sevmediğin papi hangisi kız,benim giydiğim mi?
ondan var zaten boşwer
teşekkürler cnm hggg :78:Kontes hayırlı olsun topiğin :)
Bu arada vipdükkana göz atacağım teşekkürler
hee kızz o grili papini sevmiorum ama sen seviosamn sorun yok
kontescan steve maddenin kampanyaları oluyo zaman zaman markafonide filan denk gelir kesin yakın zamanlarda..
çpk güselmiş cnm bayıldımvalla alışverişe çıkıyosun o kadar dolanıp bişi bulamadan dönüyosun şu int alışveriş yapmak çok rahat olsa gerek,ama ben cesaret edemedm henüz,güvenilir mi bu siteler,ödeme nasıl yapılıyo,bide beden olmazsa nasıl değiştiriyosun?valla ilk iki elbiseyi çok beğendm,alsam mı ne?:26:
Canım eğer bedeni olmazsa ürünü aldıktan bir hafta sonra iade edebiliyorsun ve butikler 2 gün sürüyor bu yüzden değiştirebilmen için aynı üründen olması lazım.Bir de trendyol da ürünün üzerinde beden ölçüleri belirtiliyor zaten ona göre kendini ayarlayabilirsin.Kampanyaların iki gün sürmesi de avantaj kimseyle pişti olmuyosun
:2:ayrıca alışverişler güvenli tabiki sitede güvenlik kısmında şunlar yazıyor göndermek istedim
Kişişel Bilgilerinizin Güvenliği
Sitemizden yüksek avantajlar ve hiçbir yerde bulamayacağınız kampanyalarla ürün almanızın yanında bunları yaparken güvende olmanız bizi yakından ilgilendiriyor. markafoni.com'da bilgi kaybını, bilginin izin verilmeyen kullanımını ve izinsiz değiştirilmesini engellemek için firmamızca uygulanan yüksek güvenlik önlemleri bulunmaktadır.
Kredi kartı bilgileriniz yalnızca sipariş işlemi gerçekleştirilirken kullanılacak ve kesinlikle veritabanında kayıtlı olarak tutulmayacaktır.
Bilgilerinizin gerçekten markafoni'ye gönderildiğini güvence altına alarak,2048 bit şifreleme ile iletilen bilgilerin güvenliğini sağlayan SSL güvenlik sertifikalarının en yüksek standardı olan Extended Validation (EV SSL) Sertifikası kullanılmaktadır. Bu sertifikaya sahip olmak için çok sıkı bir güvenlik prosedüründen geçen markafoni.com'u, güncel versiyonlu tarayıcınızda açtığınızda adres çubuğunuz, firma bilgileriyle birlikte yeşil görünür. Green Bar (Yeşil Adres Çubuğu), markafoni.com'un Extended Validation SSL sertifikasına sahip olduğunu siteyi açar açmaz görmenize olanak sağlar.
Ödemeler kredi kartıyla yapılıyor kargo ücreti de kredi kartından düşüyor kredi kartına göre taksit seçenekleri de war..
Tam sana güvenlidir diye msj atarken kargom geldiama trendyoldan geldi david jones çantasını 160 dan 60 a aldım markafoni kargosu geç gelio yine de güvenli alışverişler .Eğer istersen davetiye gönderebilirim üyelik için
tşk ederim cnmçok iyi olur davetiye göderirsen ucuz bişeyle denemek isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?