Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım öncelikle hayırlı olsun allah güle güle kullandırsın.bizde ankastre aldık ama mikrodalga almadık.faydasından çok zararları varmış onun için vazgeçtik almaktan.
canım öncelikle hayırlı olsun allah güle güle kullandırsın.bizde ankastre aldık ama mikrodalga almadık.faydasından çok zararları varmış onun için vazgeçtik almaktan.
senın beyaz esyalarınıda gördum canım sende güle güle kullan..
evet ya mıkro dalga en ıyısı almıyım ben..
hem ona 300 verıceme gıdım ben su sebılı alıyım arcelıkten yada baska eksıgımı tamamlıyım nede olsa bı suru eksık var...-tatlicadiarzu-
senın beyaz esyalarınıda gördum canım sende güle güle kullan..
evet ya mıkro dalga en ıyısı almıyım ben..
hem ona 300 verıceme gıdım ben su sebılı alıyım arcelıkten yada baska eksıgımı tamamlıyım nede olsa bı suru eksık var...-tatlicadiarzu-
sağolasın canım.sonuçta mikrodalga daha çok ısıtmak amaçlı kullanılacak.boşver 1 dk da en sağlıksız biçimde ısınacağına 5dk da sağlıklı bir şekilde ısınsın.önemli olan sağlık.bende iyi niyetlenmiştim almaya ama internetten araştırıp zararlarını görünce vazgeçtim ve almadım.ileride de eksikliğini göreceğimi sanmıyorum.
güle güle kullan canım
imkanın varsa bulaşık makinanı daha fazla programlı alsaydın keşke tek raflı yıkanan ayarlanabilen falan
bendekide 3programlıda zamanında keşke öyle yapsaydım diyorum
benim makinamda 3 programlı . amaaan boşverin kıslar bea. insan nefsi bu habire bişeylerin fazlasını istiyoruz . yüksek programlıların elbette seçenekleri fazla ama napalım . ya hiç olmasaydı demi