• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunlarda benim çeyizlerimmm :)

3002bk.webp

Bunuda kayınvalidem doğum günü hediyesi olarak almış :)

:KK8:gule gule giyin fıstık
Sagol bebegım bı oncekı sayfada esas fıkır almak istediğim şeyler var onlara baksana bı sen yatak ortusu yemek takımı falan var yatak ortusunu beyaz almasamıydım kı dıyorum sararır dediler değiştrsemmi kio_O

Ayyy hepsi cookk güzel tatlisim gule gule kullann:KK68: özellikle nevresimlerine bayildiimm:KK37:

Eki Görüntüle 1487396
Yatak örtüm :))

Eki Görüntüle 1487397
Bornoz takımım :) Aslında vardı onuda eklemiştim ama yatak örtüsüyle set haline getirdik nevresim falan hem sürekli kullanılan seyler oldugu için aldım :) Kayınvalidemde havlu seti almış bu kadar yeterli sanırım dahada almam :))

Eki Görüntüle 1487398
Nevresimim :) Çok belli değil ama üstünde taşları var gibi duruyo :)

Eki Görüntüle 1487399

Bu paspasıda hediye verdiler beyazını seçtim :) Ayrıca bide bornoz takımının paspası var ama bulamadım nette :)

Tasli nevresim harika canim yatak örtün şik ama beyaz benide düsündrdü perdelerin ne renk olacak?

Tasli nevresim harika canim yatak örtün şik ama beyaz benide düsündrdü perdelerin ne renk olacak?
Mobilyamıda beyaz alcam kuzucum yanı ekru gıbı degısık oluyo ya boyle oyle ıstıyorum.. Perdelerimide pastel tonlarda istiyorum pudra veya su yeşili veya cok acık tatlı bı mavı halımıda ona uygun alırsam olmaz mı ki :S Zaten perdemi kalın fon perde almıcam tülün üstüne tülle fon yapıyolar sımdı bı cok vıtrınde denk geldım cok şık duruyo öyle istiyom ama bilemedm kuzucumo_O krem falan olsa bı nebezede iyice bembeyaz ya değiştirsemmi ki?

Mobilyamıda beyaz alcam kuzucum yanı ekru gıbı degısık oluyo ya boyle oyle ıstıyorum.. Perdelerimide pastel tonlarda istiyorum pudra veya su yeşili veya cok acık tatlı bı mavı halımıda ona uygun alırsam olmaz mı ki :S Zaten perdemi kalın fon perde almıcam tülün üstüne tülle fon yapıyolar sımdı bı cok vıtrınde denk geldım cok şık duruyo öyle istiyom ama bilemedm kuzucumo_O krem falan olsa bı nebezede iyice bembeyaz ya değiştirsemmi ki?

Ayy bilemedim ki aslinda yatak odasinda pudra pembesi cok hoş durur esyalar ekru beyaz gibi yani yatak örtüsü baska renk mi alsan yine ucuk tonlarda

Ayy bilemedim ki aslinda yatak odasinda pudra pembesi cok hoş durur esyalar ekru beyaz gibi yani yatak örtüsü baska renk mi alsan yine ucuk tonlarda
Gül kurusu gbı bı renk vardı bıde bunda kız kanıma gırdı beyaz şık dıye bende begendım begenmedım degıl ama sararır falan dediler korktm:S Pudra bendede daha agır basıyo kuzum :D

Gül kurusu gbı bı renk vardı bıde bunda kız kanıma gırdı beyaz şık dıye bende begendım begenmedım degıl ama sararır falan dediler korktm:S Pudra bendede daha agır basıyo kuzum :KK70:

Bak bakiyim bide pudrasina degisim varsa degistor kuzum hangisi icine sinerse:KK30:

Back
X