bunlarda benim ceyizlerim

Hayırlı olsun şimdiden mutlulukla kullan hepsini. sarev morlu nevresim takımından bende aldım tek kelimeyle şahane

Ben de bayılıyorum ona da kısmet olmadı henüz almak, fiyatının biraz daha düşmesini bekliyorum :) İkiniz de güle güle kullanın.

bon_cuk, çok renkli seçimler olmuş. Pek beğendim, güle güle kullan tekrar hayırlı, mutlu günlerde.

almila sarev i netden aldım hatta yorganına aldım ıkısı 150 yada 170 geldi kampanyaları oluyor ben hızlıal dan aldım istersen takıp et tavsıye ederim güvenli bır sıte :) bu arada cok t.ederım daha ekleyemedıklerım de var hatta dun yıne plastık kase faln aldım allhım plastık gorunce dayanamıyorum :) bırde sarımsak ve soğan saklama kaplarını bulabılsem rahatlıcam da :)))

kızlar sonunda buldum :) neyi diyeceksınız soğan ve sarımsak kaplarını bı sevındım :) ama son 1 er tane kalmısdı ve çok çizilmişdi ama c.tesi tekrr gelcekmıs o yuzden almadım hmncık c.tesi gelse paylaşmak istedım

Çeyizlerin çok güzel hepsi şık ve kullanışlı şeyler, hayırlı günlerde kullan serildiği günüde görürsen en mutlusu sensin demek

Allah agız tadıyla kullanmak nasip etsin canım ..:107:
Çok güzel hepsi de..

Hızlıal.com u duymamıştım ben bakayım hemen, teşekkür ederim :)
Bu nevresimi almalıyım :)

Hızlıal.com u duymamıştım ben bakayım hemen, teşekkür ederim :)
Bu nevresimi almalıyım :)

:) bak bencede şeker hem kalıtelı ürünler hemde güvenılır kısa surede teslim edıyorlar ben tütüklü tenceremı faln ordan almısdım hep :)) bakalım sen ne ılk olarak ne alacaksın haber edersın bana :)

Sarev nevresimlerini göremedim aralarında ama klozet takımları gördüm cıvıl cıvıllar, onlarla başlayabilirim belki :) Alırsam yazarım, anlaştık :) Al al bitmiyor ki zaten bir liste var çarşaf misali mübarek :) Bir süre ara vereceğim ben. Yeni alışverişler için güç depolamam lazım :)

al al bitmiyor haklısın valla ben bı ara ay yeter dedım almıyorum 1-1,5 ay almadım sonra terkrr bır bakdım kendıme yıne alıyorum :) dayanamıyor ınsan ya sarev artık satmıyor mu acaba entrasan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…