Bunlar gerçekten doğru mu? Bu kadar yozlaştık mı? :(

Yozlaşmayalım da ne yapalım konu sahibi arkadaşım, söyle ne yapalım?

Evet evli kadınlar evli kadınlara yardım edip bekar sevgilileriyle rahat rahat buluşmalarını sağlıyorlar.

Sonra o adamlar püri pak bir şekilde topluma karışıyorlar, çünkü onlar bekar nasılsa. Ha en önemlisi, bir de erkek onlar!

Alınlarında yazmıyor ya kimle yatmışlar, yattıkları evlimiymiş bekar mıymış? Kolayca kabul ettiriyorlar kendilerini. Bilinse ne olur? Kimi anne baba bile "oh, oğlumun elinin kiri, kadın o...uysa, kocası g...tsa bizim oğlumuzun suçu ne, genç erkek ihtiyaçları var elbet" diye sırt sıvazlıyorlar neredeyse. Hatta bu kadar uç noktalara gitmeyelim, en fazla suratlarına tükürülüyor (istisnaların kesinlikle varlığına inanıyorum ve onları bu mevzudan ayrı tutuyorum). Sonra hiç bir şey olmuyor,hiç. Namus cinayetine mi kurban gidiyorlar? Dedim ya suratlarında yazmıyor işte.

Sonra eşleri bize söylüyor, ne kadar yozlaştık, kadınlar da kadınlar diye hayıflanıyorlar. Eee adamların yine suçu yok, en azından konunun başrolünü kadınların elinden kapacak kadar. Çünkü onlar %80lik çoğunluğun içindeler, çünkü onlar çoğunluk, iyileri bulmak samanlıkta iğne aramaya eşdeğer, çünkü onlar dışlanmıyor, toplum tarafından ötelenmiyorlar. Bu yüzden de nesilleri tükenmeyeceğe benziyor.

Ne diyeyim, teknoloji gelişse de şu namussuz kadınlar erkekleri yoldan çıkarmadan kendi kendilerine namussuzluklarını yaşayabilecek imkana sahip olsalar, o erkekler de rahatlasa.

Son düzenleme:

ya sayfaların tamamını okuyun ya da boşa yorum yapmayın...

aralarda yazdıklarımı okuma zahmetinde bulunsanız bu kadar boş konuşmazsınız...

Arkadaşım diğer konunu okudum, senin adına üzüldüm. Sen burada bize eşinin eski kırıklarının medeni durumundan dem vuruyorsun ama asıl eleştirmen gereken eşin. Bekarken halt yemiş ama evliyken de bırakmamış, hadi diğer kadın namussuz, hem evli hem sevgilisi var eşine çanak tutmuş. One ne desen müstehak diyelim.Peki senin suçun ne bunları çekiyorsun, eşinin pislikleri yuvanı neden huzursuz ediyor? Eşin böyleyken gönül rahatlığıyla başka insanları eleştirebiliyor musun?

Son düzenleme:
ya sayfaların tamamını okuyun ya da boşa yorum yapmayın...

aralarda yazdıklarımı okuma zahmetinde bulunsanız bu kadar boş konuşmazsınız...

Ben mecbur muyum bütün sayfaları okumaya ?
İsterseniz bütün geceyi sizin kocanızın fantazilerine,facebook arkadaşlarınızın özel hayatlarına ayırayım ne dersiniz?
İlk mesajınızdır beni ilgilendiren,
Ahlak sorgulayacak durumda değilsiniz çünkü kınadığınız türde bir adamla evlisiniz.
Boş konuştuğumuzu iddia edemezsiniz haddinizi bilin lütfen.

Ben anlamıyorum siz gibileri... bir konu açılmış ve aralarda yazılanlarda var...

ama illa boş konuşacaksınız ya..

ne diyeyim allah başınıza vermesin..

Allah'ın izniyle birşey olmaz telaşlanmayın.
Ama oldu ki Allah beni eşimle sınamak istedi de oldu diyelim.
O zaman da sizin gibi aldatılıp aldatılıp ,sonra gidip elin namusuna laf etmm merak etmeyin.
Açtığınız eski konuyu okuyun yahu,eşiniz ne ki siz gidip milletin namusunu dilinize bu kadar rahat bir şekilde dolayabiliyorsunuz ?
İnanmakta ,anlamakta güçlük çekiyorum gerçekten..

birincisi eşimde dahil hepsini eleştirdirdim!

2. si geçmişte ki yorumlarda bunun cevabını zaten verdim...

Uzaktan davulun sesi hoş geliyor...

Kim ister bunları çekmeyi...

Önce bir sorgulayın ezilen tarafın ekonomik gücü var mı? peki ya destek olanı?? ayakta kalmaya çalışıyorum evladım var ani bir kararala onu perişan edemem ayaklarımın üstüne basana kadar.

Aralarda konuşuldu bu okumadığınız için eksik anladınız!!

Eşimde dahil hepsinin namusuna değil namuzsuzluğuna laf ederim..!

Ekonomik gücün yok boşanamıyorsun diye,etrafta kim varsa namuslarını bir sorgulayayım da içim rahatlasın mı dedin?
Hani pis işler yapan sadece benim kocam değil ohh mu demek istedin?
Erkek arkadaşıyla aynı evde yaşayan ama annesi durumu bilen kızdan ne istedin de geldin burada astın kızı ben onu merak ediyorum?
O kız ne yaptı sana,kocanı mı ayarttı?

Ben sana neden evlendin dedim mi?O adamla nasıl birliktesin, derhal boşan dedim mi?

Benim sana sorduğum namussuzun önde gideni bizzat seni huzursuz ederken sen neden burada hususi konu açıp aynı meselenin diğer kahramanlarını eleştiriyorsun? Bak konuyu kadınların üzerine açmışsın, eşinin değil.

Son düzenleme:
Aralarda konuşuldu bu okumadığınız için eksik anladınız!!

Eşimde dahil hepsinin namusuna değil namuzsuzluğuna laf ederim..!

Sana ne arkadaşım milletin namusundan ,seni niye ilgilendiriyor?
Ayıptır günahtır ya kendinizi ferahlatacaksınız diye milleti dilinize doluyorsunuz,
Siz evinizdeki çöpü atmamışsınız daha ..

Dedim ya arada kaçırdığınız çok şey var...

piş işleri yapan sadece kocam değil bunu biliyorum..!

Anlayamadığım ben de evliyim ve kadın olduğum için evli bir kadın bunu nasıl düşünür anlamaya çalışmaktı...

Kocamı asla desteklemedim 2 side aynı kumaştan.

Dikkatli okumadığınız burdan belli ben annesi ile yaşayan kızın evinde kalan erkek arkadaştan bahsettim.

Benim annem olsa buna izin vermek ne kelime beni asardı...

Arkadaşlar Allah aşkına aldatılmak arkadaşımızın isteğimi ? Evli, bekar ne olursa olsun kimse aldatılmayı haketmez o ayrı bişey.
O gidip dememiş ki kocasına beni aldat diye. Namusuna laf etmiyor kimsenin sadece fikrini söylüyor.

Anlayamadıklarını kocana sor arkadaşım.
Kocan da evli bir adam,sor hadi şimdi bak merak etmişsin .
Kocacım de ben de evli kadınım namusumla yaşıyorum,sana sadığımi,çocuklarımın başındayım,sen niye böyle namussuzluk yapıyorsun de?
Diyemezsin ama kadınların namusunuz sorgularsın.
Burada hayret ettiğim evinde böyle bir adamla yaşayıp bunu kabul edip face de gördüğün şeyi buraya dünya nereye gidiyor namus elden gitmiş gibi anlatman.
Annen sana izin vermemiş de ne olmuş sen izin veriyorsun şimdi kocanın yaptıklarına ?
Annen görevini yapmış seni korumuş ,peki sen şimdi annenin sana öngördüğü hayatı mı yaşıyorsun?

Ben üstüne daha fazla gitmek istemiyorum anladım ki sen kendini rahatlatmak istiyorsun.
Yani suçlu kadınlar olsun,onlar namussuz olsun kocan da onlara uymuş olsun istiyorsun.
Nasıl istersen öyle olsun..

"Asrın Hatası ile evleneli 7 yıl 5 ay 4 gün oldu :)"

şeklinde yazıyor profilinizde konu sahibesi.

Konunuzda da "Yani şöyle başladı; Eşim geçmişinde ki sevgilisin biri evliymiş ona yardımcı olan kişide yine evli bir bayanmış...(yani eşim bir kadını sırf yatmak için kullanıyor ve kadında gönüllü... Kadına yardım ve yataklık eden de kadının evli arkadaşı)" yazmışsınız...

Bu durumda eşiniz sizinle evlenmeden önce mi sevgiliymiş bu evli kadınla?
Yani sizinle birlikteyken sizi aldatmadı mı?

ben 2 kere sordum ama cvbı alamadım yada görmedım yazdıysanız kusura bakmayın konu sahıbı eşiniz bunu sıze nıye anlattı?

anlatabildiğiniz karşıdakinin anladığı kadardır... Araları okumayıp laf ebeliği yapacaksanız yorumda yapmayın... aynı cevapları vermekten usandım!!!

Evet önceymiş, Şeklen yakalamadım ama sanalda yakalamıştım okey oynarken ve savcılığa gitmiştim... bazı arkadaşlar anlamakta güçlük çekiyorlar, köşeme çekilip oturmadım çocuklarım adına ayağımı sağlam basmaya vasıf kazanmaya çalışıyorum maddi konularda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…