Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bunlarda benim çeyizciklerim :) Henüz tamamlanmadı ama :)
eveeet ilki..ikinicisi şuan 245 lira ama ilkine özellikle bayıldım..sormakta yarra var evet ama çok güzel çok eğlenceli...:) neyse bakarım artık sağolasın..
Çok teşekkür ederim...Şimdi süreklı bakıyorum Bernardo yeni yeni ürünler çıkarıyor hepsinden almak istiyor insanoğlu doymuyor bir türlü...Bence takip et derim çok güzel modelleri var :)
Çok tesekkür ederım ben normalde baska bı kahvaltı takımı begenmıstım fakat nişanlım cok begenınce onu aldım :) İkimizde güle güle kullanalım insallah...Kelebekli kücük tabakları soruyorsun onlar Bernardo ama gecen sene almıstım şimdi Ankaradaki magazalarda sordum yoktu sen kendi oturdugun yerdekilere sor belkı vardır :)
Çok tesekkür ederım ben normalde baska bı kahvaltı takımı begenmıstım fakat nişanlım cok begenınce onu aldım :) İkimizde güle güle kullanalım insallah...Kelebekli kücük tabakları soruyorsun onlar Bernardo ama gecen sene almıstım şimdi Ankaradaki magazalarda sordum yoktu sen kendi oturdugun yerdekilere sor belkı vardır :)