teşekkür ederim kızlar sizden cok faydalanıyorum vallaözlemcim nasıl oldun hayatım? cabuk atlattın sanırsam rabbim hepimize hayırlısını versin canım
bunları gördükçe diyorum ki benimde böyle cicilerim olacak mı acaba
bunları gördükçe diyorum ki benimde böyle cicilerim olacak mı acaba
ruhsal olarak iyiyim hamdolsun ama bu sefer de faranjitim nüksetti yine
cuma izinliydim, haftasonu da full yattım; biraz daha iyiyim ama habire burnumu çekmekten yoruldum :2:
Herşeyin hayırlısı be serycim... Takdir-i ilahi'nin önüne hiçbir şey geçemez. Hayırlısını diledik bunları yaşadık, vardır bir hikmet. Yaşamd devam ediyor bir şekilde güzelim...
Sağolasın halimi hatrımı sorduğun için canım...
o bela bende de var canım cok gecmiş olsun dikkat et kendine TAbiki sorcam canım biz burda bi aile gibiyiz ne kadar tanışmasakta
sağol canım cidden desteğinizle çok daha iyiyim bu hafta... üzerimdeki ataleti atıyorum yavaş yavaş...
tek sıkıntı içimden eskisi kadar çeyiz almak gelmiyor ama yine de bu topikten ayrılmak istemiyorum, hepinizi seviyorum
olur inşallah canım benim yakın zamana kadar bişeyim yoktu
olur olur hem de öyle çok olur ki kendine şaşarsın... önceki postunda sevdiceğin teklif etmiyor diye dert yanmışsın canım ama bence hayırlısını dile. Ben de beş yıldan sonra evlenmeye karar verdiğim için 6 ayda çeyizimi tamamladım, geçen ay sözlenmiştik ama bazı anlaşmazlıklar yüzünden sözümü geri vermek zorunda kaldım..
Yani neymişHerşeyin hayırlısını dilemek zorundayız. Bizim gönlümüz herşey ister ama önemli olan hakkımızda hayırlı olup olmaması...
Çok güzel canım güle güle kullanrosy serime buda eklendi zor buldum yaa ama sonunda kavuştum
Çok güzel canım güle güle kullan
teşekkür ederim özlemcim bittimi bilmiyorum sanırım birtek kahve fincanları kaldı ama onları almayı düşünmüyorum onun dışında tamamdır sendede vardı dimi rosy serisinin tamamı ?
canım bende de bir çay fincanları ve pasta seti yok
canım yeni cicilerin çok şekermiş canım güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?