Bunlar gerçekten doğru mu? Bu kadar yozlaştık mı? :(

ben 2 kere sordum ama cvbı alamadım yada görmedım yazdıysanız kusura bakmayın konu sahıbı eşiniz bunu sıze nıye anlattı?

cevap verdim ama görmemişsiniz sanırım..

İlk zamanlar insan aşık oluyor ve inanıyor karşısındakine zamanla karşıdaki açık verince sorguluyorsun olanları ve sonra sıkıştırdım isyan ettim ve anlattı...

Eşimi desteklemiyorum canımı yakanların canı yansın...

anlatabildiğiniz karşıdakinin anladığı kadardır... Araları okumayıp laf ebeliği yapacaksanız yorumda yapmayın... aynı cevapları vermekten usandım!!!

Siz kendinizi kandırmaya devam edin.
Eşiniz size daha inanamayacağız ağzınız açık kalacak ne hikayeler yaşatır bu gidişle..
Siz bana lafebesi demişsiniz,boş konuşuyorsun demişsiniz ne fark eder.
O kocayla aynı yastıkta yatan her dakika ihanet şüphesi yaşayan sizsiniz..

Ayrıca nereye yorum yazıp yazmayacağıma sizden izin alıp karar verecek değilim.

keşke hiç sormasaymışsın bazen bılmemek daha ıyı tabı hatalar tekrarlanmıyorsa boşanmakta öyle ha deyınce olacak bişi değil farkındayım ama eşiniz bu huyundan vazgeçmıyecek gıbı inşallah herşey dıledığınız gıbı olur

sadece ilk mesajı okudum.
evli kadınlardan çok eşinizin yaptığını okuyunca oldum. başkaları değil de eşinizden bahsediyorsunuz çünkü.
kadınların yaptığı ne kadar yanlışsa, eşinizin buna ortak olmasını ve paylaşmasını en az o kadar yanlış buldum.
bence burada kadınları yargılamadan önce eşinizi yargılamanız lazım. ona da ben karışmak istemiyorum.

Damdan düşeni damdan düşen anlarmış...

Beni anlayabildiniz, şartlarım iyi olsa asla çekmem, tek olsam şartlarım iyi olmasa da çekmem...

Ama çocuk var ve onun için emin adım atmam gerek.

Temel hazırlamaya çalışıyorum çocuk perişan olmasın diye.

kim ister bunu çekmeyi ya da bunları kim hazmederi ben etmem kim olursa olsun namuzsuz namuzsuzdur!!

Anlıyorum.
Elbette başına gelmeyen bilemez; maddi zorluklar altında ezilirken çocuklarında varsa hele, eşinin yanlışlarına göğüs gerebilmenin güçlüğünü.
Siz tepkinizde haklısınız, canınız yanmış.
Şeklen yakalamasanız dahi eşinizin geçmişini de bilen bir kadın olarak sanaldaki yakınlaşmalarına şahit en azından fiziksel aldatmaya müsait olduğunun farkına varmışsınız.
Ve eşinizle yollarınızı ayırmak için doğru zamanı ve olanakları bekliyorsunuz, bu kararı verebilmeniz bile sizin için çok iyi bir gelişme.

Bazı yorum yapan arkadaşların eleştirileriniyse yersiz buluyorum.
Arkadaşlar düşünün ki evli veya bekar farketmez bazı kadınlar sizin canınızı yakmış, yuvanızı yıkmış, ahlaksızlıklarıyla -eşinizin de ahlaksızlığına- ortak olmuş..Siz olsanız tepki vermez misiniz?İsyan etmez misiniz?
Konu sahibi arkadaş da haklı olarak isyan ediyor.
Ben bile henüz aldatılmadığım halde veya aldatıldığımı düşünmediğim halde diyelim, çevredeki "ucuz" , seviyesiz, ahlak yoksunu hemcinslerimi gördükçe rahatsız oluyor, isyan ediyorum kendimce.
Kaldı ki eşim onlardan biriyle bu ahlaksızlığı yapsa bağıra bağıra haykırırdım, o kadınların namussuzluklarını.
Bir kadına en büyük destek yine bir kadından gelir evet fakat unutmayalım en büyük kazık da yine bir kadından geliyor, zaman zaman.
Konu sahbinin psikolojisini de düşünerek, üstüne gidilmemesi taraftarıyım.

Son düzenleme:
Anlamadığın ya da anlatılamayan mesele şu arkadaşım: Sen eşinin hangi akla hizmet evli bir kadınla yattığını, evlendikten sonra nasıl pis işlerine devam ettiğini, çoluğunu çocuğunu seni düşünmeden bu haltları hangi cesaretle yediğini anlayabildin mi de kalkmış evli olduğu halde sevgili tutan kadınları anlamaya çalışıyorsun. Mesele bu.

Ben eşimi savunmadım ki 2 side namussuz kişilikler...aralarda da yazdım zaten! Kardeşim olsa desteklemem.

Eşimin yüzüne karşı söylüyorum ama diğerleri kim bilemem böyle pisliği yapanlar her kimse üzerlerine alınsınlar modernleşmek adına kimisi p*****leşiyor kimisi o*****laşıyor.

Facebook'da evli olmayıp beraber yaşayan kızın ne alakası var konu sahibiyle ?
Ona niye isyanda ?
Hiçbirimiz psikolog değiliz,böyle bir iddiası olan varsa da ayrıca belirtsin.
Sosyal bin türlü insanın bulunduğu bir site,konu açan hertürlü cevabı okuyabileceğini hesaba katacak kaç yaşında evli barklı kadınm katsın yani.
Ayrıca konu sahibi de milleti eleştirebildiğine göre gayet bilinçli !

Kocam beni aldatıyorsa gidip elin kadınına niye isyan edeyim ,aldatacağı varsa ayşeyle aldatmazda fatmayla aldatır,,,
Kiminle aldattığının ne önemi var.
kadınla mı evlendim ben hesabını kadına sorayım?
Ahh ne namussuzlar var diye goygoyculuk yapayım.
Yıkılmış bir yuvada yok ortada,kocasıyla kiminle nasıl yattın diye sohbet edilebilen bir rahatlık var.

Konu sahibi adına cevap vermek istemezdim fakat dayanamadım,
bakın kadın diyor ki eşim ahlaksızın önde gideni ve ben onunla yollarımı ayırıcam fakat ekonomik özgürlüğüm yok, çocuklarım var, maddi durumum ve şartlarım elverdiği anda bu evlilik bitecek, eşimi anlamadım, anlamam, anlayamam, hak veremem vs vs diyor..

Kadın eşi hakkında kararını vermiş ve bitirmiş zaten gözünde bu evliliği.
Burda yazdığı konuysa evli kadınların veya kadınların diyelim yediği haltlar..
Neden anlamak istemiyor kimse?
Üzerine gidip eşinin yediği haltlar da haltlar diye kadının gözüne gözüne sokmaya çalışmak niye?
Evli olduğu halde ahlaksızca ilişkiler yaşayan kadınları sütten çıkmış ak kaşık gibi göstermek niye?

biraz önceki yorum gibi namussuzlukların çokluğunu bilmek beni ferahlatmıyor... Beni anlayan birilerinin olması beni ferahlatıyor hem ben suçlu değilim ki kendime namuzsuz yandaş arayayım... dikkat ederseniz açılan her konuda kişi kendi düşüncesine ortak birileri var mı ve fikir almak için cevap arar. burda aferin eşin iyi yapmış deseler sanki rahatlayacak mıydım...
sapla samanı karıştırmayın... Beni doğru anladığınız için teşekkürler...

Ben eşimi savunmadım ki 2 side namussuz kişilikler...aralarda da yazdım zaten! Kardeşim olsa desteklemem.

savunmadınız ama suçlu olduğunu belirten birşey de yazmamışsınız. kadınlar hakkında yorum istemişsiniz.

yorumlarınıza kısaca göz attım şimdi.
başka kadınları suçlamakla olacak iş değil bu. o kadınların hiçbiri sizi tanımıyordur, yaptıklarının sizi ne kadar üzeceğini, size zarar vereceğini düşünmüyordur ya da umursamıyordur.
ama eşiniz? onun mazereti yok işte.
zorunluluktan kabullendiğinizi yazmışsınız. eğer birşey yapamıyorsanız, bence olayları fazla deşmeyin. öğrendikçe iyice mutsuz olacaksınız.
ama başkalarını suçlamayın. elbette o kadınlara hak vermiyorum ama bu durumlarda en çok kızdığım kişiler erkekler oluyor.

çocuklarınız da var sanırım. kızınız varsa, lütfen ayakları üstünde durabilen biri olarak yetişmesine önem verin. oğlunuz varsa da, eşine ve evine bağlı bir erkek olarak yetişsin. kendilerine saygı duyan, düzgün birliktelikleri tercih eden kişiler olsunlar.
kadın bilerek kabulleniyorsa, bize laf düşmez ama çaresizlikten dolayı kabulleniyorsa benim içim acıyor okudukça.

umarım siz de bir yerden güç bulursunuz ve hayatınıza istediğiniz şekilde yön verebilirsiniz. yaşınız genç, kendiniz için birşeyler yapmaya çalışın. bırakın 3.-4. kişileri, sizi ilgilendiren kendiniz ve çocuklarınız olsun.

Son düzenleme:

Pardon ama siz neden konu sahibinin namussuzlukla nitelendirdiği kadınları savunma ihtiyacı hissettiniz?
Kendinizi veya başka bir yakınınızı onun nitelendirdiği sıfata mı maruz kaldı hissettiniz?
Neyse ne, sizin üslubunuz çok kötü.
Konu sahibini goygoyculuk gibi bir tabirl nitelendirmeniz bile buna en güzel örnek.

İlla alıntı yaptıracaksınız ya ,illa göze sokmak gerekiyor.
Kocası aldattı diye milletin özel hayatından kime ne diyoruz ?
Sen kocana bak yan odada kızı sevişen annenin derdi sana düşmez diyoruz.
Evli kadınlar grup seks yapsın demiyoruz.
Tövbe estagfurullah ,insanı söylenmeyecek laflar söyletiyorsunuz ya

sız neyın derdındesınız Allah askına konu sahıbı zaten asrın hatası dıyor esıne. sırca kösktemı yetıstınız buzamana kadar anlamadım herkesın ıcınde bulundugu durum aynı degıldır.ne hıkayeler yasatırmıs sende kına yakarsın ben demıstım dıye nasıl bı stres atmaysa bu konu sahıbı uzerınden.öyle bı kocayla aynı yastıga baskoymak zorunda olan sende olabılırdın.dertlesmek ısteyen kısılerde bı zayıf nokta buldgnuz anda kurt adama donusuyosunuz stres atıcakmısız dıye.yazık yaa.bayanı bayan uzuyor yıne ıste.adam herturlu pslıgı yapıp yangelıp yatıyordur suan kadıncagızda dertleseyım derken bıde basına kalkılıyor yasadıkları.

Ne ima ettiğiniz anladım ama sizi Allah'a havale ediyorum.
Dilerim bana ima ettiğiniz şey için pişman olduğunuz gün beni hatırlarsınız.
Konu sahibiyle nasıl anlaştığınız belli bana ima ettiklerinizden.
Şükürler olsun evli barklı namusuyla yaşayan bir kadınım ,üzgünüm hayal ettiğiniz gibi biri değilim.
Evet yozlaşmışız işte şu an itibariyle katılıyorum konu sahibine,yazıklar olsun.

bana dokunmyan yılan bın yıl yasasın mantıgından bu hale geldı yuvalar. mılletın ozel hayatından bıze ne dıye dıye herkes herseyı uluorta yasar oldu.bunun aıle kavramına nekadar zarar verdıgıde ortada.en namuslu adamıda bayanıda nefsı gayet kolay ele gecırebılıyor neden cunku ortam musaıt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…