- 25 Ağustos 2016
- 2.769
- 6.333
- 158
- Konu Sahibi Birtakim sorunlar
-
Eltiysek seni hiç sevmiyorum. Ortmen bozuntusu seni.
Az önce konu sahibinin diğer konusunu okudum,sok oldum. Laf aramızda evlerden ırak böylesi elticim.
HangisiOrdaki konuda size sorduklarima cevap yazar misiniz size karşı ön yargılı yaklasmadim??
Bilgi vermesi tabii ki. Mesela ne yedik annesine söylüyor annesi kızlarına kızlar akrabalara. Örnk sadeceBide şuna açıklık getirmenizi istiyorum nisanlinin dört günde bi ailesiyle konusmasindan mi rahatsız oldunuz yoksa sizinle ilgili bilgi vermesinden mi ?
Onun dışında ailesiyle nasilsin gibisinden konusmasindan rahatsiz misin pekiBilgi vermesi tabii ki. Mesela ne yedik annesine söylüyor annesi kızlarına kızlar akrabalara. Örnk sadece
Öyle konuşmaları yok. Telefonu açışları neredesin Azra orda mı bugün ne yaptınız nerelere gittiniz Azra ne aldı kendineOnun dışında ailesiyle nasilsin gibisinden konusmasindan rahatsiz misin peki
He he diyip kendı bildiğini okuAz önce bir konu açtım ama çok yanlış anlaşıldı. Kısacası sormak istiyorum mesela kayınvalideniz hayatınızı çok merak edince ne yapiyorsunuz eşiniz ailesine çok şey anlatıyorsa ne yapiyorsunuz güzellikle. Benim gibi zorla değil bunaltarak değil. Ben yanlış yaptığımı biliyorum.
Mesela kayınvalideniz sizin şartlarınızı düşünmeden 3 4 çocuk yap hemen yap diyince nasıl sakin kalıyorsunuz? Ben kalamıyorum çünkü hayatımda görmedim nasıl karışır nasıl böyle der diyorum anlayışlı olamıyorum sanki zorla bana çocuk yaptıracak gibi düşünüyorum bunalıyorum. Siz nasıl bu tür şeylerle baş ediyorsunuz Sinirlenmiyorsunuz?
nasıl sakin kalınır canım kalamıyorum hemen üstüne atlıyorum, saç baş dalıyorum mu demeliyiz bu durumda? yani karşımda eşimin annesi varsa, o bile değil yaşca benden büyük biri varsa ben edebimden ödün vermem. illa ki bir şey söylecekseniz, ben bu konuları konuşmak istemiyorum der kenara geçersiniz. zorla çocuk yaptırmak da ne demek nasıl bir hayal dünyanız var? benim de kayınvalidem tam tersi çocuk sayıma karışıyor, birinci oldu ikinciyi sakın yapma dedi,ikinci oldu üçüncüyü yapma dedi ,üçüncü de oldu bak sakın daha yapma diyor da o benim bileceğim iş, o yüz kere de söyler bin kere de,hiç kırmadım kırmam da kayınvalideme sevgim de saygım da sonsuz annem kadar seviyorum. kinle beslemiyorum ruhumu çünküAz önce bir konu açtım ama çok yanlış anlaşıldı. Kısacası sormak istiyorum mesela kayınvalideniz hayatınızı çok merak edince ne yapiyorsunuz eşiniz ailesine çok şey anlatıyorsa ne yapiyorsunuz güzellikle. Benim gibi zorla değil bunaltarak değil. Ben yanlış yaptığımı biliyorum.
Mesela kayınvalideniz sizin şartlarınızı düşünmeden 3 4 çocuk yap hemen yap diyince nasıl sakin kalıyorsunuz? Ben kalamıyorum çünkü hayatımda görmedim nasıl karışır nasıl böyle der diyorum anlayışlı olamıyorum sanki zorla bana çocuk yaptıracak gibi düşünüyorum bunalıyorum. Siz nasıl bu tür şeylerle baş ediyorsunuz Sinirlenmiyorsunuz?
Nişanlın ailesinde olan her şeyi sana anlatınca sorun olmuyor da,seninle olanları ailesine anlatınca mı sorunAz önce bir konu açtım ama çok yanlış anlaşıldı. Kısacası sormak istiyorum mesela kayınvalideniz hayatınızı çok merak edince ne yapiyorsunuz eşiniz ailesine çok şey anlatıyorsa ne yapiyorsunuz güzellikle. Benim gibi zorla değil bunaltarak değil. Ben yanlış yaptığımı biliyorum.
Sana nasıl zorla çocuk yaptırabilir ki. Çocuk yapma şekli mi değişti, ben mi yanlış hatırlıyorumAz önce bir konu açtım ama çok yanlış anlaşıldı. Kısacası sormak istiyorum mesela kayınvalideniz hayatınızı çok merak edince ne yapiyorsunuz eşiniz ailesine çok şey anlatıyorsa ne yapiyorsunuz güzellikle. Benim gibi zorla değil bunaltarak değil. Ben yanlış yaptığımı biliyorum.
Katlanamadığın ailenin çocuğu ile evlenme armut dibine düşerHayır hayır hayır. Sorun şu ben bunu demesine tahammül edemiyorum biliyorum benim elimde olduğunu ama ona ne yani ben buna katlanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?