Bunları nerede bulabilirim? (resimli)

kkontess

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
21.108
4
0
Kocaeli
herkeslere merhaba

moda bloglarında gördüğüm ve bayıldığım bi kaç parçayı sizlerle paylaşıp, bunlara benzer ürünleri nerde bulabileceğim hakkında fikir istiyorum
es geçmezseniz memnun olurum

ikincinin markası 'marc jacobs' muş ama bu markayı nerde bulabilirim bilmiyorum.bi de içimden bi ses fazla pahalı olduklarını söylüyor.benzeri nerde vardır?

Son düzenleme:
canım bnce sen pek aramamışsın
elbiseyi roman,ipekyol,twist,zaradan falan aynısı olmasada bulursun
ilk ayakkabıda şuan trend zaten ikisini de de çok rahatlıkla steve madden yada enzo angiolini den falan bulabilirsin

canım bnce sen pek aramamışsın
elbiseyi roman,ipekyol,twist,zaradan falan aynısı olmasada bulursun
ilk ayakkabıda şuan trend zaten ikisini de de çok rahatlıkla steve madden yada enzo angiolini den falan bulabilirsin

şu bahsettiğiniz marka/mağaza her neyseler hiç duymadım üzgünüm.
aramamakla ilgisi yok,istanbul gibi büyük bir şehirde yaşamıyorum ne yazık ki
twist nerde var onu da bilmiyorum ama roman-ipekyol-zara aklımda olsun
teşekkürlerr :78:

Son düzenleme:
kontes bebeem marc jacobs pahalıdır
öyle kalın topuklar nine westte çok var outler centerda :)

kontescım aslında kredı kartın varsa netten de alısverıs yapabılrsın ıstedıgın urunlerı belkı daha rahat bulabılrsın tabı ayakkabı numarası beden vs. kesın olarak bılıyorsan.

kontescım aslında kredı kartın varsa netten de alısverıs yapabılrsın ıstedıgın urunlerı belkı daha rahat bulabılrsın tabı ayakkabı numarası beden vs. kesın olarak bılıyorsan.

bi süredir trendyol'u takip ediyorum canım
umarım denk gelirim bu tarz ürünlere.
bedenler markadan markaya değişiyor,o yüzden bilemiyorum ki

evt cnm trendyol cok ıyı ben de bır cok urunumu nerdeyse yarrı fıyatına aldım:) modelın olculerını belırtmelerı cok ıyı oluyor.ayrıca markafoni,limango,vipdükkan sıtelerı de trendyol gıbı tavsıye ederım umarım ıstedıklerını bulursun :) hem ınsan magaza magaza dolasıp yorulmaktan kurtuluyor bence ben artık alısverıslerımı boyle yapıyorum her hafta kargo gelıo evdekıler bıktı artıkDD

markafonide pek bi şey bulamadım henüz,trend daha hoşuma gitti :78:
sipariş verdim denemelik,kargomu bekliyorum ben de.
vipdükkan'ı bilmiyorum
bi bakayım

valla ben bunlardan pk görmedim ama görürsem haber uçurru kontesim sana. ama o benim sevmediğim papilerden görürsem sölemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…