Bunlarda benim çeyizlerim..

uzak_ulkekiyilari

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2010
521
173
333
Herkese merhaba, ben de çeyiz hazırlıklarımı sizlerle paylaşmayı ve fikirlerinizi almayı çok istiyorum

hemen hemen her sayfada eklenmiş resimler var bakmadan geçmeyim :17:
Buyrun çeyizlerime:17:

bernardo ürünlerim
$dymlc.webp Eki Görüntüle 994956 Eki Görüntüle 994955 Eki Görüntüle 994954

the mia günlük yemek ve kahvaltı takımım $the_mia_flower_symphony_yemek_kahvalti_seti.webp

l
inens tepsim ( nişan tepsisi olarak kullandım) $71059095.webp

sarev $0070009_VICENZA-NEVRESIM-TAKIMI.webp $SarevWallpaperSatenN_2915454.webp $FO,13909,13,sarev-cift-kisilik-cotton-battaniye-marni-v1.webp

cotton box $cotton-box-bella-pembe-cift-kisilik-rainforce-nevresim-takimi.webp $15062013_105947_6718.webp

şimdilik aldıklarım bu kadar:)

Eklentiler

• $t desing rende.webp
    $t desing rende.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 226
  • $evidea-mutfak-servis-grubu-bardak-ONH1020_2.webp
    $evidea-mutfak-servis-grubu-bardak-ONH1020_2.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 199
Son düzenleme:
Canim hepai birbirinden guzel ceyiz hazir damat yok :)) ozllikle tepsin cok hosuna gitti gule gule hayırlı mutlu gunlerde kullan

çok teşekkür ederim :) düğün eylül de istanbulda olucak ama şuan yer arayışımız devam ediyor.Çok fazla yerle görüştük karar veremedik hala.

güzel şeyler almışsın, allah güle güle kullanmayı nasip etsin :)
bir aksilik çıkmazsa nişanı halledersek biz de eylülde evlenmeyi düşünüyoruz; mekan aramalarına başladık. sen nerelerle görüştün

güzel şeyler almışsın, allah güle güle kullanmayı nasip etsin :)
bir aksilik çıkmazsa nişanı halledersek biz de eylülde evlenmeyi düşünüyoruz; mekan aramalarına başladık. sen nerelerle görüştün

amin canım çok teşekkür ederim.biz farklı alternatifler üzerindeyiz şuan düğün olucaksa eğer 500 kişilik yemekli yada ikramlı, nikah olucaksa da nikah sonrası yakın arkadaşlarımıza 100 kişilik bir eğlence yapmayı düşünüyoruz. düğün için sultan sarnıç, beykoz sosyal tesisleri, bakırköy vakfı sosyal tesisleri, la bella premium topkapı,teras salon. 100 kişik eğlence için de boğazda tekne gezintisi yemekli düşünerek bir firmadan fiyat aldım. ama şuan hala karar vermiş değiliz. hem çok para harcamak istemiyoruz hem güzel olsun hemde eğlenelim istiyoruz hepsi bir arada çok zor:/

amin canım çok teşekkür ederim.biz farklı alternatifler üzerindeyiz şuan düğün olucaksa eğer 500 kişilik yemekli yada ikramlı, nikah olucaksa da nikah sonrası yakın arkadaşlarımıza 100 kişilik bir eğlence yapmayı düşünüyoruz. düğün için sultan sarnıç, beykoz sosyal tesisleri, bakırköy vakfı sosyal tesisleri, la bella premium topkapı,teras salon. 100 kişik eğlence için de boğazda tekne gezintisi yemekli düşünerek bir firmadan fiyat aldım. ama şuan hala karar vermiş değiliz. hem çok para harcamak istemiyoruz hem güzel olsun hemde eğlenelim istiyoruz hepsi bir arada çok zor:/

Aynı sorun bizde de var :( nikaha herkesi cagirip aksamina 100-150 kisi yakin arkadas akraba yeme yiyelim eglenelim diyoruz ama cogu yer kisi sayisini az buluyor, dugun salonu tarzi bir yerde istemeyince mekan sayisi epey daraliyor valla napcaz bilmiyorum :(

Aynı sorun bizde de var :( nikaha herkesi cagirip aksamina 100-150 kisi yakin arkadas akraba yeme yiyelim eglenelim diyoruz ama cogu yer kisi sayisini az buluyor, dugun salonu tarzi bir yerde istemeyince mekan sayisi epey daraliyor valla napcaz bilmiyorum :(

cnm biz sonunda yerimizi tutttuk 13 eylül:) bahçelievler olimpik düğün tesisleri bahçe kısmında olucak 500 kişi. nikah sonrası eğlenceden vazgeçtik fiyatlar inanılmaz yüksek ve genelde 200 kişi kabul ediyorlar.

cnm biz sonunda yerimizi tutttuk 13 eylül:) bahçelievler olimpik düğün tesisleri bahçe kısmında olucak 500 kişi. nikah sonrası eğlenceden vazgeçtik fiyatlar inanılmaz yüksek ve genelde 200 kişi kabul ediyorlar.

çok sevindim senin adına ya, hayırlı olsun canım..inş her şey istediğin gibi gerçekleşir :) biz hala bakınıyoruz valla

Back
X