bunlar normal şeyler mi?

normal değil.
.
hakkaten adam stres topu yapmış sizi. az çirkef olun, ancak ondan anlar

Sevgili eşin sağlam bir ayar istiyor ! Ben anlamıyorum zaten eşleri aile yanında küçük düşürme mantığı ve egosu nedr ! Allah ıslah etsin ! Duruşunu bozma canım, her kalbini kırdığında kolay kolay gönlünü alamayacağını öğrenmeli ! Babasinin sıcak evinden anasının kuzusunu alıp da kendi imparatorlugunu kurmaya çalışan adamlara aklım ermiyor !

Sende onu tersle sürekli
''bu ne yaa'' derse ''nasıl oluyormuş sürekli terslenmek'' dersin bu kadar basittt

Sinir oluyorum böyle tiplere ya, resmen ailenin ayısı, dışarının iyisi. Sen de oralı olma onu düşünme.

şimdide yazmış ki beyefendi dün benim bir gram hatam yok senin psikolojin normal değil bilmem ne . Ne dersen de yazmış

tlefonda mesajlaşırken yine kavga ettik (( dün kendisi normalmiş vs vs . Bıkmış bende senin rahatın kimsede yok bilmem ne. Bende her şey maddiyat değil sevgi dedim. Küfür ediyorsun dedim. Erkeğin küfür etmesi normalmiş ona göre. Ben dırdırcıymışım. Kardeşine davran öyle dedim korkaksın dedim bende.

bencede hiç hoş değil eşinizin yaptığı.

karşınıza alıp güzelce bi konuşun bakalım ne açıklama yapacak size.

Sende onu tersle milletin önünde sölediği basit bişey için boz.. yinede pek anlamaz ama en azından ne yapıyorsun derse senin yaptığının aynısını yapıyorum. Bana böle davrandığına göre senin in doğru bu.. bende aynı şekilde karşılık vererek seni mutlu etmeye çalışıyorum aşkımm dersin. .

Anlamıyor zaten bidaha bu konuyu açma hareketlerinle pişman et.. tamam işte o normalse aynısını sende yap sonra aa normali bu değil mi senin psikolojin bozuk de ama alay eder gibi onunla..

geri adim atma anladin yaptiklari sacma.sana zehir etmeye geziyi ne hakki var. tavrini koy gerekirse biraz zaman gecince tek tek yaptigi yanlislari anlat.ben senin esinim didistigin biri olmammaliyim de.

Kardeşiyle kendinizi sürekli kıyaslıyorsunuz ona böyle davrandı bana böyle falan diye böyle olursa çok sorun yaşarsınız yani bırakın bunları normal konuşsa bile size bağırıyor gibi geliyor. 10 tl yi sana da vermiş istememişsin kardeşi isteyince vermiş, Fotoğraf çektirmekten hoşlanmıyor olabilir bunları evde konuşmak tartışmak lazım orada değil ama kardeşiyle hep bir mücadele içindesiniz normalde size ev içinde başka yerde iyiyse sorun yapmayın bunları.

Normal değil. Azcık sesin çıksın gözünü korkut adamın açık açık söyleyeyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…