- 29 Ekim 2019
- 51
- -18
- 1
- 30
- Konu Sahibi Birtakim sorunlar
-
Benim sorunum ben kavga edip alakayı kesiyorum kafam rahat oluyor ama nişanlım arada kalıyorBi çözüm bulursanız bana da söyleyin takipteyim konuyu .. benimde gorumcem sorun sürekli Her şeye laf yapar begenmiyorsan gelme görme değil mi sende rahatsız olma beni de laflarinla rahatsız etme tamam desen de olmuyor davranışlarından vazgeçmiyor
Pardon ama zorla nasıl çocuk yaptıracak? Tövbe estağfurullah.Az önce bir konu açtım ama çok yanlış anlaşıldı. Kısacası sormak istiyorum mesela kayınvalideniz hayatınızı çok merak edince ne yapiyorsunuz eşiniz ailesine çok şey anlatıyorsa ne yapiyorsunuz güzellikle. Benim gibi zorla değil bunaltarak değil. Ben yanlış yaptığımı biliyorum.
Mesela kayınvalideniz sizin şartlarınızı düşünmeden 3 4 çocuk yap hemen yap diyince nasıl sakin kalıyorsunuz? Ben kalamıyorum çünkü hayatımda görmedim nasıl karışır nasıl böyle der diyorum anlayışlı olamıyorum sanki zorla bana çocuk yaptıracak gibi düşünüyorum bunalıyorum. Siz nasıl bu tür şeylerle baş ediyorsunuz Sinirlenmiyorsunuz?
Sizi biri doldurusa getirmis olabilirmi acaba? arkadas akraba tarafindan, suna izin verme eline al herseyi tüm hükmü ,kimse size karismasin diye sözler eden oldumu? bundan huzursuz olmus olabilirmisiniz?
Cocuk yap demektede kötü birsey yok benim annemde teyzelerimde sürekli diyor ama bunu bizim icin söylüyorlar yas ilerledigi icin ilerde daha zor olacagi icin ve torun sevgisi yüzünden, bu karismak olmuyor yani.
Kendinizide nisanlanizida bosa yipratmayin ,aile arasina girmeyin siz daha esi degilsiniz onunki onu böyle yönlendiresiniz para konusuna daha karisamiyacaginizi düsünüyorum kendisine alamadigini size almak zorunda degil.
Ailesi zor durumdaysa yardim etsin onlarda onu büyüttü bakti bu yasa getirdi sonunda siz kaptiniz okadar merhametsiz olmayin.
Sunu aramayin bunu aramayinda demeyin yarin o arama onu dediginiz kisi hayatini kaybetse bunun vicdan azabiyla yasar durursunuz.
Ben şeyi çok merak ettim
Nasıl zorla çocuk yaptıracak hayır formülü verirseniz burada eşleri çocuk istemeyen kadınlara yardımcı olursunuz?
Ağzı olan konuşuyor siz evlenmeye hazır olduğunuza emin misiniz?
Ben kardeşimin olmasını çok istiyordum küçükkenBunu soran arkadaşlar yani ben de söylerken sanki dedim zorla yaptıracak değil hoş
Kardeşlerini arayınca soruyorlar Azra sana yemek yaptı mı yolladı mı niye sana bakmıyor diye bu yüzden.Sizi biri doldurusa getirmis olabilirmi acaba? arkadas akraba tarafindan, suna izin verme eline al herseyi tüm hükmü ,kimse size karismasin diye sözler eden oldumu? bundan huzursuz olmus olabilirmisiniz?
Cocuk yap demektede kötü birsey yok benim annemde teyzelerimde sürekli diyor ama bunu bizim icin söylüyorlar yas ilerledigi icin ilerde daha zor olacagi icin ve torun sevgisi yüzünden, bu karismak olmuyor yani.
Kendinizide nisanlanizida bosa yipratmayin ,aile arasina girmeyin siz daha esi degilsiniz onunki onu böyle yönlendiresiniz para konusuna daha karisamiyacaginizi düsünüyorum kendisine alamadigini size almak zorunda degil.
Ailesi zor durumdaysa yardim etsin onlarda onu büyüttü bakti bu yasa getirdi sonunda siz kaptiniz okadar merhametsiz olmayin.
Sunu aramayin bunu aramayinda demeyin yarin o arama onu dediginiz kisi hayatini kaybetse bunun vicdan azabiyla yasar durursunuz.
Malesef bu sabır bende yok.niye peki anne yerini değiştirme demiyorsunuz?Benim ki her geldiğinde inatla sehapanin koltuğun yerini degistiyor,canın kavga mi istiyor kadın come on baby diyorum,dalıyorum.
Tabi ki yalan,çok güzel oldu anne ben böyle düşünmemiştim eline sağlık diyorum,gidiyor degistiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?