• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunlarda benim çeyizlerimmm :)

canım çok güzel herşeyin iyi günlerde kullanın kullandıkça mutluluk versin inşallah :)
Çok teşekkür ediyorum sağolun :) Bütün çeyizlerimi kaldırdık aslnda aklıma gelenlerin resmını bulabıldklerımı koydm 8 ay snra nasipse düğünüm o zaman hepsini paylaşmayı düşünüyorum :) Bundan snra aldıklarımıda ilk işim paylaşıcam :)

ve pijamalarım bugun elime ulaştıı :)
8697656906231_0_1.webp
8698158017951_0_304x424.webp
8698158018200_0_304x424.webp

Philips elektrik süpürgesini güvenerek alabilirsiniz ben iki yıldır kullanıyorum çok memnunum..Ayrıca philips azur ütüden de çok memnunum ..Benim lcd de philips ne philips severmişim ben yahu :D Ama güveniyorum ürünlerine ..

Philips elektrik süpürgesini güvenerek alabilirsiniz ben iki yıldır kullanıyorum çok memnunum..Ayrıca philips azur ütüden de çok memnunum ..Benim lcd de philips ne philips severmişim ben yahu :D Ama güveniyorum ürünlerine ..

zaten belirttiğiniz ürünlerde Philips 10 numara 5 yıldız :)

ilk pijamayı giyen kız gizem güler mi ben mi benzettim:)) hepsi de çok güzelmiş güle güle kullan, ben de pierre cardin kampanyasından 3 tane pijama aldım :) şortlu takımım yok keşke şortlu da alsaydım

Yok canım benzetme kısmı fazla ta kendisi..:KK53:

Evet canım arkadasta yazmıs ama Gizem gülerin ta kendisi :D Anıl kampanyasından almıştım çokta güzel cıktı takıp et olur yıne kampanya :)

ar50006.webp

Bu kahvaltı takımına bayılarak Aryıldızdan aldım herseyımı yoksa yemek takımı karacadada vardı begendıgım tarzda ama benı en cok cezbeden sey bu kahvaltı takımı oldu :)

flaminngo_kırmızı_k.webp

Tencere setim :))

Çatal kaşık bıçak setim :)
MAG_1901858.webp
pr_01_5098_min.webp

Yemek takımım :))

defme-sampanya-4-825x877.webp

Yatak örtüm :))

evim-irya-home-bornoz-havlu-23-17654..webp

Bornoz takımım :) Aslında vardı onuda eklemiştim ama yatak örtüsüyle set haline getirdik nevresim falan hem sürekli kullanılan seyler oldugu için aldım :) Kayınvalidemde havlu seti almış bu kadar yeterli sanırım dahada almam :))

FB,35173,36,glaze-nevresim-takimi.webp

Nevresimim :) Çok belli değil ama üstünde taşları var gibi duruyo :)

images.webp

Bu paspasıda hediye verdiler beyazını seçtim :) Ayrıca bide bornoz takımının paspası var ama bulamadım nette :)

Back
X