bunlarda benim çeyizim..

bence banyo rengine göre ördürmelisin, buda ev tuttuktan sonra olur canım
ewet bende dusundum onu ama nazar boncugu hanı her yere olur standart dıye dusundum belkı lacıvert yerlerı beyaz olabılır daha uyum saglar belkı bılemıyorum canım, olmazsa ew tutulduktan snra karar werırım farklı bı modelde olabılır tabı baska renklerde de yapılabılır hos durur

ewt bbaşka renklerdede olur.. ama beyaz üstüne nazar boncuğuda olur hem beyaz herşeye uyar mesela..

allah nasip etmişse eylül diye düşünüyoruz.. ama daha aileler felan tanışmadı.. inş problem çıkmaz.. nişanlı mısın sen
yok canm bende sendenım ben onun aılesıyle tanıstım sımdı subatta ıstemeye gelıcekler ozaman yuzuk takılcak mayıs hhazıran gıbı de dugun ınsallah

yok canm bende sendenım ben onun aılesıyle tanıstım sımdı subatta ıstemeye gelıcekler ozaman yuzuk takılcak mayıs hhazıran gıbı de dugun ınsallah

benım sevgilimde askerde asker sonrası biraz havalar ısınınca tanışmaya gelcekler inşallah

allah nasip etmişse eylül diye düşünüyoruz.. ama daha aileler felan tanışmadı.. inş problem çıkmaz.. nişanlı mısın sen
inşallah ıkımızınde problem cıkmaz aıleler araya gırınce durum bıraz sevımsızlesıyor aslında ınsallah Allah bozmasın

ya umarım öyle olur.. hayırlısı artık ne denir ki başka... senın yok deme ceyızlerının topiği
yok canım yarın alışverişe gıdıcem bende acarım bı topık bıraz daha bişiler alıyım..ıvır zıvırlar kaldı zaten onlarda bayagı tutuyor gerçi

yok canım yarın alışverişe gıdıcem bende acarım bı topık bıraz daha bişiler alıyım..ıvır zıvırlar kaldı zaten onlarda bayagı tutuyor gerçi

senın ıvır zıvır dediğin seyler de dediğin gibi epey tutuyor.. ben yatak örtüsüne epey vermiştim.

kızlar babylıss maşa ve düzleştirici kullanıyordum.. kız kardeşim şehir doşında üni kazanınca o maşayı götürdü düzleştirici bana kaldı.. geçen bayramda geldiğinde düzleştiriciyide verdim ona... kendime yenı aldım markası Remıngton.. daha önce hiç duymadım aldığım yerdekiler çok önerdi saçımdada denedim güzel oldu.. siz biliyormusunuz.

havluların çok hoş canım özellikle İstanbullu olanlara bayıldım mutlu huzurlu günlerde kullanırsın inş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…