Yarın Biev'i arayayım da verdiğin kodları bir sorayım belki şansım yaver gider :)
Müjdeli haberle dönebilirim umarım. Çok teşekkürler cevabın için :) Linensleri de takipteyim :)
hersey özenle secilmis ve cok kaliteli...
güzel günlerde kullan insallah...
Çeyizlerine bayıldım, harikalar canım
Sana sormak istediğim şeyler var, Bernardo bardak takımlarını alalı çokmu oldu canım,gitsem bulabilirmiyim hani:97: fiyatını öğrenebilirmiyim ayrıca tupperware sebze, meyve saklama kaplarını ne kadara aldın canım?
hepsi çok güzel..
İnşallah canımm müjdeli haberini bekliyorum ozaman :))
Ne yazık ki müjdeli haber veremiyorum missbery. Aradım Biev'i , üretimi yokmuş artık. Şansıma denk gelirse artık
Çeyizinizin hepsi çok güzel ve şık.Inşaallah hayır getirir size..
Büyük bir aşka şahit olsunlar.
Dün aldğım bornoz setim..Home Sweet Home'dan aldım.. Aslında taçın modellerini çok beğeniyordum ama ikiside toprak rengi yada ikiside gri aradığım için bunu görünce aldım.. Bir de bedeninde small seçeneği var..
Bu internetten resmi..
Bu da benimki..
tühh ya geç kalmışım, ben de sana bir marka tavsiye edecektim
öncelikle tüm çeyizini ve bornoz setini güle güle kullan, çok gzel seçimler yapmışsın...
ben de sana "Gül Güler" markasını tavsiye edecektim bornoz seti için; ben oradan aldım...çok şık ve sadeler...benim aldığım model "dantelli bornoz sümbül" diye geçiyor, websitesinden bakabilirsin...
dantel denildiğine bakma çok sade ve şık, sadece boyun ve kol uçlarında detayları var...
belki en azından diğer arkadaşlar için bir fikir olur...
bildiğim kadarıyla İstanbulda nişantaşı ve bağdat caddesinde mağazaları var; ben Antalya'ya gittiğimde (annemler orada), bu markayı satan bir corner'dan almıştım. çook ciciler
güle güle kullan cnm hepsi birbirinden güzel. konuyu açarken indirimlerden faydalanarak aldım demişsin. aklında kalanları nerden ve ne kadara aldığını veya ne derecede indirimden yararlandığını yazar mısın?
missberry herşeyin çok güzel ve harika indirimler yakalamışsın.ben indirim manyağıyım diye geçiniyorum. senin yanında sıfır kaldım. ya herşeyin o kadar güzel ki bide hep indirimden almışsın.kendimi çok kötü hissettim.bnm alışveriş indirimi yakalama huyum sadece giyimde kalmış bunu anladım. hele o super ötesi philips blender setini çok uyguna almışsın.aynını bende almak istiyorum.ama herşeyim evime uysun istiyorum.ev alınmasını beklediğim için hiç bişi alamıyorum.
senin yerinde olsam bi indirim konusu açıp,indirimleri gördükçe paylaşırdım.yada bi daha bi indirim görürsen benimlede paylaşabilirsindediğin sitelere hemen üye oluyorum
bide green pan dediğin içi porselen tencereler galiba.annem gitti bana hep tefalden aldı. bi kaçtane de sağlıklı bişiler alıyım bari.tavsiye ediyorsun değilmi?
tupperwarelerini gittigidiyordan kimden aldın.özelden yazar mısın?
hepsi çok güzeller güle güle kullan canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?