Bunlar gerçekten doğru mu? Bu kadar yozlaştık mı? :(

Şu kadar erkekten şu kadarı yapar demek yanlış eşinizde geniş evli ama sorun etmiyor diye balıklamam atlamış yanlış diyerek uzakda durabilirdi bu eylemden ona yardım eden arkadaşı kankasıdır zaten bir birlerine destek çıkıyorlardır. Bu bağlamda evet kadın problem etmiyor ise erkek keyfine bakar alan razı veren razı sonuçta bu şekilde bakarsak çoğu erkrk balıklama dalar.

Canım mersinde yaşıyorum annemin oturduğu sitedeki kadınların hepsi evli ben daha evlenmeden önce o siteye taşındık annem hala orda oturuyor .
kadınların hepsi hayırlı olsuna geldi tanıştılar annemle kaynaştılar annem babam ayrı bu arada annem şuan başkasıyla evli babamda ozamanlarda annem evli değildi tabi.
herneyse annemle kaynaştılar 1 geldiler 2 geldiler sonra hergün bri gelmeye başladı ve duyduklarıma inanamadım bize gelip gelip annemn benim yanımda sürekli sevgililerni arayıp konuşuyorlardı en sonunda annem birini attı evden git kocanın yanında konuş dostunla afedersnz burası sohbet evmi dedi bidaha o oldu gelmediler stedeki btün kadınlar öyle demekki tek mersinin suyu çıkmamış bütün ülkenin suyu çıkmış..

Siz evli kadınlar nasıl yapar diye hayıflanıyorsunuz da ben olsam böyle bir ahlaksızlığın baş aktörü olan adamla evli olmaya hayıflanırdım

Sizin adınıza üzüldüm

Başınıza gelmedikçe bilemezsiniz...

Sonuçta evleneceğiniz insanın Türk toplumunda birileri ile yatma ihtimali yüksek ve bunun listesi bende değildi...

Erkeklerin çoğu bunu yapıyor ve çoğuda evli kadınlarla çünkü bekaret bozup başlarına bela almak istemiyorlar...

BEN EŞİMLE ÖVÜNMÜYORUM AMA EVLİ MİSİNİZ BİLMEM DE UMARIM BÖYLE BİR GERÇEKLE YÜZLEŞMEK ZORUNDA KALIRSANIZ AKLINIZA BEN GELMEM!

Çok ahlaksızcaa :120:
Ama sizin içinde zor olmalı.
Evlenmeden önce bunu anlatmış mıydı sana eşin?
Evlendikten sonra anlattıysa da nasıl yüzüne bakıpta anlattı bu yaptığını :26:

Çoğu erkek gibi birileri ile yattığını biliyordum ama detaylarını sonra öğrendim.

ben evliyim
eşimde bende evlendiğimizde ilk ilişkimizi yaşadık,eşin sana bunu niye anlatıyo amaç ne, ne demeni bekliyodu, gerçi sen beklediği cevapları vermişsindir ama merak ettim

Hala eşiniz mi bu adam ? Ve nasıl bu kadar rahat anlatabiliyorsunuz?

Saf ve temiz erkek samanlıkta iğne aramak gibi... Rahatlıkla ne alaka ben eşimin sırtını sıvazlamıyorum! yaptığı yanlış

sanki etraf saf masum erkek kaynıyormuşta ben gitmiş özellikle semişim gibi konuşmayın.

bunu normalleştirmeyelim lütfen.
o zaman evli erkeklerle olan kadınlara kızmayalım. belkide onlarda evlenmeden rahat yaşamak istiyorlardır değilmi.
bir kulp ararsak yapılan yanlışa bulmak çok kolay.
ahlaksızlık cinsiyete göre değişmez. yapılan olaya göredir. yanlış her zaman yanlıştır.

Demek ki esin bunu normal karsiliyor

Bak ne diyecegim
Ben boyle bir seyi evlendikten sonra ogrenseydim
esime sunu derdim

senin vermek istedigin mesaji anladim
evli kadinlar bekar erkeklerle birlikte olabiliyorsa ki bunu en basta sen yapmissin
o halde sira bende derdim

Suratinin alacagi ifadeyi de izlerdim :))

Tabi aninda sen ne dediginin farkinda misin derdi
senin ahlak anlayisin buysa
sen evli bir kadinla birlikte olmayi normallestiriyorsan gayet tabi ben de ne dedigimin farkindayim derdim..

Arkadaşlar konu nerden nereye geldi ben anlatamadım sanırım..!

Ben eşimi hiç bir zaman takdir etmedim..!

Erkeksin yaparsın demedim..!

Aralarda yazıklarımı okursanız anlarsınız...

Eşim masumh kadın suçlu demiyorum ki ben..

Hatta arada da bahsettim çok iğnelerim bu konuda onu kimsenin yaptığı yanına kalmaz...

Ben konuyu eşimden yola çıkarak belirttim zaten tasdiklemedim yani...

Eşimin yaptıklarını sindiremediğimden konunun başına eşimi ekledim..!!

Erkek kardeşimde olsa tepkim aynı olur..!!

öyle bi konuma soktunuz ki sanki eşimin arkasındayım ama kadını kötülemişim gibi..!!!

Cudana her zamanki gibi bam teline vurdu
çok doğru kavramlar kişiye göremi değişiyo ahlaksızlığın kadını erkeği evlisi bekarımı var, benim eşim benden daha dindar bi insan ve öncelikle kendi prensipleri ve inancı gereği evlilik öncesi ilişki yaşamadık,yani durumu kızlık zarı başa bela almak olarak görüyosa kişi zaten dicek bişey yok, endişelenmeyin o da dikiliyo günümüzde

ben evliyim
eşimde bende evlendiğimizde ilk ilişkimizi yaşadık,eşin sana bunu niye anlatıyo amaç ne, ne demeni bekliyodu, gerçi sen beklediği cevapları vermişsindir ama merak ettim

Verdiğim cevabı aralarda yazdım zaten...

Çalma kapımı çalarlar kapını...

Onların kocasını düşündün mü vs. vs. aralarda eklemiştim okusaydınız görürdünüz.

Bana göre de böyle adamlarla evli olunması çok yanlış. Bunu kabul ederek evli olmak, asıl yozlaşma budur.

sizin için zor olmalı, böyle biriyle evli olmak. bu yaptığını bir hata olarak görüyorsa bir nebze yüreğiniz ferahlamıştır ama aksi tavırdaysa, yaptığı şeyi ukalaca normal 'her erkeğin yapabileceği' bir şey olarak görüyorsa sizin için gerçek anlamda üzülürüm.

Ayrıca birbirini seven iki insanın aynı evde yaşamasını, bu tip iğrenç bir ilişkiyle bir tutan zihniyetler, aslında bu yozlaşmaya çanak tutan cahil zihinlerdir.

Verdiğim cevabı aralarda yazdım zaten...

Çalma kapımı çalarlar kapını...

Onların kocasını düşündün mü vs. vs. aralarda eklemiştim okusaydınız görürdünüz.

bu konu nasıl açıldı peki sen mi sordun o mu başladı anlatmaya, ya da neden bu kadar detay verdi, mantıklı değil, üstüne senin böyle bi konu açman, mutlaka kocana da tepki yağacağını düşünmüşsündür

evli bir kadının bekar bir erkeğe yatak arkadaşlığı etmesi,başka evli bir bayanında buna zemin hazırlaması evet yozluk,
fakat bunu kanıksayıp,her erkek yapıyor bahanesine sığınmakda yozluk.
o kadının yaptığı yanlış sizi ilgilendirmez ama eşinizinki ilgilendirir,
adı üstünde eşiniz.
burada o kadınlara kızıp şaşırdığınız kadar eşinize aynı tekiyi göstermemişsiniz anladığım kadarıyla,
10 erkekten 8 i kabul etsede,
o 2 erkek hayatta var oldukça eşinizi haklı çıkaracak birşey yok.
(gerçi bana kalırsa 10 erkeğin 10 u da yapsa mazur görülemez)
bence başka kadınları sorgulayacağnıza eşinizi sorgulayın.
herşeyden önce ahlak yoksunluğu..

ben bu bayanın evli olduğunu inanmıyorum en fazla erkek arkadaşı vardır.anlattıkları kulaktan duyma şeyler.yoksa öyle bir adamla nasıl evli oldugunu okumak için konu açmış olur ki saçma yani

ben bu bayanın evli olduğunu inanmıyorum en fazla erkek arkadaşı vardır.anlattıkları kulaktan duyma şeyler.yoksa öyle bir adamla nasıl evli oldugunu okumak için konu açmış olur ki saçma yani

bir de başlık şüpheli.hem diyor kocam yapmış hem de doğru mu diye sormuş.

İlk zamanlarda ona aşıktım ve bana her anlattığına inandım sonra evleniyorsunuz ve açık veriyor bu kez sorguluyorsunuz üstüne gittim bana gerçekleri anlatması için ve anlattı... Kocam tepki alır almaz beni bağlamaz yani her kes ettiğini çeker yaptığı hata ve cezasıda eleştiriside günahıda ona ait. Ben hiç bir zaman desteklemedim bu olanları... böyle şeyleri hazmedemiyorum ama hemen hamile kalmışım ve hayat daha da zorlaştı... Şu an da onu sevmiyorsam sebebi hep bunlar... Kolay değil ama çaresiz kaldığınız anlar oluyor bazen... Eşimle evlenince vasıf kazanamadım ama hayattan darbe yiyince meslek kurslarına vs. gidiyorum. gidişatın kötü olduğunun ben de farkındayım ama ayaklarımın üzerine bastığım an kararlarım daha net olacak...

Herkes sanıyor ki ben eşimi takdir ediyorum ya da bunları normal bilip susup oturuyorum...

Eşim değil oğlum bile bunu yapsa desteklemem..!!

üniversitede bi arkadaşımız vardı 5 kız kalıyorlardı, öğrenci evlerine bir kaç kere gittik, ortamları güzeldi, (bu arada içlerinden sadece biri arkadaşım diğerleri onun ev arkadaşı, tanımıyorum) bi akşam otururken bi adam geldi orta yaşlarda sanırım çok iyi hatırlamıyorum ama fazla şımarık gereksiz samimi olmaya çalışan biriydi, gördüğüm anda gıcık oldum, sonra kız evden ayrıldı tırım tırım kalacak yer aramaya başladı, sonradan öğrendik ki kızlardan birinin o adamla ilişkisi var, adam evli bu arada çocukları da varmış, adam her akşam geliyormuş, ve bu adamın evli başka bir arkadaşı daha varmış oda gelmeye başlamış, bi gece bu kızlardan ikisi ve o iki adam odaya kapanmışlar durum tahmin ettiğiniz gibi pislik .. kız bunları anlattığında şok olmuştuk hala hatırladıkça tüylerim ürperiyor.. cinsleri bozuk insanlar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…