Esimin babasının evi
Bu baba dugunde tek kurus harcamamıstır.
Hepsini esim borcla yapmıstır.
Babası istemeye geldiğinde ev alıcagını takı sozlerini verdi fakat dugun geldi ne ev ne esya ne de takı ?
Ben nişanı yaptım ve nısandakı takıları kayınvalıdem kaşla goz arasımda toplayıp goturdu
Onların adetinde erkek tarafınınmıs takılar.
Biz yatak ofası almak istedik fakat istemediler onşar en iyisini alacaklarmıs bizim alacagıöız 5bindi onlar 15bıne begenmişler onu alacakşardı dugume 1hafta kala hala biley alınmadı bana bohça geyirken sadece 1gecelik 1iç çamaşırı bi tarak takımı ve terlik vardı baska hiçbişey yoktu
Gelinligi diktirdikten sonra benim olacagımı dusunmustum ama onuda dugun gunu kıralık oldugımu soyledıler!
Nişan elbisemi son 1gun kala aldık
Oda aceleyle ne buşduysak
Kıma gecemde hiç biri kalkmadı masadan birde şikayet ettiler bu nasıl yer diye
Eşim bana spor ayallabı aldı evlendiğimiz hafta gorumcem eşime whatsaptan yagdırmıstı banafa alıcaksın ben aldım kredı kartına odersin artık
Benim size anlatmak istediğim su
Ben evlenmeden once kandırıldım ben maddi olarak sıkıntı yasadım hep onlarda biliyorlardı tabi eşim bana maddi sıkıntı öekmeyeveksın dedi
He sırf bunun için evlenmedim
Sevdim ben nişandan sonra ogrendim evleri oldugunu..
Nişanlılık doneminde bana suprızler yapan eşim
Gitti yerne beni dusunmeyem biri geldi
Cinsel hayatımızda pek iyi değil 3aylık evliyim 25gundur ilişkimiz olmadı
Artık diyecek bişey bulamıyorum
Nişanda kınada kuafore kendım gittim ve ucretini ben odedim daha nasıl açıklıyım ve bunlara ragöen goUm kapalıydı..
Bakın anlattığınız bütün sorunlarda haklısınız , anlatım biçiminiz kesik kesik olduğu için anlaşılmıyor.
Şimdi babasının bir binası var ve o binanın kirasını alıyorsunuz. Dolayısıyla o binanın içinde kızkardeşinin ve varsa diğer kardeşlerinde hakkı var.
Size hak verdiğim konu şu ; varsa bir gelir hakkı kadar olan kısmı onlara verilir ve iş çözülür.
Böyle hediye alarak , tatil masrafı ödeyerek bu işin sonunu getiremezsiniz ve neyi ne kadar veriyorsunuz bilemezsiniz.
Oturun masaya eşinizle alın kalem kağıdı hesap yapın. Geldisi , çıktısı , alınacaklar , ihtiyaçlar ,sizin aylık kişisel harcamanız falan filan..
Eleştirerek değil yapıcı olarak yaklaşın.
İsterseniz eşinizi yönetebilirsiniz.
Akıllı kadın eşini yönetir ama sanki kendi yönetiyormuş hissi verdirir :)
Cinsel konulardaki sıkıntılarınızıda konuşun.
Böyle şeyleri sorun edip ustune gidiyorsanız aranızda soğukluk olmuştur.
Söyleyin ama söylemeyin , anladınız mı ?
Şimdiden bir yol çizmezseniz ve herşeyi böyle tüketirseniz evliliğiniz çıkmaza girer.
Ve size tavsiyem çalışın.. Çalışınca kafanız dağılır.