- 14 Eylül 2012
- 747
- 17
- 118
bunlarda yeni aldıklarım..
Eki Görüntüle 537276 Eki Görüntüle 537274
Eki Görüntüle 537275 Eki Görüntüle 537277
Kelebekli ve çiçekli çok şirinn :))) güle güle kullan canım.
Çok güzeller güle güle kullan :)
yenilerde hayırlı olsun canım güzel günlerde kullanın
canım gule gule kullan bende bır çeyiz listesi yapmıstım sayende bır kac eksıgı farkettım ama benım lısteme gore sende de eksıkler var haberın olsun
canım banyo aksesuarlarını goremedım sankı hanı sabunluk çöp kovası klozet takımı felan, bırde kucuk mutfak aletlerı rondo blender felan.. onun dısında ben lısteme eşofman-pijama takımı yazmısım masa örtüsü , mutfak ıcın mını el süpürgesı saç kurutma makınesı , ütü felan gıbı seyler yazmısım canm sende gormedıklerım sanırım bunlar..peki bende eksik olanları bana söylüyebilirmisin..
canım banyo aksesuarlarını goremedım sankı hanı sabunluk çöp kovası klozet takımı felan, bırde kucuk mutfak aletlerı rondo blender felan.. onun dısında ben lısteme eşofman-pijama takımı yazmısım masa örtüsü , mutfak ıcın mını el süpürgesı saç kurutma makınesı , ütü felan gıbı seyler yazmısım canm sende gormedıklerım sanırım bunlar..
anladım canım iyi günlerde kullan ınsallah... klozet takımını banyonun rengıne gore alman mantıklı..bende anneme kırpı ıplerden nazar boncugu modelınde ördürücem cok hosuma gıdıyor elınden de gelıyor örsün işte:))banyo aksesuarlarım var canım ama onların fotolarını koyamadım hepsi kapalı kolide artık, klozet takımı almadım çünkü banyomun rengi nasıl olucak bilmiyoruum, küçük ev aletlerini, süpürge, ütü, beyaz eşyalarımızla birlikte alıcaz, pijama takımı felan yok zaten onlarıda sonradan alıcam,
anladım canım iyi günlerde kullan ınsallah... klozet takımını banyonun rengıne gore alman mantıklı..bende anneme kırpı ıplerden nazar boncugu modelınde ördürücem cok hosuma gıdıyor elınden de gelıyor örsün işte:))
anladım canım iyi günlerde kullan ınsallah... klozet takımını banyonun rengıne gore alman mantıklı..bende anneme kırpı ıplerden nazar boncugu modelınde ördürücem cok hosuma gıdıyor elınden de gelıyor örsün işte:))
Eki Görüntüle 538983
canım bunu benım odama yaptı mesela tabı bu bayagı buyuk anlasılsın dıye foto cektım banyonun yerıne bunun bıraz daha kucugu ve klozetın ustune de yıne klozet kapagının ebatlarrında orecek ama lastık gecırıyor ucuna tabı..
altına kaydırmaz alıyor pazardan ustune derı kumas yapıstırıp ordugu kırpı parcalarını dıkıyor yada yapıstırıladabılır guzel oluyor umarım anlatabılmısımdır:)) karısık oldu bıraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?