Teşekür ediyorum arkadaşımmmsağol tatlı.. o senin ceyiz cicileriinin şıklığı :=)
Teşekür ediyorum arkadaşımmm
Aralıkta askerim var geldikten sonra inşallah :) sizin ne zamanne demek ne demek rica ediyorum efendim... senın evini merakla bekliyorum.. düğün nezaman dı..
aralıkta askerim var geldikten sonra inşallah :) sizin ne zaman
Bizimki Aralık celbi, bakalım nereye çıkçak askerliği ooh hadi inşallah bizimde 12 ay giderse aralıkkta gelcek ilkbaharına düğün yaparızaa askere mi gidiyor.. Benım sevgilim askerde şimdi canım.. Ocakta gelicek eylül gibi düşünüyoruz inşallah
bizimki aralık celbi, bakalım nereye çıkçak askerliği ooh hadi inşallah bizimde 12 ay giderse aralıkkta gelcek ilkbaharına düğün yaparız
Kimyager benim nişanlım ne zaman belli oldu ? biz uzun dönem istiyoruz daha rahat evlenebiliriz askerden gelince çünkü o yüzden uzun çıkarsa çok sevinicez ikimizdebize kısa dönem çıktı canım.. Mesleği ne senın nısanlının. çok dua ettim kısa dönem çıksın diye.. Sevgilimin arkadaşları hep uzun dönem yaptılar.. şansımıza kısa dönem çıktı.. Kalbim temizmiş inşalllah sizede kısa dönem çıkar.
Kimyager benim nişanlım ne zaman belli oldu ? biz uzun dönem istiyoruz daha rahat evlenebiliriz askerden gelince çünkü o yüzden uzun çıkarsa çok sevinicez ikimizde
Off off :) İnşallah tatlımcanım agustosda gitti benim sevgilim. 2 gün önce belli oluyor yerleri. ozaman gönlünüze göre olur inşallah
Off off :) İnşallah tatlım
canım herşey çok güzel iyi günlerde kullan. şu ev şeklinde olan anahtarlığı nerden aldın ya markasını falan yazarsan çok sevinirim bulamadım
ama hangi marka cnm ya:S
bende kırmızı alıyorum mutfak eşyalarımı hastalık bende kırmızı eşyalar güle güle kullan hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?