Bunlarda Benim Arçelik Beyaz Eşyalarım Kızlar!...

minilya

BOND GIRL 007
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2008
3.161
26
73
İstanbul
pr0126max.jpg

w300.png

buzdolabımla beraber klıma ve supurge de hedıye almıstım kızlar

pr0142max.jpg

w300.png

buda 7 kılo camasır makınam

pr01403max.jpg

w298.png

pr01422maxd.jpg

w300.png

pr01475max.jpg

w300.png

pr01704max.jpg

w298.png

bulasık makınam 3 proğramlı...

kızlar bı tek eksık mıkrodalga var onuda alıp almamakta kararsızım cunku cok zararlı dıolar..

Son düzenleme:
canım öncelikle hayırlı olsun allah güle güle kullandırsın.bizde ankastre aldık ama mikrodalga almadık.faydasından çok zararları varmış onun için vazgeçtik almaktan.

canım öncelikle hayırlı olsun allah güle güle kullandırsın.bizde ankastre aldık ama mikrodalga almadık.faydasından çok zararları varmış onun için vazgeçtik almaktan.

senın beyaz esyalarınıda gördum canım sende güle güle kullan..
evet ya mıkro dalga en ıyısı almıyım ben..
hem ona 300 verıceme gıdım ben su sebılı alıyım arcelıkten yada baska eksıgımı tamamlıyım nede olsa bı suru eksık var...-tatlicadiarzu-

senın beyaz esyalarınıda gördum canım sende güle güle kullan..
evet ya mıkro dalga en ıyısı almıyım ben..
hem ona 300 verıceme gıdım ben su sebılı alıyım arcelıkten yada baska eksıgımı tamamlıyım nede olsa bı suru eksık var...-tatlicadiarzu-

sağolasın canım.sonuçta mikrodalga daha çok ısıtmak amaçlı kullanılacak.boşver 1 dk da en sağlıksız biçimde ısınacağına 5dk da sağlıklı bir şekilde ısınsın.önemli olan sağlık.bende iyi niyetlenmiştim almaya ama internetten araştırıp zararlarını görünce vazgeçtim ve almadım.ileride de eksikliğini göreceğimi sanmıyorum.

Ne kadara aldınız tamamını kı

canım buzdolabını 2304 tl ye aldık klıma ve supurge hedıyesı vardı aldıgımızda..
camasır makınasını peşin 1050 tl ye aldık 7 kılo grı 7104 sjs
ankastre setın tamamınıda 2200 tl ye aldık..

tamamı 5550 tl ye gelıo ıste cnmcım..

güle güle kullan canım
imkanın varsa bulaşık makinanı daha fazla programlı alsaydın keşke tek raflı yıkanan ayarlanabilen falan
bendekide 3programlıda zamanında keşke öyle yapsaydım diyorum

benim makinamda 3 programlı . amaaan boşverin kıslar bea. insan nefsi bu habire bişeylerin fazlasını istiyoruz . yüksek programlıların elbette seçenekleri fazla ama napalım . ya hiç olmasaydı demi

hepınıze cok tsk kızlar yorumlarınız ıcın..
cnm 3 proğ aldık cunku 1300 dü normalde fakat kampanyadan yuzde 50 ındırımlı aldımız ıcın 665 e geldı bıze o yuzden...

Back
X