kim yapıyor caba? 10 erkekten 8 i yapar 10 erkekten 7 si böyledir.çok merak ediyorum ben hangi istatistik kurumu ışık tutuyor bu verilere
dün ki bir konu ve bugün ki konu..bunalıma giricem gerçekte..umarım bu konuda da erkektir yapmışsa nolmuş,bekar adammış elinin kiri olsun tarzı durumlarla karşılaşmayız..
bu anlatılan olayda namusszuk varsa bana göre iki taraflı..hatta aracı olan arkadaşı da katarsak üç..daha az ya da daha çok suçlu değil kimse.
bu sadece kendinizi teselli etmek. rahatlatmak dürtüsü. yani 10 erkekten 8 i yapar.. bunu düşünerek yapılan ahlaksızlığı birazda olsa unutabilmek .yani erkeklerin çoğu böyle zaten. o yüzden bu adamın yaptığı şeyi hafifletebilirim mantalitesi..
evet,benim gördüğüm bu sizde..
yani facedeki kızın pijamalı resmini eleştirene kadar ki onlar bekar;evli bir kadınla yatak muhabbeti olan eşinize bakın önce. bırakın etrafı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?