- 16 Şubat 2011
- 532
- 513
- 323
Konu sahibi 3 aylık evli ama dert etmediği şey yok anlaşılan. Değişik.
Eşin bu kadar ana kuzusu olduğu sürece işin zormerhaba,
Eşim 1'500 tl kira geliri alıyor kendi maasıda 2bucuk bin 3aylık evliyiz ödenilrn kredi borcu 2'bin benim sinirlendiğim konu kayınvalidemlerin eşimden surekli para koparmaları kendilerinin ev geliri aylık 4bin ama eşim onlarım butum faturalarını harçlıklarını ev dolap alışverişini yapıyor surekli paramız yok diyorlar babası aldıgo butım parayı bankaya atıyor ıkısınınde emekli maası var gorumcem çalısmıyor ha bire bişiler alıyor para istiyor tatile gitti onun bile parasını eşim odedi.
Sonuc ben epilasyon parası isteyince zamanı değil deniliyor çok sınırlıyım eve bi halı bile alamıyoruz onca eksigimiz var off eşimde herseyi yanlıs anlayan bi tip ne diyecegimi bilmiyorum !!
Ben zaten çalısıyordum beni çalısmaya gerek yok paraya ihtiyacın yok diye kendılerı cıkardı!Ne kadar kazanırsa kazansın, zamanında çalışmış, birikim yapmış ev almış.. Şimdi emekli maaşıda vardır.. O onun parası.. Sizin değil....
Şayet isterse size yardım edebilir.. Nihayetinde çalışıyor eşiniz... Sizde kayınpederden yardım bekleyeceğinize girin bi işe ve çalışın...
Esinin babasi öldü mü?Babasından kalan
Gerçeten guldum ne 500 tl si o 500lira onlara her hafta giderken veriliyor
Cikmasaydin isten,neden ciktin esinin bir lafiyla?ekonomik ozgurlugun yok neyin afra tafrasini yapacaksin ki bu saatten sonra?eski konularini biliyorum okumustum,su anda evinde esyan yok mu onu anlayamadim?buzdolapsiz mi oturuyorsun 3aydir?Ben zaten çalısıyordum beni çalısmaya gerek yok paraya ihtiyacın yok diye kendılerı cıkardı!
Bana verdikleri sozlerı tutmadılar ne ev aldılar ne esya nede dugunumdr bisey taktılar gelinligim bile kiralıktı kına gecemde baskasının kaftanını giydirdiler buzdolabı bıle almadılar
Esimin babasının eviO nasıl bir feryat figandır yahu, nasıl bir "yaygaradır" böyle.
Biraz da bu tavrınız yüzünden olumsuz yorum alıyorsunuz.
Size sorulan sorulara da kasten cevap vermediğinizi düşünüyorum.
Misal: Evleri (bina komple eşimin dediğiniz içi çoğul kullandım) eşiniz nasıl aldı?
Haksızlığınızın ispatı bu sorunun cevabında.
Çözüm önerim: Bırakın o binayı ve kira gelirini, çıkın kiraya, biriktirin paranızı, alın ne istiyorsanız. Kendi paranızı kendinize harcayın.
Bunu yapmaya cesaretiniz yoksa, bu cümleleri kurmaya cüretiniz de olmamalı.
Selamlar, sevgiler, iyi akşamlar.
Esimin babasının eviO nasıl bir feryat figandır yahu, nasıl bir "yaygaradır" böyle.
Biraz da bu tavrınız yüzünden olumsuz yorum alıyorsunuz.
Size sorulan sorulara da kasten cevap vermediğinizi düşünüyorum.
Misal: Evleri (bina komple eşimin dediğiniz içi çoğul kullandım) eşiniz nasıl aldı?
Haksızlığınızın ispatı bu sorunun cevabında.
Çözüm önerim: Bırakın o binayı ve kira gelirini, çıkın kiraya, biriktirin paranızı, alın ne istiyorsanız. Kendi paranızı kendinize harcayın.
Bunu yapmaya cesaretiniz yoksa, bu cümleleri kurmaya cüretiniz de olmamalı.
Selamlar, sevgiler, iyi akşamlar.
işten çıkış konunu farklı anlatmıştınBen zaten çalısıyordum beni çalısmaya gerek yok paraya ihtiyacın yok diye kendılerı cıkardı!
Bana verdikleri sozlerı tutmadılar ne ev aldılar ne esya nede dugunumdr bisey taktılar gelinligim bile kiralıktı kına gecemde baskasının kaftanını giydirdiler buzdolabı bıle almadılar
Güzel kardeşim, sürekli geçmişle yaşanmaz. Bunları düşünüp kinlenerek sadece kendinize eziyet edersiniz, kimsenin umrunda olmaz.Esimin babasının evi
Bu baba dugunde tek kurus harcamamıstır.
Hepsini esim borcla yapmıstır.
Babası istemeye geldiğinde ev alıcagını takı sozlerini verdi fakat dugun geldi ne ev ne esya ne de takı ?
Ben nişanı yaptım ve nısandakı takıları kayınvalıdem kaşla goz arasımda toplayıp goturdu
Onların adetinde erkek tarafınınmıs takılar.
Biz yatak ofası almak istedik fakat istemediler onşar en iyisini alacaklarmıs bizim alacagıöız 5bindi onlar 15bıne begenmişler onu alacakşardı dugume 1hafta kala hala biley alınmadı bana bohça geyirken sadece 1gecelik 1iç çamaşırı bi tarak takımı ve terlik vardı baska hiçbişey yoktu
Gelinligi diktirdikten sonra benim olacagımı dusunmustum ama onuda dugun gunu kıralık oldugımu soyledıler!
Nişan elbisemi son 1gun kala aldık
Oda aceleyle ne buşduysak
Kıma gecemde hiç biri kalkmadı masadan birde şikayet ettiler bu nasıl yer diye
Eşim bana spor ayallabı aldı evlendiğimiz hafta gorumcem eşime whatsaptan yagdırmıstı banafa alıcaksın ben aldım kredı kartına odersin artık
Benim size anlatmak istediğim su
Ben evlenmeden once kandırıldım ben maddi olarak sıkıntı yasadım hep onlarda biliyorlardı tabi eşim bana maddi sıkıntı öekmeyeveksın dedi
He sırf bunun için evlenmedim
Sevdim ben nişandan sonra ogrendim evleri oldugunu..
Nişanlılık doneminde bana suprızler yapan eşim
Gitti yerne beni dusunmeyem biri geldi
Cinsel hayatımızda pek iyi değil 3aylık evliyim 25gundur ilişkimiz olmadı
Artık diyecek bişey bulamıyorum
Nişanda kınada kuafore kendım gittim ve ucretini ben odedim daha nasıl açıklıyım ve bunlara ragöen goUm kapalıydı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?