Bunu anlatmasındaki amaç ne

bibbidibobbidi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Mart 2022
2
-1
1
Bugün hoşlandığım çocukla baş başa kalınca bana ilk başta moralin niye bozuk, sevgilin mi terk etti dedi. Daha sonra ben güldüm ve yok ya terk edilecek kız mıyım türevinden bir şey söyledim. Ki sevgilim olmadığını da bildiğini düşünüyorum. Daha sonra sessizlik oldu ve birden ex'inle aynı etütte olmak çok kötü dedi ve ben de arkadaş gruplarınız aynı olduğu içindir dedim. Sonrasında artık aynı grupta olmamızdan rahatsız olduğunu söylediği için gitmiyorum dedi. Ben de dedim bunu söylemesi kırıcı olmuş falan. Daha sonrasında o gururludur, büyük ihtimalle hâlâ hoşlanıyor benden ama ayrılırken öne sürdüğüm sebepleri hâlâ doğru buluyorum dedi. Yani sorun şu ki yakın arkadaş bile değiliz. Bunu durduk yere anlatmasındaki amaç ne olabilir?

Burda benim konuma da yapılan asla doğru olmayan ama aşırı iddialı , komik yorumları da gördükten sonra kesin konuşmamaya karar verdim artık.
Bilemiyorum net olarak tabi ki, yaşayan sensin, benden daha iyi anlarsın ama sadece bu konuşmaya bakarsam, sizden hoşlanıyor gibi gelmedi bana.

Sen de 'ben terk edilecek kız miyim' diyip kendini üstün gören saçma bir perdeden konuşmuşsun, o da 'hala beni seviyor ama ben ayrıldım, ayrıldığım sebeplerde hakliyim' diyip kendini üstün gören saçma bir perdeden devam etmiş.
İki cümle de gelişmemiş insan ürünü gibi geldi bana.
Ayrıldığım sebeplerde haklıyımdan öte, doğru buluyorum dedi. Sevgi hissetmiyorsa artık bu üstten bakmak değildir ki.

Baştan sona ikinci kez okuyunca anladım. Düşünüyorum, sizin exinizle aynı etütte olması onu niye üzüyor? :olamaz:

Sadece bu muhabbetten bir anlam çıkarılamaz.

Bugün hoşlandığım çocukla baş başa kalınca bana ilk başta moralin niye bozuk, sevgilin mi terk etti dedi. Daha sonra ben güldüm ve yok ya terk edilecek kız mıyım türevinden bir şey söyledim. Ki sevgilim olmadığını da bildiğini düşünüyorum. Daha sonra sessizlik oldu ve birden ex'inle aynı etütte olmak çok kötü dedi ve ben de arkadaş gruplarınız aynı olduğu içindir dedim. Sonrasında artık aynı grupta olmamızdan rahatsız olduğunu söylediği için gitmiyorum dedi. Ben de dedim bunu söylemesi kırıcı olmuş falan. Daha sonrasında o gururludur, büyük ihtimalle hâlâ hoşlanıyor benden ama ayrılırken öne sürdüğüm sebepleri hâlâ doğru buluyorum dedi. Yani sorun şu ki yakın arkadaş bile değiliz. Bunu durduk yere anlatmasındaki amaç ne olabilir?
Unutamamış. Ay böyle "Ben onu unuttum ama o beni hala seviyo çünkü ben çok özelim çok yakışıklıyım" havasında olan erkeklerin ağzına oklava ile vurmak istiyorum.

Bilemedim öylesine konuşmuş da olabilir, eski sevgilinle hala konuşuyor musun onu da yoklamış olabilir... biraz bekle kız acele etme ilgisi varsa çıkar ortaya:KK37:

Unutamamış. Ay böyle "Ben onu unuttum ama o beni hava seviyo çünkü ben çok özelim çok yakışıklıyım* havasında olan erkeklerin ağzına oklava ile vurmak istiyorum.

Poposu kalkmış bu çocuğun net yok beni unutamadı kesin sanki altından yapılma haspaaaaaaaaaaa

Ayrıldığım sebeplerde haklıyımdan öte, doğru buluyorum dedi. Sevgi hissetmiyorsa artık bu üstten bakmak değildir ki.
İyi de hem o terketmiş, hem de gelmiş başkasına 'bence hala benden hoşlanıyor. Ama ben ayrıldım, ben ben ben' diye hava atıyor 😅 yani madem kızı terkettin sus bari. Tabii ki senden hala hoşlanabilir,sonuçta ayrılma kararı senden cikti. Bu şekilde konuşması çok mantıksız .
Gereksiz yere egosunu tatmin etmeye gelmiş sanki yanına.
Ama sen başlatmışsın, 'ben terkedilecek kız miyim' diye. Sen terkedilecek kız değilsin,o da terkedilecek adam değil, hepiniz ilişkilerinizde mabada tekmeyi basan tarafsiniz. Tek anladigim bu oldu konudan

İyi de hem o terketmiş, hem de gelmiş başkasına 'bence hala benden hoşlanıyor. Ama ben ayrıldım, ben ben ben' diye hava atıyor 😅 yani madem kızı terkettin sus bari. Tabii ki senden hala hoşlanabilir,sonuçta ayrılma kararı senden cikti. Bu şekilde konuşması çok mantıksız .
Gereksiz yere egosunu tatmin etmeye gelmiş sanki yanına.
Ama sen başlatmışsın, 'ben terkedilecek kız miyim' diye. Sen terkedilecek kız değilsin,o da terkedilecek adam değil, hepiniz ilişkilerinizde mabada tekmeyi basan tarafsiniz. Tek anladigim bu oldu konudan
Hep mabadına tekme atılan taraf olarak imrendim konu sahibi ve müstakbel sevgilisine :D :D

Gayet olağan bir konuşma.

Seninle dertleşmis kısmen..aklı eski kizarkadasinda dönmek istiyor lakin gurur yapıyor gibi hissettim.

Back
X