• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunlar normalmi

"o tüm erkeklerden farklı geliyordu bana" demişsiniz ya. Gerçekten o karakterde bir erkek zor bulunur.

Kendinizden fazlasıyla ödün vermişsiniz, çocuklarınızı da istemiyormuş.
Çocuklarım yanıma taşınacak, bakımlarını ben üstleneceğim artık deseniz ve maddi destek vermeyi bıraksanız. Arabanızı da uzak bir otoparka bırakıp satmak zorunda kaldım parayı aileme-çocuklarıma gönderdim deseniz, maddi desteği kesseniz. Sizden para alamayacağını anlarsa o sizden uzaklaşır diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
bilemedim ki, neden böyle bu adam! nerden çıkmış senin karşına, hep böyle midir ya hep bir iyiye bir kötü mü düşer bu dünyada :/ okurken benim içim daraldı kim bilir senin içinde ne fırtınalar esiyor şu an, allah sabır versin sana bol bol hem de ama yazık değil mi? çocuklarının rızkını o adama veriyorsun? hem sen neden onun ailesine para gönderesin ki, seni istemiyorlarsa paranı da istemesin oğulları... bence o "sana ikinci el" diyen kendini bilmez hadsiz oğlan annesine gidip anlat oğlun benden aldığın parayı getiriyor bu eve, siz neden böyle diyorsunuz bana, ben bunu hakedecek ne yaptım diye... sonra da ayrılmanın yollarını ara, allah tekrar yardımcın olsun

kendi paranla rezil olmak diye buna denir :ssz:

parayı kesersen adamıda kendinden uzaklaştırırsın :34:

kim kimi tehtit ediyor
kim kimin üzerine yürüyor
kim kimi dövüyor yahu

sana el uzattıgında bir çığlık bas kaç kişi üşüşür oraya

def et !!!!

şaştım kaldım tüm yorumları okuyamadım ama kendinize resmen eziyet yapıyosunuz anneniz çok haklı.sizde işler tersine dönmüş siz erkek o kadın olmuş..yedirmeyin çocuklarınızın parasını gerekirse satın arabalarınızı evinizi değiştirin çocuklarınızı koruyun bu adamdan herşeyi yapabilir siz ayrılınca.... maddi durumunuz çok iyi gerçekten yaşadığınız şehri değiştirin..boğazda lazerle isimlerinizi yazdırmışsınız bunu yapabiliyorsanız gerekirse güvenlik tutun...Allah yardımcın olsun yavrularını Rabbim korusun bırak sevgiyi filan senin 2 çocucuğunun sevgisi tüm sevgilere bedel...

bu kadarmı muhtaçtınız sevgiye ilgiye şaşırdım doğrusu hemen kurtulun .

hasta kelimesine cok takildin ve elestiriye gelemiyorsun
önce bir sakin ol

evini gözetleyen, evinin icindeki esyalari kirabilen
sacini yolabilen (neden evlenip iki cocugun var diye)
bir insan varken cocuklarin ne kadar guvende olabilir?

evine girip cikiyor belki o esnada cocuklarin yok evde
ama sana siddet uyguluyor psikolojik ve fiziksel olarak
olmadi gurursuzca parani yiyor ve arabana sahiplendi
tum bunlari yasayan bir insansin dolayisiyla duygusal olarak
psikolojik olarak cok saglikli olman beklenemez

bu sana "deli damgasi"vurmak degil
deli degilsin ruhun yaralanmis sadee boyle bir adami SEVMEKLE
kendine olan saygini yitirmissin bukalemuna cevirmis adam seni
iste bu konuda kendini yakalamak adina bir destek alabilirsin
soylenilen bu !

uzatmak istemiyorum ama sacini doladigi zaman neden bitmedi?
saglikli dusunebilsen duygusal firtinalar yasamasan coktan ayrilirdin

gencsin sagliklisin iki cocugun var iyi kazaniyorsun
bu hayati yasamak icin cok iyi bir konumdasin !
kendine yazik etme KORKARAK !
akillisin tasinmadanda onu uzaklastirabilirsin ama tasinabilirsende tasin tabiiki
polise sikayet edebilirsin
araci koyabilirsin
disari cikacagin zaman bir koruma tutabilirsin

gecmisinde affedersin "fahise" bile olsan sana boyle davranamaz

ask gozunu kor etmisti ama simdi farkindasin herseyin
ona gore guclu ol

seni tehtit edecektir hakaret edecektir damarina basacaktir
zayif noktalarini ogrenmistir onlara dokunacaktir
ama sen kararli ve dik durursan pes edecektir
uzun muhabbetlere girme aglama yada mahcup davranma
"seni hayatimda istemiyorum kendimden cok ödün verdim
maddi manevi cok sömürüldüm artik daha fazlasina izin vermeyecegim" olsun en uzun cumlen
ilk sayfadaki konuna eklenti yap insanlarin yanlis anladigi konularda

Bu anlattıklarına göre bu adam 'aşık' bir adam değil. Mesela ilişkiniz sırasında deneyebilirdin mesela ona baya bir süre para vermeseydin senden ayrılır mıydı? Veya bu adam niye sana zayıfla, saçlarını değiştir, solaryuma gir deyip duruyo ki? Sonuçta sen onla tanıştığında eski halin gibiydin ve o haline aşık olması gerekir hala. Biz ayrıntıları tabi ki bilmiyoruz canım ama anlattıklarından ben bunu çıkardım.

şu an böyle bir adama katlanıyorsunuz da
kendi eşinizden niye boşandınız çok merak ettim açıkçası?!

okuduklarıma inanasım gelmedi, resmen adam sizi limon gibi sıkıp sıkıp sonrada atacak , bu yaptıklarını baska bir erkege yapsan hatta isi gücü olan ,birseyler üreten ,ayagına paspas olur

yorumlar yeterınce yazılmıs ama kendımı durduramıyorum bende yazıcam.
cıddı sekılde kullanılıosunuz bıde ustune yaranamıosunuz ne aılesıne ne ona .. kac kurtar kendını bu asalaktan yaaa daha 27 yasındaymıssın erkek mı kalmadı meslegın elınde bu 2. olucak hata yapma luksun daha az ıyı dusunmek zorundasın bılmıyorum bızı dınler mısın ama zaten sonuda gorunmuo annene katılıyorum paranı yıyıp bırakır bıde kavga edıosun hala bankamatık kartını ıstıo bu adama nası saygı duyuyorsun cocuklarının rızkını elın adamına yedırme

sizin söylediklerinizin aynısını kardeşimde söyledi bana, sanırım içinde bulunduğum durumun özetini çok iyi yaptınız

çok afedersiniz ama sizi kısıtlıyor, dışarı çıkarmıyor belliki kendince "başkasını bulur bana artık para yedirmez" diye düşünüyor

Burada üyelere çemkirdiğin kadar afilli sevgiline çemkirseydin bunların hiçbirini yaşamayacaktın :ssz:

Çatır çatır yazıyorsun,kendini savunma mekanizmanda iyi gibi duruyor buradan..Gözü açık olduğun sana tedavi ol diyenlere verdigin sinkâflı cevaplardan belli..

Valla asıl anormal olan kk hatunları ki hep bir agızdan sana GÖZÜNÜ AÇ ! diyorlar..

Ne kadar korkunç ya, bu kadar mı erkeksiz yapamıyoruz biz kadınlar? Bu adamdan kaçmak için onlarca neden saymışsın; özgürlüğünden vaz geçip, paranı yedirmenin, seni sindirmesine izin verip, ailesenin hakaretlerine boyun eğmenin karşılığı; tek var olan meziyeti, erkek olması yani?

kim kime yakışmıyo ortada o adam keyfine baksın paranla gezsin tozsun hemde seni beğenmesin kılıktan kılığa soksun
maşallah varmı böyle dünya ya. ve sen hala ona nasıl katlanıyosun nasıl bir sevgi yada sabrın var anlayamadım. asalak gibi yaşayan bu insandan kendin ve çocukların için vazgeçmen en hayırlısı gibi görünüyor. tabi yine siz bilirsiniz..

Kardeşiniz geldi mi?Kendisi ile konuşup bir karar aldınız mı?

Geldi konuştum aileme anlattı dün annem babam aradı, ailesini aramak istediler bilmiyorum aradılarmı konuşmadım henüz, ona mesaj attım beni bir daha arama sorma diye, bana msj attı kalan kredi kartı borcumu ve bu ayki ssk yı da öde diye, bende çalış öde gurursuz adam yazdım kapadım telefonumu. kardeşim kendi hattını bana verdi giderken, yarında annem babam gelecekler eve. o gelse bile babam yanımda olacak bekliyorum yarın ola hayrola. Bugün içinde annem çık bize gel dedi oraya geçicem orda kalıcam. Babam sen bana bırak dedi kafasında ne var bilmiyorum,

Hadi hayırlısı ilk adımı attınız.Yalnız kalmamanız çok güzel.Allah yardımcınız olsun.

Geldi konuştum aileme anlattı dün annem babam aradı, ailesini aramak istediler bilmiyorum aradılarmı konuşmadım henüz, ona mesaj attım beni bir daha arama sorma diye, bana msj attı kalan kredi kartı borcumu ve bu ayki ssk yı da öde diye, bende çalış öde gurursuz adam yazdım kapadım telefonumu. kardeşim kendi hattını bana verdi giderken, yarında annem babam gelecekler eve. o gelse bile babam yanımda olacak bekliyorum yarın ola hayrola. Bugün içinde annem çık bize gel dedi oraya geçicem orda kalıcam. Babam sen bana bırak dedi kafasında ne var bilmiyorum,
ayyy ıslak sopayla dövülesi herif.:47: ben böyle gurursuz ucuz bir insan görmedim. sakın tek kuruş daha yedirme o haysiyetsize.
annene gitmen en doğrusu. orda daha güvende olursunuz. hadi bakalım Allah kurtarsın:10:

Normal...
Adam bulmus her ay sigortasini yatiran, cebine maasini koyan, altina araba veren "isi" tabii ki baskalarina kaptirmamak icin deli olur
:ssz:

Back
X