• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunları nerede bulabilirim? (resimli)

Eki Görüntüle 120374
slm bende çok beğendim modelleri.bi ayakkabı manyağı olarak çok ilgiliyim ayakkabılara.ben facebookta bi sayfa buldum.Türkiye'de satışı olmayan ayakkabıları internet aracılığı ile satıyorlar.bi şansını dene istersen.bunlara benzer birsürü model var.baktıkça kafayı yiycek gibi oluyorum.
sayfanın adı shoes life.linkini veriyorum bi şansını dene

Facebook'a Hoş Geldin

Canım gönderdiğin linke baktım vee
Eki Görüntüle 120373
bayıldım bu ayakkabıya yaaaaaaaaaa :52: nasıl satın alabiliriz .Bi yardımcı olur musuuuuuuuun :54:

Gönderdiğin ayakkabılar da çok güseeeeeeeeeeeellll baktıkça kafayı yememek mümkün diil:37:

çoğu kişi tarafından beğenilmeyen bu papiler bence süper!

Eki Görüntüle 126100 Eki Görüntüle 126092 Eki Görüntüle 126093 Eki Görüntüle 126094 Eki Görüntüle 126095 Eki Görüntüle 126098 Eki Görüntüle 126097 Eki Görüntüle 126096 Eki Görüntüle 126101 Eki Görüntüle 126102 Eki Görüntüle 126099 Eki Görüntüle 126091

Fotoğraflar ancak böyle gözüküyor aynı fotoğrafın bi yakından bi de uzaktan çekilmiş hali var bu gün trendyolda satılıyor aslında beğenmezdim bunları ama şu baştan 4.(yakın hali) 11.(uzak hali) beyazlar benimde çok hoşuma gitti :32:

Eki Görüntüle 126100 Eki Görüntüle 126092 Eki Görüntüle 126093 Eki Görüntüle 126094 Eki Görüntüle 126095 Eki Görüntüle 126098 Eki Görüntüle 126097 Eki Görüntüle 126096 Eki Görüntüle 126101 Eki Görüntüle 126102 Eki Görüntüle 126099 Eki Görüntüle 126091

Fotoğraflar ancak böyle gözüküyor aynı fotoğrafın bi yakından bi de uzaktan çekilmiş hali var bu gün trendyolda satılıyor aslında beğenmezdim bunları ama şu baştan 4.(yakın hali) 11.(uzak hali) beyazlar benimde çok hoşuma gitti :32:
yaa ben neden görmüyorum bunları trenddeee?
her gün erkenden kalkıyorum halbukiiii
bi gün kalkmadım onda da 80 tl lik bu papilerden kaçırdım
içime oturdu

ben trendyoldan dünyanın cicisini aldım:52:
hepsi çok güsel geldi ,çok memnunum:69::nazar:
hele bir gömlek aldım ki denesem anca bu kadar otururdu üzerime
maşallah diyeyim:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
sadece 1 siparişimi yanlış yolladılar,onu da iade ettim paramı alıcam:6:

markafoniyi ve diğer giyim sitelerini kullanmıyorum
beğenmedim onları , içime sinmediler:50:

yaa ben neden görmüyorum bunları trenddeee?
her gün erkenden kalkıyorum halbukiiii
bi gün kalkmadım onda da 80 tl lik bu papilerden kaçırdım
içime oturdu

şu nine west trendyola gelse de bayram etsem:63:

Ya erken bakmazsan herkes kapış kapış yok başkası sepete eklemiş onu bekliyorum ki sepetten düşsün ter atıyorum resmen :64: Ay bi de işim oluyo ben sepete ekliyorum bi baktım eyvah yarım saat dolmuş bi koşuyorum pc başına bi de ne göriim gıcıklar almışlar :78: nasıl kızgın olduğumu bi ben bilirim hem markafonide trendyol kadar güzel şeyler yok ama bir iki rastgeliyo bi de markafoni çok vade farkı alıyo trend daha güzel bir de clubboon sitesinde de güzel şeyler var kalan son çantayı zor kaptım :1:

Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam nine west ya trend de ya da markaya gelmişti kaçırmışsın galiba.

Son düzenleme:
Aslında tam günü bilmiyorum öyle hatırladım aynı markalardan bir ay sonra gelen oluyo tekrar yakında yine çıkar zaten

ya o kimsenin sevmediği papileri ben de çok seviyorum senin gibi kontess ama neyle kombinlenir bilemedim, almamaya karar verdim
bu konuda bi fikrin var mı :71:
sanki normalde giydiğim hiç bişeyle uymazmış gibi geldi, onun içinde yeni dolap düzemem ki :52:

ya o kimsenin sevmediği papileri ben de çok seviyorum senin gibi kontess ama neyle kombinlenir bilemedim, almamaya karar verdim
bu konuda bi fikrin var mı :71:
sanki normalde giydiğim hiç bişeyle uymazmış gibi geldi, onun içinde yeni dolap düzemem ki :52:

ay mesajını yeni gördüm canım
diğer topiğimde yazmıştım bu sorunun cevabını
hala sorunu çözemediysen ordan yardımcı olayım canım

Son düzenleme:
Back
X