slm bende çok beğendim modelleri.bi ayakkabı manyağı olarak çok ilgiliyim ayakkabılara.ben facebookta bi sayfa buldum.Türkiye'de satışı olmayan ayakkabıları internet aracılığı ile satıyorlar.bi şansını dene istersen.bunlara benzer birsürü model var.baktıkça kafayı yiycek gibi oluyorum.
sayfanın adı shoes life.linkini veriyorum bi şansını dene
Facebook'a Hoş Geldin
yaa ben neden görmüyorum bunları trenddeee?Eki Görüntüle 126100 Eki Görüntüle 126092 Eki Görüntüle 126093 Eki Görüntüle 126094 Eki Görüntüle 126095 Eki Görüntüle 126098 Eki Görüntüle 126097 Eki Görüntüle 126096 Eki Görüntüle 126101 Eki Görüntüle 126102 Eki Görüntüle 126099 Eki Görüntüle 126091
Fotoğraflar ancak böyle gözüküyor aynı fotoğrafın bi yakından bi de uzaktan çekilmiş hali var bu gün trendyolda satılıyor aslında beğenmezdim bunları ama şu baştan 4.(yakın hali) 11.(uzak hali) beyazlar benimde çok hoşuma gitti
değişik topuklu ayakkabılar ve marc jacobs beymen lerde satılıo, outlet lerini takip et mutlaka bulursun
dolgu topuklu bot bende aldım, nine west ten
yaa ben neden görmüyorum bunları trenddeee?
her gün erkenden kalkıyorum halbukiiii
bi gün kalkmadım onda da 80 tl lik bu papilerden kaçırdım
içime oturdu
şu nine west trendyola gelse de bayram etsem
ya o kimsenin sevmediği papileri ben de çok seviyorum senin gibi kontess ama neyle kombinlenir bilemedim, almamaya karar verdim
bu konuda bi fikrin var mı
sanki normalde giydiğim hiç bişeyle uymazmış gibi geldi, onun içinde yeni dolap düzemem ki
eğer hala bulamadıysan ayakkabılar topshop ın ayakkabıları :)
ay mesajını yeni gördüm canım
diğer topiğimde yazmıştım bu sorunun cevabını
hala sorunu çözemediysen ordan yardımcı olayım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?