Bunu başından beri sizlere sormak istemiştim

Bence buna erken bosalma diyebiliriz, cunku uc dk sanki az. Ama tibbi olarak bilmiyorum uc dakika ne anlama geliyor. Aslinda iliskide iki tarafli tatmin onemli bosalma suresi onemli degil. Eger bu uc dakikada sen tatmin olmuyorsan sorundur bence.

önemli olan menuniyetın memnun degılsen 3 dakıka az sevgılınle konusup ön sevişmeyı uzun tutmalısınız önce senı mutlu edıp sonra 3 dakka ı ıkı daka mı ne yapacaksa yapmalı aksı halde bencıl tek taraflı bı ılıskıye doner ve yürümez

Bence buna erken bosalma diyebiliriz, cunku uc dk sanki az. Ama tibbi olarak bilmiyorum uc dakika ne anlama geliyor. Aslinda iliskide iki tarafli tatmin onemli bosalma suresi onemli degil. Eger bu uc dakikada sen tatmin olmuyorsan sorundur bence.
Ben olmuyorum karşı taraf için hiç bir problem yok bu şekilde gitmeyecegini düşünüyorum

Yeni değilim üyeliğim aktif değildi ve ilk konu da değil biraz araştırma yapıp yorum yapmayı deneyin

Ben sana yeni üyesin mi demişim bir daha bi oku istersen, toline yazdım 2 sene neden bekledin demiş ya, üye olduğun gün bu konuyu açsan fake diyeceklerdi diyorum

Back
X