- Konu Sahibi hayat ve ben
-
Bence normall ....Söylemese iyimişş ama söylemişş ayıp etmş..
Siz ayrımıssınız sonucda ve o erkek..Bırlıkteyken olsa tamamda...
Düşününce evet çok itici qeliyo ama sanırım aşılmıycak birşey deildr..
Peki neden ayrılmıştınız? Belki bu konu ile alakalı değil gibi görünüyor ama bir ipucuda verebilir..
oda öle söylüyor ayrıldıktan sonra yaptım ben erkeğim falan çok saçma bende sordum aynısını ben yapsam diye hiç hemen ağzımda kapattı yani kabullenmeyi boşver duymak bile istemedi çok zoruma gitti konuşmak dahi istemiyorum artık..nasıl aşacam her konuştuğumda aklıma geliyor bir başkasıyla ilişki yaşadığı..
aslında severek nişanlandık ve nişanlılık döneminde çokanlamsızca herşeye tartışır kavga eder olduk ve baktım bir çıkış bulamıyorum bi kızgınlık anımda nişanı attım bababasını aradım hemde ben hiç aileme söylemeden o derece sinirlenmiştim. ve sonrasında pişman oldum o da seviyor ısrarla bana babamı arayıp söylediğin gibi tekrar ara babamı özür dile tekrar birleşelim dedi ve bende yapmadım benimde zoruma giden şeyler vardı ve şimdi yine onun dediğinine geliyorum babasını aramayı düşünüyorum 3 yıllık bir sevgiyi bu şekilde bitirmek hataydı bunun karşılığında aramam gerek diye düşünüyorum ama sonrasında pişman olurmuyum diye de korkuyorum anlayacağın içimde korkularımda var bir yanım ara diyor bir yanımda yapamıyorum nasıl karar verecem bilmiyorum..çaresizim..
asla büyük konusmak istemem ama ne yani her boşluga düştügünde biriylemi cinsellik yasıyacak?beni düşündürürdü acıkcası ve senin düşüncen önemli sence sen bu durumu kabul edebilcekmisin ?yasanmamıs sayabilcekmisin önemli olan bu bence cok ama cok iyi düşün ve o aynı seyi sen yapmıs olsaydın seni kabul edebilcekmiydi buda bunu sor?hakkında hayırlısı olsun
ben olsam cekil git karşımdan derdim surundururudum cok pişman ettirirdim bi daha böle bişey aklına bile gelmes bölece. Tabi gercekten seviosan ayrılık olmass. ama bu yaptıgının bedelini bi şekilde ödemeli kesinlikle o kadar basit dgl.lmaz:
eski nişanlımla 6 ay ayrıldık sonra yapamadık tekrar beraber olmaya çalıştık ve bana dediki senden ayrıldıktan sonra bir boşluğa girdim ne yaptığımı bilmedim ve biriyle cinsel ilişki yaşadım dedi..bunu bana açık açık söyledi kendisine belli etmek istemedim ama çok kötü oldum hatta soğudum kendisinden. siz olsaydınız nasıl karşılardınız?ve yanlış anlaşılmasın nişanlı iken biz hiçbirşekilde cinsellik vb. şeyler yaşamadık..
oda öle söylüyor ayrıldıktan sonra yaptım ben erkeğim falan çok saçma bende sordum aynısını ben yapsam diye hiç hemen ağzımda kapattı yani kabullenmeyi boşver duymak bile istemedi çok zoruma gitti konuşmak dahi istemiyorum artık..nasıl aşacam her konuştuğumda aklıma geliyor bir başkasıyla ilişki yaşadığı..
eski nişanlımla 6 ay ayrıldık sonra yapamadık tekrar beraber olmaya çalıştık ve bana dediki senden ayrıldıktan sonra bir boşluğa girdim ne yaptığımı bilmedim ve biriyle cinsel ilişki yaşadım dedi..bunu bana açık açık söyledi kendisine belli etmek istemedim ama çok kötü oldum hatta soğudum kendisinden. siz olsaydınız nasıl karşılardınız?ve yanlış anlaşılmasın nişanlı iken biz hiçbirşekilde cinsellik vb. şeyler yaşamadık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?