• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunları söylerken çok utanıyorum ama yardım edin...

Daha önce de anlatmıştım sevgilimle sorunlarımızı aramız uzun zamandır iyi değil.. özellikle son zamanlarda daha kötü ben gerçekten hasta olduğunu düşünüyorum artık kıskançlık falan değil yaptıkları.. Bundan iki hafta önce kendisi beni bıraktı hataları olmasına ragmen durduk yere. Bende ayrılınca ikimizin ortak arkadaşı olan birine neden ayrıldığımızı söyledim konuşurken oda söylediğimi duymuş.. Okulda herkesin içinde ben eve giderken yanıma geldi üzerime yürüdü beni kolumdan tuttu gelmem için çok zorladı herkes bize bakıyordu çok utandım buda yetmedi boynumu falan sıktı kafamı beni hırpaladı küfür etti herkesin içinde :KK43: sonra zorla götürdü beni okuldan çıkıp sessiz bir yere gittik ıssızdı orası bana orda tokat attı ilk defa..çok utanıyorum bunları yazarken bana kızmayın ne olur.. iki defa sert bi şekilde tokat attı yüzüme beni itti boğazımı sıkmaya çalıştı sonra ellerime vurdu ellerim kıp kırmızı oldu ben orda ağlarken korkmuş bi şekilde bana bunları yaptı..ondan sonra ben ordan gitmeye çalıştım bırakmadı böyle gitmee dedi ama yaşadığım korkuyu anlatamam..sarıldı ben sevdiğim kıskandığım için yaptım diye gitmeme izin vermedi ama gittim ondan sonra çok aradı çok yalvardı söz verdi bir daha olmayacağı için bende affettim..onun sevdiğinden eminim ama hareketleri normal değil biliyorum sinirleinince kendine hakim olamıyor çok kötü hakaretler ediyor üstüme yürüyor ve sonunda şiddette uyguladı bu nasıl sevgi bilmiyorum kendimi tanıyamıyorum nasıl affediyorum diyorum kendime ve utanıyorum.. bugün ise okulda en yakın kız arkadaşımın sevgilisi mesaj atmış bana bu o çocuğu hiç sevmiyor nefret ediyor çocuk çok efendi zararrsız biri..çocuk arkadaşımdan numaramı almış olurda ona ulaşamazsa bana ulaşır diye..benim haberim yoktu mesajı gördü resmini gördü delirdi bu çocuğa ne zaman numaranı verdin diye..benim suçum yokken yine üstüme yürüdü tekme attı bana sınıfta kimse yoktu çantamı kitabımı herşeyimi fırlattı bana..bi daha karşıma çıkma dedi yeter bıktım senin şeylerinden dedi ve gitti... ben vermemiştim numaramı ve arkadaşıma da sevmiyorum senin sevgilini demiş ağır konuşmuş şimdi arkadaşım ile de aram bozuldu hiç bir suçum yokken..lütfen bana bir akıl verin ben neden bırakamıyorum bu çocuğu bırakamıyorsam ne yapmam gerekiyor bunları yaşamak istemiyorum artık ben ailemde görmedim böyle şeyler...

kendi değerini kendin düşürmüşsün tebrikler , böyle gelmiş böyle gider , evlenirsin bu adamla çok seviyorsunuz ya birbirinizi kırar dizini oturursun evde. ya da o zaten kırar merak etme !

ama olsun çok seviyorsunuz o da kıskançlığından böyle yapıyor değil mi !!!

Allah ona değil de sen ve senin gibilere akıl fikir versin , böyle şiddete sessiz kalıp göz yumduğunuz sürece bu adamlar yaptıklarını erkeklik sanıyor çünkü. Allah size akıl fikir versin ki bu davranışlar karşısında sesinizi çıkarın, siz ses çıkartıp böyle insanlara tepki verdikçe kendini insan sananlar belki düzelir. belki...

eevli oulp bir iki şeye müsamaa gösterebilirim
ama bekar olup aslaaa
küçücük bi kolunu sıksa bile bırakman gerekirken
sn neler yaşamışsın seviyorum diyorsun
mutluluklar o zamansa :KK66:

Daha önce de anlatmıştım sevgilimle sorunlarımızı aramız uzun zamandır iyi değil.. özellikle son zamanlarda daha kötü ben gerçekten hasta olduğunu düşünüyorum artık kıskançlık falan değil yaptıkları.. Bundan iki hafta önce kendisi beni bıraktı hataları olmasına ragmen durduk yere. Bende ayrılınca ikimizin ortak arkadaşı olan birine neden ayrıldığımızı söyledim konuşurken oda söylediğimi duymuş.. Okulda herkesin içinde ben eve giderken yanıma geldi üzerime yürüdü beni kolumdan tuttu gelmem için çok zorladı herkes bize bakıyordu çok utandım buda yetmedi boynumu falan sıktı kafamı beni hırpaladı küfür etti herkesin içinde :KK43: sonra zorla götürdü beni okuldan çıkıp sessiz bir yere gittik ıssızdı orası bana orda tokat attı ilk defa..çok utanıyorum bunları yazarken bana kızmayın ne olur.. iki defa sert bi şekilde tokat attı yüzüme beni itti boğazımı sıkmaya çalıştı sonra ellerime vurdu ellerim kıp kırmızı oldu ben orda ağlarken korkmuş bi şekilde bana bunları yaptı..ondan sonra ben ordan gitmeye çalıştım bırakmadı böyle gitmee dedi ama yaşadığım korkuyu anlatamam..sarıldı ben sevdiğim kıskandığım için yaptım diye gitmeme izin vermedi ama gittim ondan sonra çok aradı çok yalvardı söz verdi bir daha olmayacağı için bende affettim..onun sevdiğinden eminim ama hareketleri normal değil biliyorum sinirleinince kendine hakim olamıyor çok kötü hakaretler ediyor üstüme yürüyor ve sonunda şiddette uyguladı bu nasıl sevgi bilmiyorum kendimi tanıyamıyorum nasıl affediyorum diyorum kendime ve utanıyorum.. bugün ise okulda en yakın kız arkadaşımın sevgilisi mesaj atmış bana bu o çocuğu hiç sevmiyor nefret ediyor çocuk çok efendi zararrsız biri..çocuk arkadaşımdan numaramı almış olurda ona ulaşamazsa bana ulaşır diye..benim haberim yoktu mesajı gördü resmini gördü delirdi bu çocuğa ne zaman numaranı verdin diye..benim suçum yokken yine üstüme yürüdü tekme attı bana sınıfta kimse yoktu çantamı kitabımı herşeyimi fırlattı bana..bi daha karşıma çıkma dedi yeter bıktım senin şeylerinden dedi ve gitti... ben vermemiştim numaramı ve arkadaşıma da sevmiyorum senin sevgilini demiş ağır konuşmuş şimdi arkadaşım ile de aram bozuldu hiç bir suçum yokken..lütfen bana bir akıl verin ben neden bırakamıyorum bu çocuğu bırakamıyorsam ne yapmam gerekiyor bunları yaşamak istemiyorum artık ben ailemde görmedim böyle şeyler...

İnsanlar şu anlattıkların yüzünden koca boşuyorlar ..
Sen sevgilini hala affediyorsun ..
Kusurabakma sen böyle affettikçe böyle yaşamaya mahkumsun ..
Hatanın büyüğü sen de ikinizin de psikolojik problemleri var ..

vay be ailen bilse kahrindan olurdu
elin sevgili sifatiyla gelen herifin kizini universite siniflarinda
tartakladigini duysa
senin kendine saygin yokmu?
ailene saygin yokmu
egitimine hayatina saygin yokmu
oyle bir adama kendini "BU SEKIL"savunmaya calisiyorsun
izin veriyorsun!!
yazık bide beni seviyo diyo , adam kendisini darbe yastığı gibi kullanıyo haberi yok, canı sıkıldıkça çapıştırıyo bitane oh valla keyif adamda :KK53:

Kardeşim bak üniversite öğrencisisin evden çıkmayan ilk gördüğü adama mecbur biri de değilsin derdin nee senin ..
Böyle aşk mı olur sevgi mi olur ..
İkinizde cidden sorunlusunuz çok sinir oldum yaa...
İnsan önce kendini sevmeli kendine değer verip önemsemeli ..
Hiç kimseyi suçlama kendini suçla..
Hala nasıl bırakırım diyorsun sebeplerin en büyüğünü yaşıyorsun ..
Otur yaşadıklarını bir düşün zaten hala bırakamam diyorsan psikologa git

Bu

Bunları anlamam için daha ne olması gerekiyor nasıl bırakıcam yapıcam bende bilmiyorum :KK43:

Adam seni eze eze özgüvenini yitirmişsin, üniw. okuosun arkadaşım senin arkanda ailen var, sen güçlü durup söylediklerininde arkanda durabilirsen o adam değil ellerine kolunu kıpırdatamaz, elin iti işte anca kadınlara yeter kiminin gücü... Sen seviyor mutlu oluruz evlenince geçer mi diye düşünüyorsun yoksa? Bu adam senin katilin olmaya resmen adaylığını koymuş... Kendine güven ve gözlerini aç dokundurtma kendine, kendini senden başkası koruyamaz anla bunu... Karşısında ağlanıp sızlanma dik dur ve hiçbirşeyin açıklamasını yapma sen koy tekmeyi, telefon numaranı değiştir ve kimseye verme... Sana dokunursa bir daha git darp raporu al evine koy söyleme kimseye, baktın peşini bırakmıyor, rahatsız ediyor şikayetçi olursun bir daha senin yanına yaklaşamaz.

ya dayağı meşrulaştıramam imkanı yok bunun Rabbin verdiği cana yaratılan başka hiçbir kul dokunamaz dokunmamalı DA Ey yumurtaya can veren Rabbim bazı insanlar hakikaten hakkediyor ama.(Zevk ve Tercih meselesi zaar:KK57:)
Medya sektörüne teessüflerimi fışkırtıyorum kabadayı dizilerini yayınlaya yayınlaya milleti nerelere sürükler oldular..neydi Gültepe kızı Gültepe oğlu muhabbeti dönüyor bir kaç gündür dizilerde ordaki üniversiteli kıza mı özendin ne):KK57::KK57:

vay be ailen bilse kahrindan olurdu
elin sevgili sifatiyla gelen herifin kizini universite siniflarinda
tartakladigini duysa
senin kendine saygin yokmu?
ailene saygin yokmu
egitimine hayatina saygin yokmu
oyle bir adama kendini "BU SEKIL"savunmaya calisiyorsun
izin veriyorsun!!
Psikolojik şiddette görüyorum en basitinden sınıftan bi erkek arkadaşım nasılsın dese selam verse hakaretler ediyor namusuma laf ediyor ona kalsa hiç bir erkekle konuşmyacakmışım konuşursam görürse ya birgün ya beni yada onlardan birini öldüreckmiş

yaptığım hataları bir daha yaparsam öldürürüm seni diyor yemin ederim diyor ben ise yapmaz diyorum

Sen yapmaz deyince ne oluyor? Vurma diye ağlarken vurmadi mi?

Aklin basinda mi senin?

Niye actin o zaman konu ? Madem seviyorsun madem yapmaz e bizene git ye dayagini

ya anlamıyorum sen şiddeti mi seviyorsun, iyice dayak yiyip tvlere konu olursan bırakırsın merak etme

yavrum hergün haberlerde senin gibi yavruların öldürüldüğü, kaçırıldığı ailelerin feryat figan onları aradığını görüyoruz senden bu adamla devam edersen aileninde bu durumlarda olacağını bilmiyormusun.. sevgi böyle olmaz bu adam resmen psikopat sapık aklına ne gelirse kaç kurtul bu adamdan..
gerekirse okulunu değiştir, seni bulamasın izini kaybettir inan senin sonun hiç iyi görünmüyor bu adamla devam edersen...

Back
X