Bunlar sylese ne dnrsnz?

hayat ve ben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2007
66
2
86
İstanbul
eski nişanlımla 6 ay ayrıldık sonra yapamadık tekrar beraber olmaya çalıştık ve bana dediki senden ayrıldıktan sonra bir boşluğa girdim ne yaptığımı bilmedim ve biriyle cinsel ilişki yaşadım dedi..bunu bana açık açık söyledi kendisine belli etmek istemedim ama çok kötü oldum hatta soğudum kendisinden. siz olsaydınız nasıl karşılardınız?ve yanlış anlaşılmasın nişanlı iken biz hiçbirşekilde cinsellik vb. şeyler yaşamadık..

asla büyük konusmak istemem ama ne yani her boşluga düştügünde biriylemi cinsellik yasıyacak?beni düşündürürdü acıkcası ve senin düşüncen önemli sence sen bu durumu kabul edebilcekmisin ?yasanmamıs sayabilcekmisin önemli olan bu bence cok ama cok iyi düşün ve o aynı seyi sen yapmıs olsaydın seni kabul edebilcekmiydi buda bunu sor?hakkında hayırlısı olsun

Bence normall ....Söylemese iyimişş ama söylemişş ayıp etmş..
Siz ayrımıssınız sonucda ve o erkek..Bırlıkteyken olsa tamamda...

Düşününce evet çok itici qeliyo ama sanırım aşılmıycak birşey deildr..

oda öle söylüyor ayrıldıktan sonra yaptım ben erkeğim falan çok saçma bende sordum aynısını ben yapsam diye hiç hemen ağzımda kapattı yani kabullenmeyi boşver duymak bile istemedi çok zoruma gitti konuşmak dahi istemiyorum artık..nasıl aşacam her konuştuğumda aklıma geliyor bir başkasıyla ilişki yaşadığı..

Peki neden ayrılmıştınız? Belki bu konu ile alakalı değil gibi görünüyor ama bir ipucuda verebilir..

aslında severek nişanlandık ve nişanlılık döneminde çokanlamsızca herşeye tartışır kavga eder olduk ve baktım bir çıkış bulamıyorum bi kızgınlık anımda nişanı attım bababasını aradım hemde ben hiç aileme söylemeden o derece sinirlenmiştim. ve sonrasında pişman oldum o da seviyor ısrarla bana babamı arayıp söylediğin gibi tekrar ara babamı özür dile tekrar birleşelim dedi ve bende yapmadım benimde zoruma giden şeyler vardı ve şimdi yine onun dediğinine geliyorum babasını aramayı düşünüyorum 3 yıllık bir sevgiyi bu şekilde bitirmek hataydı bunun karşılığında aramam gerek diye düşünüyorum ama sonrasında pişman olurmuyum diye de korkuyorum anlayacağın içimde korkularımda var bir yanım ara diyor bir yanımda yapamıyorum nasıl karar verecem bilmiyorum..çaresizim..

oda öle söylüyor ayrıldıktan sonra yaptım ben erkeğim falan çok saçma bende sordum aynısını ben yapsam diye hiç hemen ağzımda kapattı yani kabullenmeyi boşver duymak bile istemedi çok zoruma gitti konuşmak dahi istemiyorum artık..nasıl aşacam her konuştuğumda aklıma geliyor bir başkasıyla ilişki yaşadığı..

:1no2: Size gelince duyması bile bu kadar rahatsız ediyor, kendine gelince ben erkeğim diyor. Lütfen artık bu deli saçması bahaneyi aşalım. Biliyorum büyüklerden duyulanlar, tv'da izlenenler vb her yerde erkek dayanamaz gibi gerçek dışı bir bahane gezip duruyor. Bizim de hormonlarımız var. Biz de dayanamayız iş dayanamamaktaysa... Olay sadece sıvı birikimlerinden ağrı duymalarıysa, çaresini herkes biliyor, onlar yapmasa bile vücut atıyor zaten belli bir süre sonra :kızgın:

aslında severek nişanlandık ve nişanlılık döneminde çokanlamsızca herşeye tartışır kavga eder olduk ve baktım bir çıkış bulamıyorum bi kızgınlık anımda nişanı attım bababasını aradım hemde ben hiç aileme söylemeden o derece sinirlenmiştim. ve sonrasında pişman oldum o da seviyor ısrarla bana babamı arayıp söylediğin gibi tekrar ara babamı özür dile tekrar birleşelim dedi ve bende yapmadım benimde zoruma giden şeyler vardı ve şimdi yine onun dediğinine geliyorum babasını aramayı düşünüyorum 3 yıllık bir sevgiyi bu şekilde bitirmek hataydı bunun karşılığında aramam gerek diye düşünüyorum ama sonrasında pişman olurmuyum diye de korkuyorum anlayacağın içimde korkularımda var bir yanım ara diyor bir yanımda yapamıyorum nasıl karar verecem bilmiyorum..çaresizim..

Seni terk eden o olsaydı,sonra geri döndüğünde bak ayrıyken bir birliktelik yaşadım ama yapamadım sana vardım deseydi samimiyetine inanmazdım çünkü genelde terk eden erkek pişmanlığından dolayı değil de başkalarından yüz bulamadığı için geri dönüyor gözlemlediğim kadarıyla ve hevesini aldıktan sonra tekrar terk ediyor..Ama burada kesin tavrı olan senmişsin canım,barışmaya da çabalamış ama olmaz demişsin,sonuçta 6 ay ayrı kalmak kısa bir zaman değil bazı şeyler yaşamış olabilir..Ama ben erkeğim yaptım sen bayansın tavrına bende karşıyım,bahanesi bu olmamalı..Mert olsun arzuladım da yaptım desin,ihtiyaç filan diye gazel okumasın..

babasından özür dilemeni istemiş sanırım, kötü şeyler sözler yaşanmış ve söylenmiş. sen kabul etmemişsin. bu durumda sana ceza veriyor bence. bilerek ya da bilmeyerek. yoksa neden söyesin böyle bir şeyi? hatta bunu yapsa söylemezdi diye düşünüyorum.

keşke söylemeseydi yaa.Göz görmeyince gönül katlanrdı. Yaa seni incitmek için söylediyse?
Benim başıma gelse böyle bişey off ya çok zor. Keşke söylemesymiş.
Bir ilişki yaşayan erkek bunu hayatındaki kadına söylemez yaa.O bir ilişki yaşamamış bile olabilir.Sadece seni incitmek için babasının intikamı için söylemiş gibi geldi bana.
Bir ilişki yaşamış birini eğer ben çok seviyorsam kabul ederdim ama çok soğurdum ya.

bence affedilmeyeeck durum yok ortada terk eden sensin affetmeyende oda bu 6 ay içerisinde birseyler yasamıs olabilir ama bencede keske sana söylemeseydi diyorum

kabullenmek cok zor sizi anliyorum
erkekler niye boylekötükedihüso
ben olsam buyuk demiyim ama eskisi gibi olamazdim cok zor ve sinir bozucu:1ninca:

ben olsam cekil git karşımdan derdim surundururudum cok pişman ettirirdim bi daha böle bişey aklına bile gelmes bölece. Tabi gercekten seviosan ayrılık olmass. ama bu yaptıgının bedelini bi şekilde ödemeli kesinlikle o kadar basit dgl. :olmaz:

Erkek milleti işte..
Sırf bu yüzden bazen sevgilim dahil bütün erkeklerden nefret ediyorum aynı şeyi biz yapamayız bizde boşlukta oluruz ilk ilgi gösterene tav olsak ne olur acaba demiyorum çünkü asla olmaz neden erkeklerin hep elinin kiridir cinsellik yaşamaları..

Sonuçta hem kadına,hem erkeğe haram dinimizce..Bizim toplumumuz bu erkekleri hep farklı kılıf biçmelerinden oluyor bence..

Hem neden söylüyorkii seni üzeceğini tahmin edememiş mi beyefendii çok normal birşeyse siz aynı şeyi söylediğinizde karşı çıkmasaydı..Tabiki insan soğur böyle bir durumda sevdiğim adam bir anlık bile olsa başkasıyla birşeyler paylaşıyor :dilcikar:

asla büyük konusmak istemem ama ne yani her boşluga düştügünde biriylemi cinsellik yasıyacak?beni düşündürürdü acıkcası ve senin düşüncen önemli sence sen bu durumu kabul edebilcekmisin ?yasanmamıs sayabilcekmisin önemli olan bu bence cok ama cok iyi düşün ve o aynı seyi sen yapmıs olsaydın seni kabul edebilcekmiydi buda bunu sor?hakkında hayırlısı olsun

bencede yani

cilgincim a.s.

o erkek diye her naneyi yiyemez.

erkek yapar kadınlarda yapar

o insanda kadın insan değl mi sanki kötükedihüso

ben olsam cekil git karşımdan derdim surundururudum cok pişman ettirirdim bi daha böle bişey aklına bile gelmes bölece. Tabi gercekten seviosan ayrılık olmass. ama bu yaptıgının bedelini bi şekilde ödemeli kesinlikle o kadar basit dgl. :olmaz:

süründür bencede

kırıldıgını belli et

soğudugunu da söyle

her aranıza soğukluk girdiğinde başka kadınlara gidecekse işin var kafamçokkarıştı

eski nişanlımla 6 ay ayrıldık sonra yapamadık tekrar beraber olmaya çalıştık ve bana dediki senden ayrıldıktan sonra bir boşluğa girdim ne yaptığımı bilmedim ve biriyle cinsel ilişki yaşadım dedi..bunu bana açık açık söyledi kendisine belli etmek istemedim ama çok kötü oldum hatta soğudum kendisinden. siz olsaydınız nasıl karşılardınız?ve yanlış anlaşılmasın nişanlı iken biz hiçbirşekilde cinsellik vb. şeyler yaşamadık..

Tepkileri garipsedim açıkçası... Ayrılık talebi sizden gelmiş ve tekrar bir araya gelmeyebilirdiniz de... İlişkiniz devam etmiyordu ki...Bu durumda ya bir gün dönerse diye ömür boyu bekleyecek miydiniz birbirinizi? Kimseyle beraber olmayacak, hatta bir gün evlenmeyecek miydiniz? Bekleyecekseniz neden ayrıldınız? Bu 6 aylık süre zarfında biriyle cinsel değil de duygusal beraberlik yaşanmış da olabilirdi. Üstelik sizin de duygusal manada birinden etkilenme ihtmaliniz vardı. Bu durumda tekrar bir araya gelmeyecektiniz bile... İlişkinizde başka sorunlara takılmıyorsanız ilişkiyi sonlandırdığınız zamana takılmanız pek de mantıklı gelmedi bana... fisfisfis
Sizin aynı şeyi yapma ihtimalinizi duymak bile istememiş bu durum da tepki görmüş. Toplumumuzda bırakın erkekleri hemcinslerimizin çoğu bile bu durumu kadına yakıştırmaz. (Zinanın kadını-erkeği olmaz o ayrı tabii..) Hele de ilişkiye tekrar başladığınızda tepki göstermeyip "Elbette hayatım, sen de istediğinle beraber olabilirdin." dese emin olun şu halinizden daha fazla soru işaretiniz olurdu a.s
Bundan sonrasında ise nasıl o sizin bu meselede "Ben yapsaydım?" dediğinizde "ağzınızı kapattıysa" siz de bu konuda hassas olduğunuzu, ilişkiniz devam ederken, iş fizikselliğe dökülmeden, gönlü bir başkasına kayarsa daha bitirmekte tereddüt etmeyeceğinizi "hissettirirseniz" ve daha evvel dediğim gibi başka sorunlara takılmıyorsanız beraberliğinize mutlu mesut devam edebilirsiniz. vereliniortak

olabilir bence..insan boşluga düşünce kendisini bi yerlere atarak rahatlamak ister yani herkes böle diil ama insanlar aynı biyolojiye sahip diil ki herkes farklı atlatır böle zamanları..kadına sevdği erkegn baskasyla olması hakkında ne hissedersn demek sacma olur sewen insan dayanamaz ama şöle mantıklı düşününce sana söylemeyedebilirdi dürüst davranmıs ama yaptıgı da onaylancak veya mazeret gösterlcek bi durum diil ama herkesn yaşsdgı psikolojik durumu biz bilemeyz herkes farklı yaşar hisleri..

Back
X