bunlarda benim çeyizim..

yenilerde hayırlı olsun canım güzel günlerde kullanın

canım gule gule kullan bende bır çeyiz listesi yapmıstım sayende bır kac eksıgı farkettım ama benım lısteme gore sende de eksıkler var haberın olsun

peki bende eksik olanları bana söylüyebilirmisin..
canım banyo aksesuarlarını goremedım sankı hanı sabunluk çöp kovası klozet takımı felan, bırde kucuk mutfak aletlerı rondo blender felan.. onun dısında ben lısteme eşofman-pijama takımı yazmısım masa örtüsü , mutfak ıcın mını el süpürgesı saç kurutma makınesı , ütü felan gıbı seyler yazmısım canm sende gormedıklerım sanırım bunlar..

banyo aksesuarlarım var canım ama onların fotolarını koyamadım hepsi kapalı kolide artık, klozet takımı almadım çünkü banyomun rengi nasıl olucak bilmiyoruum, küçük ev aletlerini, süpürge, ütü, beyaz eşyalarımızla birlikte alıcaz, pijama takımı felan yok zaten onlarıda sonradan alıcam,

anladım canım iyi günlerde kullan ınsallah... klozet takımını banyonun rengıne gore alman mantıklı..bende anneme kırpı ıplerden nazar boncugu modelınde ördürücem cok hosuma gıdıyor elınden de gelıyor örsün işte:))

nasıl oluyor canım benim anneminden elinden gelir. bu arada saç maşası ve düzleştiriciyi alıcam saç kurutma makinesinide onlarla alabilirim :=)

o takım nasıl oluyor.. anneminde elinden gelir örgü işi.. bana örnek gösterirmisin canım..

canım bunu benım odama yaptı mesela tabı bu bayagı buyuk anlasılsın dıye foto cektım banyonun yerıne bunun bıraz daha kucugu ve klozetın ustune de yıne klozet kapagının ebatlarrında orecek ama lastık gecırıyor ucuna tabı..
altına kaydırmaz alıyor pazardan ustune derı kumas yapıstırıp ordugu kırpı parcalarını dıkıyor yada yapıstırıladabılır guzel oluyor umarım anlatabılmısımdır:)) karısık oldu bıraz

çok güzelmiş canım... çok iyi fikir bende anneme yaptırabilirim..

aa canım odamdakının altında kaydırmaz yokmus ınce bı derı kumasın ustune dıkmıs ordugu kırpılerı

bence banyo rengine göre ördürmelisin, buda ev tuttuktan sonra olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…