• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunları söylerken çok utanıyorum ama yardım edin...

Silkelen kendine gel. Seni seven adam saçının teline zarar gelmesine kiyamaz sana dayanamaz. Manyak bu.

Canın dayak mı istiyor senin. Bunlara izin verme.

dayak cennetten çıkma,bişeycik olmaz canım sevgilin biraz okşadıysa
tövbe bismillah hemen git darp raporu al ve kaç kurtar kendini o pislikten

Anneniz babaniz el bebek gul bebek buyutuyor sizielin yarim akilli psikopat cocuklari gelip agzinizi burnunuzu dagitiyor sonra siz sevgi diyorsunuz....bunlari okudukca kahroluyorum kizimi gozumun onune getiriyorum cok korkuyorum....musade etmeyin yapmayin o kim.....bizler eslerimizin siddetini arada cocuk bile olsa kabul etmiyoruz o sizin neyiniz size bunlari yapiyor......

Ya bu nasıl birşeydir zevk mi alıyorsunuz acı çekmekten, dövülmekten, hakarete uğramaktan böyle sevgi olmaz olamaz insan sevdiğinin kılına zarar veremez. Oraya kadar o halde gidiyorsunuz bir yardım istemiyorsunuz sonra hiçbir şey olmamış gibi affediyorsunuz ve şikayet ediyorsunuz etmeyin çünkü kendi seçiminiz yani. Ayrıca en yakın arkadaşının sevgilisinin resimi ne arıyor sizde? Ya bırakın gerçekten bir gelecek düşünebilir misiniz siz bu insanla evlenebilir misiniz düşünebiliyor musunuz böyle birşeyi?

Kuzum acil bir psikoloğa git. Ama kendin için!
NORMAL BİR İNSAN BÖYLE BİRİNE SELAM BİLE VERMEZ::(
SEVGİLER::(

Valla kusura bakma ama dayak yediğin sevgilini affedersen daha çooook şiddet görürsün sen. Ilk defasında değil ama ondan sonrasında hak etmişsin çünkü onu affetmekle bu "hakkı" ona sen verdin.
Kendine gel ya nasıl buna izin verirsin Kiskanmis, yok yaaa. Kızlarımız da nedense bu çok seviyorum kiskandim lafına her şeyi unutuyor. Sanki bulunmaz hint kumaşı defolsun gitsin. Kendine saygın yokmu senin hiç elin oğlunun dayağına katlaniyorsun.Yazik ya annen baban ne diye okutuyo seni ayaklarının üstünde dur diyemi yoksa şimdiden el oğlunun şiddetini gör diyemi?

şimdiden dayak yemişsin!söz bidaha olmayacak lafına sen inanıyormusun?bidaha olmasa bile bi kez olmuş.kusura bakma ama gurursuz gibi gördüm ben seni.

tavsiyem kaçarak uzaklaşın. yakın arkadaşım da çok güzel çok tatlı bi kız sevgilisi; dayak, saçından tutup yerde sürüklemeler hakaretler ama sonra ben seni seviyorum affet pahalı hediyeler sürprizler. bunun sonu yok 3 yıl çekti ne oldu bitti. bi yerden sonra patladı şimdi geçen zamanlarına üzülüyoruz. dengesiz erkeklere derhal yol verelim kalan sağlar bizimdir:)

Üniversiteyi anne babandan ayrı yerde mi okuyorsun?
Annem moralimin bozuk olduğunu telefonda sesimden bile anlardı.
Senin annen baban bu kadar mı ilgisiz?

Sevgilin bir gün elinin ayarını fazla kaçırırsa gazetecilere "her zaman ki gibi dövdüm niye öldü anlamadım" der artık.

Sana doğruları söyledik ama yerine ulaşmadı. O yüzden farklı bir akıl vereyim; Bir daha ki barışmanızda çok yalvarma biraz ağırdan sat kendini. :KK39:

Herkesin içinde üniversite gibi biyerde seni hırpalamış ve sen sustun mu üstelik ıssızda devam etmiş sen iyi misin arkadaşım? bu aşk falan değil her seni dövdüğünde sana geri dönemez adama resmen gel beni döv bende affediyim diyosun yapma gençsin hayatının sonu bu adam değil

Bence sen git ayaklarına kapan, özür dile. Sonuçta utanmadan numaranı bir erkeğe vermişsin:KK57: Ya da numaranı birilerine verecek bir kızla arkadaş olmuşsun inanamıyorum:KK57:

Beyin değil mi, döver de söver de. Sen de görüşmeyiver ne olacak, erkeklerle görüşüp kötü yola düşmemiş olursun. Ha yarın-öbür gün öldürür; seven insan sevdiğinin canını kendi alacak tabii. Seni Azrail'e bıracak değil ya:KK57:

benzetmek istemiyorum ama cem garipoğlu örneği gibi geldi bana o çocukta sevdiğini söyleyip neler yaptı gencecik kıza evlerden ırak sen koru yarabbim...

Back
X