Siz evli kadınlar nasıl yapar diye hayıflanıyorsunuz da ben olsam böyle bir ahlaksızlığın baş aktörü olan adamla evli olmaya hayıflanırdım
Sizin adınıza üzüldüm
Çok ahlaksızcaa :120:
Ama sizin içinde zor olmalı.
Evlenmeden önce bunu anlatmış mıydı sana eşin?
Evlendikten sonra anlattıysa da nasıl yüzüne bakıpta anlattı bu yaptığını :26:
Başınıza gelmedikçe bilemezsiniz...
Sonuçta evleneceğiniz insanın Türk toplumunda birileri ile yatma ihtimali yüksek ve bunun listesi bende değildi...
Erkeklerin çoğu bunu yapıyor ve çoğuda evli kadınlarla çünkü bekaret bozup başlarına bela almak istemiyorlar...
BEN EŞİMLE ÖVÜNMÜYORUM AMA EVLİ MİSİNİZ BİLMEM DE UMARIM BÖYLE BİR GERÇEKLE YÜZLEŞMEK ZORUNDA KALIRSANIZ AKLINIZA BEN GELMEM!
Çoğu erkek gibi birileri ile yattığını biliyordum ama detaylarını sonra öğrendim.
Hala eşiniz mi bu adam ?Ve nasıl bu kadar rahat anlatabiliyorsunuz?
Başınıza gelmedikçe bilemezsiniz...
Sonuçta evleneceğiniz insanın Türk toplumunda birileri ile yatma ihtimali yüksek ve bunun listesi bende değildi...
Erkeklerin çoğu bunu yapıyor ve çoğuda evli kadınlarla çünkü bekaret bozup başlarına bela almak istemiyorlar...
BEN EŞİMLE ÖVÜNMÜYORUM AMA EVLİ MİSİNİZ BİLMEM DE UMARIM BÖYLE BİR GERÇEKLE YÜZLEŞMEK ZORUNDA KALIRSANIZ AKLINIZA BEN GELMEM!
ben evliyim
eşimde bende evlendiğimizde ilk ilişkimizi yaşadık,eşin sana bunu niye anlatıyo amaç ne, ne demeni bekliyodu, gerçi sen beklediği cevapları vermişsindir ama merak ettim
Verdiğim cevabı aralarda yazdım zaten...
Çalma kapımı çalarlar kapını...
Onların kocasını düşündün mü vs. vs. aralarda eklemiştim okusaydınız görürdünüz.
ben bu bayanın evli olduğunu inanmıyorum en fazla erkek arkadaşı vardır.anlattıkları kulaktan duyma şeyler.yoksa öyle bir adamla nasıl evli oldugunu okumak için konu açmış olur ki saçma yani
bu konu nasıl açıldı peki sen mi sordun o mu başladı anlatmaya, ya da neden bu kadar detay verdi, mantıklı değil, üstüne senin böyle bi konu açman, mutlaka kocana da tepki yağacağını düşünmüşsündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?