Bunlarda benim çeyizlerim:)

Bu da dün siparişini verdiğim tepsili keyif minderimiz, aşk kokulu sabahlar ve günler için:asigim:

Bugün limangoya cotton box ın pamuk saten nevresim takımları gelmişti. Pamuk satenim hiç yoktu ,Çok beğenerek aldım , çok şık.Hala var almak isteyen olursa fiyatda cok uygun. 200 den 110 'a düşmüştü. Yine duramadım anlayacağınız. Ama pamuk saten bir nevresim için fiyat cok iyi, ve cottonbox ın kalitesi tartışılmaz.

duramamışsın anlaşılan gene sen ama çok güzel tatlım güle güle kullan:)

pinkcim çok beğendim güle güle kullan ama ben artık nevresim almayacağım 7 tane oldu çünkü

kız ne yazmışın baq yine almışın allah seni ne etsindelikafadulden

goncacım teşekkür ederim canım benim
yaowwsssss ya tatlım teşekkür ederimmm duramıorum ya aşkımın anneside almış bi uyku seti bi nevresim, walla artık almam baakkkk, zaten pamuk satenim yoktu ki hiiçççç:teselli: e bitane olmasın mıı yani dimii özel günlerde falan hihihihihii:)))))

bende pamuk saten şunu beğendim ama alamam malesef gerçi hiç karta borcum yok ama yinede biraz dur demeliyim kendime

Şekerler bir de aşkımm bu tatlişleri aldı

Aryıldız viole 89 parça çatal kaşık takımı parlak , sade ve çok şık benim gibi çatal kaşık takımında sadelikten hoşlananlara tavsiye ederim.

Buzdolabı stickerimiz ben bayılıyordum oda sürpriz yaptı evimiz için aldı:))
ışte komik kediler

Bir de saatli, kelebekli,aynalıı saat aldı

Bu kadar:)))))

Son düzenleyen: Moderatör:
yaowsss canım bitenekadar.com dan aldı, anneler gününe özel hediyeler bölümünde, bi bak istersen.

goncacım almam gercekten walla yerimizde kalmadı zaten:)

hehehehehe kızlar bunlarda komik kedi stickerlarının hediyesiydi unuttum

prizler için sticker ya cok şekerler beaaa:)))

pinkycim çok güsel nevresim ile saat ya bayıldım
artık iyice merak etmeye başladım şu limangoyu üye olmiyim diyordum
pinky bana davetiye göndere blir misin
ve hiç bilgim yok ilk ne yapmam lazm biraz bahseder mmisin:kedi:

Teşekkür ederim kızlar,
lilyum canım gönderdim mesaj sana. öpüyorum canlarım

şebnemcim çok teşekkür ederimm sende güle güle kullan canım herşeyini

Markofoniye bievin ürünleri gelmişti, hediye çekim vardı, bari şu ocak yanı kaşıklığı alayım dedim, şık bir tasarımı var

Eki Görüntüle 44003

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…