Daha önce de anlatmıştım sevgilimle sorunlarımızı aramız uzun zamandır iyi değil.. özellikle son zamanlarda daha kötü ben gerçekten hasta olduğunu düşünüyorum artık kıskançlık falan değil yaptıkları.. Bundan iki hafta önce kendisi beni bıraktı hataları olmasına ragmen durduk yere. Bende ayrılınca ikimizin ortak arkadaşı olan birine neden ayrıldığımızı söyledim konuşurken oda söylediğimi duymuş.. Okulda herkesin içinde ben eve giderken yanıma geldi üzerime yürüdü beni kolumdan tuttu gelmem için çok zorladı herkes bize bakıyordu çok utandım buda yetmedi boynumu falan sıktı kafamı beni hırpaladı küfür etti herkesin içinde

sonra zorla götürdü beni okuldan çıkıp sessiz bir yere gittik ıssızdı orası bana orda tokat attı ilk defa..çok utanıyorum bunları yazarken bana kızmayın ne olur.. iki defa sert bi şekilde tokat attı yüzüme beni itti boğazımı sıkmaya çalıştı sonra ellerime vurdu ellerim kıp kırmızı oldu ben orda ağlarken korkmuş bi şekilde bana bunları yaptı..ondan sonra ben ordan gitmeye çalıştım bırakmadı böyle gitmee dedi ama yaşadığım korkuyu anlatamam..sarıldı ben sevdiğim kıskandığım için yaptım diye gitmeme izin vermedi ama gittim ondan sonra çok aradı çok yalvardı söz verdi bir daha olmayacağı için bende affettim..
onun sevdiğinden eminim ama hareketleri normal değil biliyorum sinirleinince kendine hakim olamıyor çok kötü hakaretler ediyor üstüme yürüyor ve sonunda şiddette uyguladı
bu nasıl sevgi bilmiyorum kendimi tanıyamıyorum nasıl affediyorum diyorum kendime ve utanıyorum.. bugün ise okulda en yakın kız arkadaşımın sevgilisi mesaj atmış bana bu o çocuğu hiç sevmiyor nefret ediyor çocuk çok efendi zararrsız biri..çocuk arkadaşımdan numaramı almış olurda ona ulaşamazsa bana ulaşır diye..benim haberim yoktu mesajı gördü resmini gördü delirdi bu çocuğa ne zaman numaranı verdin diye..benim suçum yokken yine üstüme yürüdü tekme attı bana sınıfta kimse yoktu çantamı kitabımı herşeyimi fırlattı bana..bi daha karşıma çıkma dedi yeter bıktım senin şeylerinden dedi ve gitti... ben vermemiştim numaramı ve arkadaşıma da sevmiyorum senin sevgilini demiş ağır konuşmuş şimdi arkadaşım ile de aram bozuldu hiç bir suçum yokken..lütfen bana bir akıl verin
ben neden bırakamıyorum bu çocuğu bırakamıyorsam ne yapmam gerekiyor bunları yaşamak istemiyorum artık ben ailemde görmedim böyle şeyler...