bunlarda benim çeyizim..

Markafonıden aldığım ev seklındeki anahtarlıklarım geldi ve içinde birde erkek ve kadın figürü olan bir anahtarlık daha varmış.. 2 tane anahtarlık geldi yani..

aa askere mi gidiyor.. Benım sevgilim askerde şimdi canım.. Ocakta gelicek eylül gibi düşünüyoruz inşallah
Bizimki Aralık celbi, bakalım nereye çıkçak askerliği ooh hadi inşallah bizimde 12 ay giderse aralıkkta gelcek ilkbaharına düğün yaparız

bizimki aralık celbi, bakalım nereye çıkçak askerliği ooh hadi inşallah bizimde 12 ay giderse aralıkkta gelcek ilkbaharına düğün yaparız

bize kısa dönem çıktı canım.. Mesleği ne senın nısanlının. çok dua ettim kısa dönem çıksın diye.. Sevgilimin arkadaşları hep uzun dönem yaptılar.. şansımıza kısa dönem çıktı.. Kalbim temizmiş inşalllah sizede kısa dönem çıkar.

Kimyager benim nişanlım ne zaman belli oldu ? biz uzun dönem istiyoruz daha rahat evlenebiliriz askerden gelince çünkü o yüzden uzun çıkarsa çok sevinicez ikimizde

Kimyager benim nişanlım ne zaman belli oldu ? biz uzun dönem istiyoruz daha rahat evlenebiliriz askerden gelince çünkü o yüzden uzun çıkarsa çok sevinicez ikimizde

canım agustosda gitti benim sevgilim. 2 gün önce belli oluyor yerleri. ozaman gönlünüze göre olur inşallah

kızlar annemin fincan takımı aldım ve benimde cocuğuma kalsın istiyorum. bu fincan takımlarını beğendim sizce nasıl

..

canım bence çok güzel ileride de modası geçmeyecek bir takım eminin ileride kızında bayılacak bunlara

canım herşey çok güzel iyi günlerde kullan. şu ev şeklinde olan anahtarlığı nerden aldın ya markasını falan yazarsan çok sevinirim bulamadım

canım herşey çok güzel iyi günlerde kullan. şu ev şeklinde olan anahtarlığı nerden aldın ya markasını falan yazarsan çok sevinirim bulamadım

canım ben onları markafoniden aldım. markafoni yi takip et istersen. banada burdan bi üye söyledi siteye vermişler diye bende hemen aldım. hem ev şeklinde hemde yüz şeklindeki 2 anahtarlık birden geldi.

bende kırmızı alıyorum mutfak eşyalarımı hastalık bende kırmızı eşyalar güle güle kullan hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…