Güle güle kullan cnm çok güzeller
tesekkur ederım canımGüle güle kullan cnm çok güzeller
canım yatak odası inegöl mobilya o kadarda pahalı değildi ,kızartma tavamı aldım ama nişanlıma gnderdim taşınırken kolay olsun diye internette malzeme olarak vitromel diyo ama ne demek bilmiyorum.Her şeyin çok güzel canım, güle güle kullanmak nasip olur inşallah. En çok da yatak odana bayıldım. Kelebek galiba değil mi? Ben de o takımı almak istiyorum ama biraz pahalıBir de kızartma tencerenle ilgili bir şey sormak istiyorum. Esse galiba. Malzemesi ne acaba biliyor musun? Teflon değilse ben de alacağım da.
Herşey çok güzel canım özellikle mor çiçekli nevresim takımına bayıldım güle güle kullan.
canım yatak odası inegöl mobilya o kadarda pahalı değildi ,kızartma tavamı aldım ama nişanlıma gnderdim taşınırken kolay olsun diye internette malzeme olarak vitromel diyo ama ne demek bilmiyorum.
hepsini bir araya toplayım dedim
çünkü canım iki üründen ortaya karışık yaptım:)birinci resimdeki tuvalet masası ikinci fotodaki komidinler ve dolapiki tane yatak odası takımı var nedeen :26:
tam tersini yazmışım yanlış oldu:) ikinci resimdeki tuvalet masası birinci resimdeki komidin ve dolapçünkü canım iki üründen ortaya karışık yaptım:)birinci resimdeki tuvalet masası ikinci fotodaki komidinler ve dolap
sağol canım ama eksikler bitmiyor hiçcanım hepsini bir araya topladığın iyi olmuş pijamalarına ve ev ayakkabılarına bayılıyorum zaten:)
Tamam canım şimdi anladım güle güle kullantam tersini yazmışım yanlış oldu:) ikinci resimdeki tuvalet masası birinci resimdeki komidin ve dolap
teşekkür ederim tatlımTamam canım şimdi anladım güle güle kullan
Canim ben telefondan girdigim icin goremiyorum galiba? Nerden bakiyosun bakip fikrimi soylerim istersenkızlar anketime yardımcı olurmusunuz?hangi yatak örtüsünü alayım ikisinide çok sevdim
en ustte canım lınk varCanim ben telefondan girdigim icin goremiyorum galiba? Nerden bakiyosun bakip fikrimi soylerim istersen
tesekkur ederım canım dusunmen yeterCanim goremedim yaa kusura bakma((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?