aa canım odamdakının altında kaydırmaz yokmus ınce bı derı kumasın ustune dıkmıs ordugu kırpılerı
ewet bende dusundum onu ama nazar boncugu hanı her yere olur standart dıye dusundum belkı lacıvert yerlerı beyaz olabılır daha uyum saglar belkı bılemıyorum canım, olmazsa ew tutulduktan snra karar werırım farklı bı modelde olabılır tabı baska renklerde de yapılabılır hos dururbence banyo rengine göre ördürmelisin, buda ev tuttuktan sonra olur canım
Allah izin verırse hazıran ıstıyoruz canm senn ne zamandüğünün yakın mıı
ewet bende dusundum onu ama nazar boncugu hanı her yere olur standart dıye dusundum belkı lacıvert yerlerı beyaz olabılır daha uyum saglar belkı bılemıyorum canım, olmazsa ew tutulduktan snra karar werırım farklı bı modelde olabılır tabı baska renklerde de yapılabılır hos durur
Allah izin verırse hazıran ıstıyoruz canm senn ne zaman
yok canm bende sendenım ben onun aılesıyle tanıstım sımdı subatta ıstemeye gelıcekler ozaman yuzuk takılcak mayıs hhazıran gıbı de dugun ınsallahallah nasip etmişse eylül diye düşünüyoruz.. ama daha aileler felan tanışmadı.. inş problem çıkmaz.. nişanlı mısın sen
yok canm bende sendenım ben onun aılesıyle tanıstım sımdı subatta ıstemeye gelıcekler ozaman yuzuk takılcak mayıs hhazıran gıbı de dugun ınsallah
inşallah ıkımızınde problem cıkmaz aıleler araya gırınce durum bıraz sevımsızlesıyor aslında ınsallah Allah bozmasınallah nasip etmişse eylül diye düşünüyoruz.. ama daha aileler felan tanışmadı.. inş problem çıkmaz.. nişanlı mısın sen
inşallah ıkımızınde problem cıkmaz aıleler araya gırınce durum bıraz sevımsızlesıyor aslında ınsallah Allah bozmasın
yok canım yarın alışverişe gıdıcem bende acarım bı topık bıraz daha bişiler alıyım..ıvır zıvırlar kaldı zaten onlarda bayagı tutuyor gerçiya umarım öyle olur.. hayırlısı artık ne denir ki başka... senın yok deme ceyızlerının topiği
yok canım yarın alışverişe gıdıcem bende acarım bı topık bıraz daha bişiler alıyım..ıvır zıvırlar kaldı zaten onlarda bayagı tutuyor gerçi
havluların çok hoş canım özellikle İstanbullu olanlara bayıldım mutlu huzurlu günlerde kullanırsın inş
havluların da çok ciciymiş duyguu
Çok şık gerçekten
Çok şık gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?