Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler bunlarda denizinkızı ndan bence begeneceksiniz :))

denizinkizi

kelebekim geliyooo
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
2.311
2
66
İçel Mersin
önümüzdeki aylarda 3 tane cok yakınımın düğünü var ve ben bi gözlem yapmak istedim bakalım begendiğim modellerden hangileri daha cok begenilecek ona göre secımler yapacagım bende yorumlarınızı beklıyorum o yuzden sımdıden teşekkürler..
bi kaç modelle başlamak istiyorum

1 $10000000080_1.webp 2 $10000000079_1.webp
3 $10000000076_1.webp 4 $10000000086_1.webp
5 $Tam ekran yakalama 13.07.2011 154803.webp 6 $Tam ekran yakalama 13.07.2011 154702.webp
7 $Tam ekran yakalama 13.07.2011 155121.webp 8 $Tam ekran yakalama 13.07.2011 154903.webp
9 $Tam ekran yakalama 13.07.2011 155004.webp 10 $Tam ekran yakalama 13.07.2011 155038.webp

ablamla baktim resimlere, bizim favorimiz beyaz elbise 6 numara , ama tabi baska renkte olursa daha iyi olur
ikincisi en cok 10 numarayi begendik
ücüncü olarakta 7 numarayi begendik ;)

beyaz olanı bende cok begendım ama tabıkıde beyaz olmaz gelini kızdırmaya gerek yok değilmi :))
10 numarıyı bende begenıyorum ama aynı renk kuzenımın dugununde gıydım belkı farklı bı renk olursa olabılır bu tarz bişeyde
aslında en cok balık modeli giymek istiyorum ama o zamana kadar zayıflarsam tabı yoksa bu tarzlarda bişey olur :)

karar verdkten sonra alackmısn yoksa diktrecekmisn bilmiyorum ama.. bnce kırmızı elbise siyah olursa cok güzel olur.. yani klasik ve şık olur! diger elbiseler ask-ı memnu dan fırlamıs gibi ..:)
artık herkes onlrdan giyior!

üstteki modeller olursa alacagım cunkı onların gerçek hallerinide gördüm tanıdıgım bi yerde satılıyor
alttaki modeller isee sımdıye kadar hiç diktirmedim ya benzeri birşeylere bakarım yada cok cok hosuma gıderse dıktırmeyıde deneyebilirim
bahsettıgın modelıde begenıyorum zaten ve benzerini gördüm o tarz bulabılırım sanırım

tatlım bnce en şık duranı o digerleride şık tabi ki ama bihterle girdi o modeller hayatımıza daha da cıkmadı .. artık her dügünde her baloda heryerde onlardan var! bana gına geldi sahsen ..:):)
yine de tabi ki tercih senin canım umarım en zarif en şık sen olursun ..:):)

haklısın bihterle girdi hayatımıza :)
benimki birazdaa o sekılde giymem zor oldugu için olabilir benım ustum zayıf bacaklarım falan kalın baya o yüzden balık model bana pek gitmez
ve sanırım bu yuzden ıcımde kaldı :))

mmm anladım canım ..:)
dügüne var mı yoksa kapıya dayandımı ..:) eger zamanın varsa cık gez dolas illa cok begendigin sana uygun bi elbise karsına cıkacak ..:):)
kolay gelsin sana canım ..:71:

düğüne var ıkı tanesi ekimde
biri kasımda yada eylülde tam net değil
zaten teyzemlerın magazası ama henuz bakmadım :)
teşekkür ederim

bende cok begenıyorum onu ya :) ama rengınden dolayımı oyle bılmıyorum
baska hangı renkte olabılırkı dugune beyaz gıymek pek hos karsılanmaz ya

Back
X