ben 2 kere sordum ama cvbı alamadım yada görmedım yazdıysanız kusura bakmayın konu sahıbı eşiniz bunu sıze nıye anlattı?
anlatabildiğiniz karşıdakinin anladığı kadardır... Araları okumayıp laf ebeliği yapacaksanız yorumda yapmayın... aynı cevapları vermekten usandım!!!
cevap verdim ama görmemişsiniz sanırım..
İlk zamanlar insan aşık oluyor ve inanıyor karşısındakine zamanla karşıdaki açık verince sorguluyorsun olanları ve sonra sıkıştırdım isyan ettim ve anlattı...
Eşimi desteklemiyorum canımı yakanların canı yansın...
keşke hiç sormasaymışsın bazen bılmemek daha ıyı tabı hatalar tekrarlanmıyorsa boşanmakta öyle ha deyınce olacak bişi değil farkındayım ama eşiniz bu huyundan vazgeçmıyecek gıbı inşallah herşey dıledığınız gıbı olur
Evet önceymiş, Şeklen yakalamadım ama sanalda yakalamıştım okey oynarken ve savcılığa gitmiştim... bazı arkadaşlar anlamakta güçlük çekiyorlar, köşeme çekilip oturmadım çocuklarım adına ayağımı sağlam basmaya vasıf kazanmaya çalışıyorum maddi konularda..
sadece ilk mesajı okudum.
evli kadınlardan çok eşinizin yaptığını okuyuncaoldum. başkaları değil de eşinizden bahsediyorsunuz çünkü.
kadınların yaptığı ne kadar yanlışsa, eşinizin buna ortak olmasını ve paylaşmasını en az o kadar yanlış buldum.
bence burada kadınları yargılamadan önce eşinizi yargılamanız lazım. ona da ben karışmak istemiyorum.
Anlamadığın ya da anlatılamayan mesele şu arkadaşım: Sen eşinin hangi akla hizmet evli bir kadınla yattığını, evlendikten sonra nasıl pis işlerine devam ettiğini, çoluğunu çocuğunu seni düşünmeden bu haltları hangi cesaretle yediğini anlayabildin mi de kalkmış evli olduğu halde sevgili tutan kadınları anlamaya çalışıyorsun. Mesele bu.
Bazı yorum yapan arkadaşların eleştirileriniyse yersiz buluyorum.
Arkadaşlar düşünün ki evli veya bekar farketmez bazı kadınlar sizin canınızı yakmış, yuvanızı yıkmış, ahlaksızlıklarıyla -eşinizin de ahlaksızlığına- ortak olmuş..Siz olsanız tepki vermez misiniz?İsyan etmez misiniz?
.
Konu sahbinin psikolojisini de düşünerek, üstüne gidilmemesi taraftarıyım.
Anlamadığın ya da anlatılamayan mesele şu arkadaşım: Sen eşinin hangi akla hizmet evli bir kadınla yattığını, evlendikten sonra nasıl pis işlerine devam ettiğini, çoluğunu çocuğunu seni düşünmeden bu haltları hangi cesaretle yediğini anlayabildin mi de kalkmış evli olduğu halde sevgili tutan kadınları anlamaya çalışıyorsun. Mesele bu.
Anlıyorum.
Elbette başına gelmeyen bilemez; maddi zorluklar altında ezilirken çocuklarında varsa hele, eşinin yanlışlarına göğüs gerebilmenin güçlüğünü.
Siz tepkinizde haklısınız, canınız yanmış.
Şeklen yakalamasanız dahi eşinizin geçmişini de bilen bir kadın olarak sanaldaki yakınlaşmalarına şahit en azından fiziksel aldatmaya müsait olduğunun farkına varmışsınız.
Ve eşinizle yollarınızı ayırmak için doğru zamanı ve olanakları bekliyorsunuz, bu kararı verebilmeniz bile sizin için çok iyi bir gelişme.
Bazı yorum yapan arkadaşların eleştirileriniyse yersiz buluyorum.
Arkadaşlar düşünün ki evli veya bekar farketmez bazı kadınlar sizin canınızı yakmış, yuvanızı yıkmış, ahlaksızlıklarıyla -eşinizin de ahlaksızlığına- ortak olmuş..Siz olsanız tepki vermez misiniz?İsyan etmez misiniz?
Konu sahibi arkadaş da haklı olarak isyan ediyor.
Ben bile henüz aldatılmadığım halde veya aldatıldığımı düşünmediğim halde diyelim, çevredeki "ucuz" , seviyesiz, ahlak yoksunu hemcinslerimi gördükçe rahatsız oluyor, isyan ediyorum kendimce.
Kaldı ki eşim onlardan biriyle bu ahlaksızlığı yapsa bağıra bağıra haykırırdım, o kadınların namussuzluklarını.
Bir kadına en büyük destek yine bir kadından gelir evet fakat unutmayalım en büyük kazık da yine bir kadından geliyor, zaman zaman.
Konu sahbinin psikolojisini de düşünerek, üstüne gidilmemesi taraftarıyım.
Ben eşimi savunmadım ki 2 side namussuz kişilikler...aralarda da yazdım zaten! Kardeşim olsa desteklemem.
Facebook'da evli olmayıp beraber yaşayan kızın ne alakası var konu sahibiyle ?
Ona niye isyanda ?
Hiçbirimiz psikolog değiliz,böyle bir iddiası olan varsa da ayrıca belirtsin.
Sosyal bin türlü insanın bulunduğu bir site,konu açan hertürlü cevabı okuyabileceğini hesaba katacak kaç yaşında evli barklı kadınm katsın yani.
Ayrıca konu sahibi de milleti eleştirebildiğine göre gayet bilinçli !
Kocam beni aldatıyorsa gidip elin kadınına niye isyan edeyim ,aldatacağı varsa ayşeyle aldatmazda fatmayla aldatır,,,
Kiminle aldattığının ne önemi var.
kadınla mı evlendim ben hesabını kadına sorayım?
Ahh ne namussuzlar var diye goygoyculuk yapayım.
Yıkılmış bir yuvada yok ortada,kocasıyla kiminle nasıl yattın diye sohbet edilebilen bir rahatlık var.
Bazen bazı yazılar okuyorum, ve bir keresinde bir arkadaşımdan dinlemiştim.. Bunun bir kız arkadaşı vardı facebook a bu kızın yatak odasında pijamalarla resimlerini eklemiş ben de evlendiler sandım özelden tebrik ettim.. ve çocuk bana dedi ki;
''Evlenmedik o halen kız arkadaşım'' ben de şaşırdım kız arkadaşının ailesi yok mu nasıl izin veriyorlar dedim. ''Annesi biliyor her şeyi'' dedi
Nasıl bir anne öyle yakızı yan oda da her şeyi yapacak o anne de keyfine bakacak...
Arkadaşlar aklım ermiyor benim bunlar gerçek hayatta var mı? Yoksa sadece efsanemi?
Siz kendinizi kandırmaya devam edin.
Eşiniz size daha inanamayacağız ağzınız açık kalacak ne hikayeler yaşatır bu gidişle..
Siz bana lafebesi demişsiniz,boş konuşuyorsun demişsiniz ne fark eder.
O kocayla aynı yastıkta yatan her dakika ihanet şüphesi yaşayan sizsiniz..
Ayrıca nereye yorum yazıp yazmayacağıma sizden izin alıp karar verecek değilim.
Pardon ama siz neden konu sahibinin namussuzlukla nitelendirdiği kadınları savunma ihtiyacı hissettiniz?
Kendinizi veya başka bir yakınınızı onun nitelendirdiği sıfata mı maruz kaldı hissettiniz?
Neyse ne, sizin üslubunuz çok kötü.
Konu sahibini goygoyculuk gibi bir tabirl nitelendirmeniz bile buna en güzel örnek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?