Hayırlı olsun şimdiden mutlulukla kullan hepsini. sarev morlu nevresim takımından bende aldım tek kelimeyle şahane
Hayırlı olsun şimdiden mutlulukla kullan hepsini. sarev morlu nevresim takımından bende aldım tek kelimeyle şahane
Ben de bayılıyorum ona da kısmet olmadı henüz almak, fiyatının biraz daha düşmesini bekliyorum :) İkiniz de güle güle kullanın.
bon_cuk, çok renkli seçimler olmuş. Pek beğendim, güle güle kullan tekrar hayırlı, mutlu günlerde.
güle güle kullan canım
güle güle kullan canım
Çeyizlerini kolaylıkla tamamlaman, güle güle kullanman dileğiyle....
hayırlı olsun Allah güle güle kullanmak nasip etsin
t.ederim pixa
Çeyizlerin çok güzel hepsi şık ve kullanışlı şeyler, hayırlı günlerde kullan serildiği günüde görürsen en mutlusu sensin demek
güle güle kullan hepsini
Allah agız tadıyla kullanmak nasip etsin canım ..:107:
Çok güzel hepsi de..
hepsini iyi günlerde kullanın
almila sarev i netden aldım hatta yorganına aldım ıkısı 150 yada 170 geldi kampanyaları oluyor ben hızlıal dan aldım istersen takıp et tavsıye ederim güvenli bır sıte :) bu arada cok t.ederım daha ekleyemedıklerım de var hatta dun yıne plastık kase faln aldım allhım plastık gorunce dayanamıyorum :) bırde sarımsak ve soğan saklama kaplarını bulabılsem rahatlıcam da :)))
Hızlıal.com u duymamıştım ben bakayım hemen, teşekkür ederim :)
Bu nevresimi almalıyım :)
:) bak bencede şeker hem kalıtelı ürünler hemde güvenılır kısa surede teslim edıyorlar ben tütüklü tenceremı faln ordan almısdım hep :)) bakalım sen ne ılk olarak ne alacaksın haber edersın bana :)
Sarev nevresimlerini göremedim aralarında ama klozet takımları gördüm cıvıl cıvıllar, onlarla başlayabilirim belki :) Alırsam yazarım, anlaştık :) Al al bitmiyor ki zaten bir liste var çarşaf misali mübarek :) Bir süre ara vereceğim ben. Yeni alışverişler için güç depolamam lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?