Bunu başından beri sizlere sormak istemiştim

zorlusevdamm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2014
652
86
33
38
Merhaba farkında yim konuyu yanlış bir yere açmış olabilirim ama inanin bilmiyorum nereye açacağımi iki yıldır hep sormak istedim sizlere düzenli giden bir ilişkim var başından beri hep kendime sorun ettim bu durumu ..sevgilim le aramdakinin cinsel problem olduğunu düşünüyorum kendimce ona hiç belli etmedim sadete gelecek olursak ben erken boşaldigini düşünüyorum kimseye soramadim burasi içinde dediğim gibi çok düşündüm maksimum üç dakika sürmez hep böyle sizcede haksikmiyim

Bunu sorun ediyorsanız erkek arkadaşınızla konuşun.
Biz burdan süre kısa ya da yeterli desek ne değişecek ki?

Kisisel fikrim evet 2-3 dakika az. İdeali 13-15mis daha fazlasi veya azi ciftlere kalmis. Memnunlarsa geci erkeni yoktur

iyi de dakikayı nereden başlatıyorsun bence bu önemli

adam seninle 30 dakika ön sevişir senin gönlünü eder içeri girince de 3 dakikada boşalır ya da içeri girer ve 3 dakikada boşalır ikisi farklı

Merhaba farkında yim konuyu yanlış bir yere açmış olabilirim ama inanin bilmiyorum nereye açacağımi iki yıldır hep sormak istedim sizlere düzenli giden bir ilişkim var başından beri hep kendime sorun ettim bu durumu ..sevgilim le aramdakinin cinsel problem olduğunu düşünüyorum kendimce ona hiç belli etmedim sadete gelecek olursak ben erken boşaldigini düşünüyorum kimseye soramadim burasi içinde dediğim gibi çok düşündüm maksimum üç dakika sürmez hep böyle sizcede haksikmiyim

Haydar Dümen bu soruları defalarca cevapladı. Hazır cevaplanmışı var yani...

Keşke 2 sene konu açsam mı açmasam mı diye düşünmek yerine Haydar Dümen'in cevaplarını internetten okusaydın. Gerçi insanın aklına nerden gelecek internetten açıp bilgi almak dimi? Benimki de laf..

iyi de dakikayı nereden başlatıyorsun bence bu önemli

adam seninle 30 dakika ön sevişir senin gönlünü eder içeri girince de 3 dakikada boşalır ya da içeri girer ve 3 dakikada boşalır ikisi farklı
Açık konuşmak gerekirse ben birz cinselliği seven birisi olduğum için bana az geliyor ..yani beni içeri girmeden tatmin etmesi ve içeri de üç dakika kadar bile kalamaasi başlı başına bir sorun

Haydar Dümen bu soruları defalarca cevapladı. Hazır cevaplanmışı var yani...

Keşke 2 sene konu açsam mı açmasam mı diye düşünmek yerine Haydar Dümen'in cevaplarını internetten okusaydın. Gerçi insanın aklına nerden gelecek internetten açıp bilgi almak dimi? Benimki de laf..
Haydar.dumen i bir yıldır takip etmiyorum aklıma gelmedi değil sormak ama kısmet değilmiş sormadım birazda anlatis şekli hoşuma gitmiyor net cevap anlamadigim için

En yakın arkadaşıma anlattığım da bu durumu evliliğin büyük bir bölümü sex üzerine kurulu iyi düşün demişti ama ben seviyorum sıkıntı olmaz demiştim öyle değil mis

Back
X