• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunlarda benimkiler:))

limon sıkacağın ve kedili fincanın çok hoş güle güle kullan

$ekmek sepetým.webp$tantýtoný 2.webp$þekerlýk.webp$suzgec.webp$peçetelýk2.webp$peçetelýk.webp$tantýtoný.webp$mutfak masasý.webp$korkmaz.webp$havluluk.webp$cam caydanlýk.webp$tuzluk.webp

$banyo paspasý.webp$valente-concept-gulkurusu-10.webp$untitled.webp$siyah saten.webp$silikon yastýk.webp$lila.webp$lastýk carsaf.webp$imagesCARE2H76.webp$bornoz.webp$yorgan.webp

kızlar bulabıldıklerım bu kadar elektırıklı grubumu aldıgımda onlarıda paylaşacagım:69::69:

canım güzel günlerde kullan çok hoş şeyler almışsın :66:sepetli havlularımız aynı bu arada :9:

güle güle kullan canım bir sürü aynı şeyimiz war:)ama o beyazz yastık kılıflarına bayıldımmm bende istiyorumm:89:nerdenaldığını öğrenebilir miyimm:31:

canım herşeyin çok güzel aldığın çok şey zevkime hitap ediyor güle güle kullan

tencereler dökümmü siyah olanlar nereden aldın onları bide wolk tavanıda nereden aldığını öğrenebilirmiyim

derı olanı nerden aldım hatırlamıyorum canım ama cam olan bıev den uzerındekı bardakları ıle takım gercekten cok begenerek aldım:)

Cam olana bayıldım ben
Güle güle kullann canım:nazar:
Beyaz çizgi karakterli yastıkları yeni gördümmm cok hoşş yaaaaa

Son düzenleme:
güle güle kullan canım bir sürü aynı şeyimiz war:)ama o beyazz yastık kılıflarına bayıldımmm bende istiyorumm:89:nerdenaldığını öğrenebilir miyimm:31:

demekkı zevklerımız aynı ne guzel:) o yastıkları nette gordum resımlerını aldım ve bır baskıcıda aynılarını yaptırdım cunku satısına hıc bır yerde malesef restlayamamıstım 15 tl gıbı cuzi bir rakam odedım ıstersen sende o sekılde cop adamlı yastıklara sahıp olabılırsın:1:

canım herşeyin çok güzel aldığın çok şey zevkime hitap ediyor güle güle kullan

tencereler dökümmü siyah olanlar nereden aldın onları bide wolk tavanıda nereden aldığını öğrenebilirmiyim

teşekkürler canım:)
döküm siyah tencere ve tavalar esse den bır tek celık tencelerelerımı korkmazdan aldım.
döküm tencerelerı bulabılırmısın bılmıyorum ama tavaları klasık zaten hıc degıstırmıyorlar ama sana tavsıyem ındırımlerını takıp etmen
cunku esseden aldıgım tum tava ve tencerelerıme toplamda 200 tl verdım.ınanılmaz uyguna getırebılırsın alacaklarını ıns bulabılrısın ıstedıklerını:69:

Kızlar bugun alısverıse cıktım aldıklarımı sızlere de gosterıyım dedım...

$mor battaneýyesý ýle býrlýkte.webp (üzerindeki mor battaniyesinide aldım)
$battanýye.webp

Back
X