Hayırlı olsun canımNevoşummm çok sagol , bayadır hiç bişey almamıştım dün toptan çıkardım hepsini :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canımNevoşummm çok sagol , bayadır hiç bişey almamıştım dün toptan çıkardım hepsini :)
Teşekkür ederim nevoşum o yemek takımlarıyla senin yarışmalarına katılmak nasip olsun İnşallahHayırlı olsun canım![]()
İnşaaaaaaaaallahhhhTeşekkür ederim nevoşum o yemek takımlarıyla senin yarışmalarına katılmak nasip olsun İnşallah![]()
Eki Görüntüle 1487421
Suyun benım için ne kadar önemli olduğunu bilen nişanlımın hediyesi başucu sürahim:)
Dimi bende bayıldım kuzucumCookk tatli yaaa![]()
Buda cok begenerek aldıgım pijamalar bay bayan takım :)Eki Görüntüle 1351456
Sagol bebegım bı oncekı sayfada esas fıkır almak istediğim şeyler var onlara baksana bı sen yatak ortusu yemek takımı falan var yatak ortusunu beyaz almasamıydım kı dıyorum sararır dediler değiştrsemmi kigule gule giyin fıstık
Sagol bitanemmmAyyy hepsi cookk güzel tatlisim gule gule kullannözellikle nevresimlerine bayildiimm
![]()
Eki Görüntüle 1487383
Bu kahvaltı takımına bayılarak Aryıldızdan aldım herseyımı yoksa yemek takımı karacadada vardı begendıgım tarzda ama benı en cok cezbeden sey bu kahvaltı takımı oldu :)
Eki Görüntüle 1487384
Tencere setim :))
Çatal kaşık bıçak setim :)Eki Görüntüle 1487385 Eki Görüntüle 1487386
Yemek takımım :))
Eki Görüntüle 1487396
Yatak örtüm :))
Eki Görüntüle 1487397
Bornoz takımım :) Aslında vardı onuda eklemiştim ama yatak örtüsüyle set haline getirdik nevresim falan hem sürekli kullanılan seyler oldugu için aldım :) Kayınvalidemde havlu seti almış bu kadar yeterli sanırım dahada almam :))
Eki Görüntüle 1487398
Nevresimim :) Çok belli değil ama üstünde taşları var gibi duruyo :)
Eki Görüntüle 1487399
Bu paspasıda hediye verdiler beyazını seçtim :) Ayrıca bide bornoz takımının paspası var ama bulamadım nette :)
Sagol adaşımmm değiştimiyim o zaman ben hiç bişeyimi :)Bunların hepsi harikaaaaa nilim![]()
Mobilyamıda beyaz alcam kuzucum yanı ekru gıbı degısık oluyo ya boyle oyle ıstıyorum.. Perdelerimide pastel tonlarda istiyorum pudra veya su yeşili veya cok acık tatlı bı mavı halımıda ona uygun alırsam olmaz mı ki :S Zaten perdemi kalın fon perde almıcam tülün üstüne tülle fon yapıyolar sımdı bı cok vıtrınde denk geldım cok şık duruyo öyle istiyom ama bilemedm kuzucumTasli nevresim harika canim yatak örtün şik ama beyaz benide düsündrdü perdelerin ne renk olacak?
Sagol adaşımmm değiştimiyim o zaman ben hiç bişeyimi :)
Mobilyamıda beyaz alcam kuzucum yanı ekru gıbı degısık oluyo ya boyle oyle ıstıyorum.. Perdelerimide pastel tonlarda istiyorum pudra veya su yeşili veya cok acık tatlı bı mavı halımıda ona uygun alırsam olmaz mı ki :S Zaten perdemi kalın fon perde almıcam tülün üstüne tülle fon yapıyolar sımdı bı cok vıtrınde denk geldım cok şık duruyo öyle istiyom ama bilemedm kuzucumkrem falan olsa bı nebezede iyice bembeyaz ya değiştirsemmi ki?
Onun hatrına aldım zaten yemek takımınıBence değiştirme canim hepsi harika özellikle kahvaltı takimin![]()
Gül kurusu gbı bı renk vardı bıde bunda kız kanıma gırdı beyaz şık dıye bende begendım begenmedım degıl ama sararır falan dediler korktm:S Pudra bendede daha agır basıyo kuzumAyy bilemedim ki aslinda yatak odasinda pudra pembesi cok hoş durur esyalar ekru beyaz gibi yani yatak örtüsü baska renk mi alsan yine ucuk tonlarda
Gül kurusu gbı bı renk vardı bıde bunda kız kanıma gırdı beyaz şık dıye bende begendım begenmedım degıl ama sararır falan dediler korktm:S Pudra bendede daha agır basıyo kuzum![]()