Bunlara Nasıl Tahammül Edilir

Allahım çenemi tutamıyorum da sizce tek sorun ailes mi?
Adam her şey her masraf üstünde olduğu için de bunalmış olamaz mı acaba?
bir çok sorununuz var

Hayır hayır hayır. Sorun şu ben bunu demesine tahammül edemiyorum biliyorum benim elimde olduğunu ama ona ne yani ben buna katlanamıyorum

Eşim aile hayatı ile ilgili kimseye bir şey anlatılmaz ben de anlatmam kesinlikle.... Kayınvalidem her şeye karışmaya çalışan bir tipti ilk zamanlar. İlk etapta bozuldum. Eşime dedim ne yapmalıyım?"Eşim o hep öyle, sen nerede nasıl davranacağını bilirsin dedi
Ha

bu arada ilk zamanlar dedikleri sevimsiz şeylerdi çok yenilir yutulur cinsten değildi..

Şimdi bir şeye karışırsa cevap vermiyorum.. yani direkt yüzüme dese de susuyorum.bazen anlar bazen anlamaz, anlamazsa tekrar eder ben de biz böyle istedik der çıkarım işin içinden..

Hiç de kafama takmam.. eşimle hayatın tadını çıkarmaya çalıştık hep.. ideallerimize göre yasamak istedik.. 10 yıl oldu evleneli.. Şimdi 3 çocuğumuz var çocuklar dışında kimseyi takmıyoruz:) aramız da mesafeli ama iyidir kayınvalidemle

Hayır hayır hayır. Sorun şu ben bunu demesine tahammül edemiyorum biliyorum benim elimde olduğunu ama ona ne yani ben buna katlanamıyorum
Evlilikte çoğu harekete, söze katlanılıyor
Hiç öyle evlilikle büyük hayalleriniz olmasın,
Sadece politik olun evet deyin ona rağmen bildiğinizi okuyun, kaynanaya inat, her söyledi lafa karşılık verirseniz
Huzuru bulamazsınız,
Kaynanayı çok önemsemiyeceksiniz, o konuştuğunu sansın

Bu evlilikte sizin çoook işiniz var.
Bakış açınızı gözden geçirmediğiniz takdirde daha çok konu açarsınız.

Kayinvalideme cevabini veririm esimi konuya dahil etmem. 3-4 cocuk yap derse, "bakacaksan neden olmasin?" derim mesela

Sinirleniyorum.. lakin lafla sözle kimseye bir arpa boyu yol aldirilmayacagini anladigimdan beri muhatap olmuyorum. Böyle olunca bir bakmisim sinirim gerilemiş. Sana diyor ya mesela 3-4 cocuk yap... atiyorum bunu diyince sabah kahvaltida sucuk mu yediniz ev sucuk kokmuş de. Mavi ekran verdir.

Bir önce ki konunuza yaptığım yorum hala geçerli, nişanlınızı Allah kurtarsın.

Ordaki konuda size sorduklarima cevap yazar misiniz size karşı ön yargılı yaklasmadim??

Bide şuna açıklık getirmenizi istiyorum nisanlinin dört günde bi ailesiyle konusmasindan mi rahatsız oldunuz yoksa sizinle ilgili bilgi vermesinden mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…