Kimse kendi evinin pisliğini görmüyor ki hep karşı evin pisliğini görüyor.
Kocam kadını yatmak için kullandı ahh ne namussuz insanlar var bak aynı evde yatıp kalkıyorlar diyebiliyor.
Yahu sen bu kadar namusuna düşkünsen evli olmayan birlikte yaşayanları namussuz nitelendiriyorsan ,o adamla kocanla nasıl aynı yatakta yatıyorsun diye sorarlar insana ?
Benim kocam böyle bir adam olacak ben gidip " face'de kim kimine yatıyor ama evli değil " diye araştımaya gireceğim!
,şaka bile olmayacak kadar vahim bir konu.
Eşiniz ne kadar tatlı biriymiş,bence milletin yaşadığı dost hayatından öte eşinizin geçmişiyle ilgilenin.
ya sayfaların tamamını okuyun ya da boşa yorum yapmayın...
aralarda yazdıklarımı okuma zahmetinde bulunsanız bu kadar boş konuşmazsınız...
Ben anlamıyorum siz gibileri... bir konu açılmış ve aralarda yazılanlarda var...
ama illa boş konuşacaksınız ya..
ne diyeyim allah başınıza vermesin..
Arkadaşım diğer konunu okudum, senin adına üzüldüm. Sen burada bize eşinin eski kırıklarının medeni durumundan dem vuruyorsun ama asıl eleştirmen gereken eşin. Bekarken halt yemiş ama evliyken de bırakmamış, hadi diğer kadın namussuz, hem evli hem sevgilisi var eşine çanak tutmuş. One ne desen müstehak diyelim.Peki senin suçun ne bunları çekiyorsun, eşinin pislikleri yuvanı neden huzursuz ediyor? Eşin böyleyken gönül rahatlığıyla başka insanları eleştirebiliyor musun?
Allah'ın izniyle birşey olmaz telaşlanmayın.
Ama oldu ki Allah beni eşimle sınamak istedi de oldu diyelim.
O zaman da sizin gibi aldatılıp aldatılıp ,sonra gidip elin namusuna laf etmm merak etmeyin.
Açtığınız eski konuyu okuyun yahu,eşiniz ne ki siz gidip milletin namusunu dilinize bu kadar rahat bir şekilde dolayabiliyorsunuz ?
İnanmakta ,anlamakta güçlük çekiyorum gerçekten..
birincisi eşimde dahil hepsini eleştirdirdim!
2. si geçmişte ki yorumlarda bunun cevabını zaten verdim...
Uzaktan davulun sesi hoş geliyor...
Kim ister bunları çekmeyi...
Önce bir sorgulayın ezilen tarafın ekonomik gücü var mı? peki ya destek olanı?? ayakta kalmaya çalışıyorum evladım var ani bir kararala onu perişan edemem ayaklarımın üstüne basana kadar.
Aralarda konuşuldu bu okumadığınız için eksik anladınız!!
Eşimde dahil hepsinin namusuna değil namuzsuzluğuna laf ederim..!
Ekonomik gücün yok boşanamıyorsun diye,etrafta kim varsa namuslarını bir sorgulayayım da içim rahatlasın mı dedin?
Hani pis işler yapan sadece benim kocam değil ohh mu demek istedin?
Erkek arkadaşıyla aynı evde yaşayan ama annesi durumu bilen kızdan ne istedin de geldin burada astın kızı ben onu merak ediyorum?
O kız ne yaptı sana,kocanı mı ayarttı?
Sana ne arkadaşım milletin namusundan ,seni niye ilgilendiriyor?
Ayıptır günahtır ya kendinizi ferahlatacaksınız diye milleti dilinize doluyorsunuz,
Siz evinizdeki çöpü atmamışsınız daha ..
Dedim ya arada kaçırdığınız çok şey var...
piş işleri yapan sadece kocam değil bunu biliyorum..!
Anlayamadığım ben de evliyim ve kadın olduğum için evli bir kadın bunu nasıl düşünür anlamaya çalışmaktı...
Kocamı asla desteklemedim 2 side aynı kumaştan.
Dikkatli okumadığınız burdan belli ben annesi ile yaşayan kızın evinde kalan erkek arkadaştan bahsettim.
Benim annem olsa buna izin vermek ne kelime beni asardı...
Anlayamadıklarını kocana sor arkadaşım.
Kocan da evli bir adam,sor hadi şimdi bak merak etmişsin .
Kocacım de ben de evli kadınım namusumla yaşıyorum,sana sadığımi,çocuklarımın başındayım,sen niye böyle namussuzluk yapıyorsun de?
Diyemezsin ama kadınların namusunuz sorgularsın.
Burada hayret ettiğim evinde böyle bir adamla yaşayıp bunu kabul edip face de gördüğün şeyi buraya dünya nereye gidiyor namus elden gitmiş gibi anlatman.
Annen sana izin vermemiş de ne olmuş sen izin veriyorsun şimdi kocanın yaptıklarına ?
Annen görevini yapmış seni korumuş ,peki sen şimdi annenin sana öngördüğü hayatı mı yaşıyorsun?
Ben üstüne daha fazla gitmek istemiyorum anladım ki sen kendini rahatlatmak istiyorsun.
Yani suçlu kadınlar olsun,onlar namussuz olsun kocan da onlara uymuş olsun istiyorsun.
Nasıl istersen öyle olsun..
"Asrın Hatası ile evleneli 7 yıl 5 ay 4 gün oldu :)"
şeklinde yazıyor profilinizde konu sahibesi.
Konunuzda da "Yani şöyle başladı; Eşim geçmişinde ki sevgilisin biri evliymiş ona yardımcı olan kişide yine evli bir bayanmış...(yani eşim bir kadını sırf yatmak için kullanıyor ve kadında gönüllü... Kadına yardım ve yataklık eden de kadının evli arkadaşı)" yazmışsınız...
Bu durumda eşiniz sizinle evlenmeden önce mi sevgiliymiş bu evli kadınla?
Yani sizinle birlikteyken sizi aldatmadı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?