BUNLARDA benim cicilerim =))

evet dayanamadım sonunda bunuda aldım bu ayki son alışverişim olur kendileri

Eklentiler

• $capture20130220003132.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 82
Canım ben yeni görüyorum senin topiğini
Güle güle Mutlulukla kullan İnşallah, Çok güzel herşeyin
Son aldığım dediğin Başucu Sürahisini 10 Dk önce Bernardo sitesinden bakıp ne güzelmiş derken sende gördüm :)))

Son düzenleme:

bende cok begendim sonra dayanamadım alayım bari dedim inş kırılmadan elime ulaşırlar yenimi gördün topiğimi aşkolsun ama

bende cok begendim sonra dayanamadım alayım bari dedim inş kırılmadan elime ulaşırlar yenimi gördün topiğimi aşkolsun ama

Canım 1 buçuk aydır netim sorunluydu açılmıyordu zzar zor açılıyordu.
Tek kullanıcı Panelinden görüyordum yazdığım topikleri.
Kusura bakma lütfen

nasıl sizce kızlar ben bayıldım buda benim oldu

Eklentiler

• $gurallar-art-bb-1.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 87
Burdan da yazayım :))
Çok güzeller canım güle güle kullanın inşallah

canim gule gule ve askla kullan ceyizlerini cok begendim
bu arada bernardo surahine bayildim

yeni aldıklarım kızlar resimleri bi kaç arkadaşın topiğinden aldım

Eklentiler

• $634862670373546328.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 82
  • $120wxe.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 78
  • $634578635165880859.webp
    2 KB · Görüntüleme: 72
canım son aldıkların çok güzel. bende daha önceden almamış olsaydım porselenlerimi bernardodan alırdım sanırım:)

canım son aldıkların çok güzel. bende daha önceden almamış olsaydım porselenlerimi bernardodan alırdım sanırım:)

saol tatlım ben senin çeyizine bayılıorum ama cok faydalandıklarımdan biri hem ilerde alırsın belki bitane daha

saol tatlım ben senin çeyizine bayılıorum ama cok faydalandıklarımdan biri hem ilerde alırsın belki bitane daha

teşekkür ederim canım benim çeyizlerimi beğenmene çok sevindim seninkilerde ayrı ayrı çok güzel bende 6 kişilik yemek takımı alacağım belki onu bernardodan alırım bakalım elim biraz daha genişlesinde:)

herşey gönlünce olsun canım

bu yemek takımını bende çok beğeniyorum güle güle kulan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…